woensdag 29 augustus 2012

Hee lul

De volkskrant is een oooooontzeeeettende KUTkrant (Update Sofie Peeters II)

En Anton Abraham is een nog grotere lul.  Die dan wel weer goed in de volkskrant past.

Ik druk me wat grof uit en dat is misschien niet lief, maar ik ben werkelijk woest. Abraham verwoordt het allemaal heel beschaafd en eloquent en komt met mooie volzinnen als: Wat al die mannen en vrouwen werkelijk verder kan brengen, is namelijk iets ingewikkelder: het deconstrueren van de mechanismes die schuilgaan achter het alledaagse seksisme dat vrouwen in Nederland meemaken.

Dat prachtige verfijnde verhullende taalgebruik dat in wezen helemaal niets zegt is de eindconclusie in zijn brabbelverhaal. Wel mijnheer Abraham, het is heel simpel. Het mechanisme is de islam en de seksuele jihad die zij predikt tegen ongelovige vrouwen. Of u het nu leuk vindt of niet. En ja ik ben het met u eens dat we dat moeten deconstrueren. Compleet en totaal tot er geen islam meer over is. Maar dat bedoelt u niet met uw verregaande kwalijke vaagheid zoals u die debiteert in bovenstaande nietszeggendheid in een lege huls. Mij imponeert u niet door onder uw stukje te laten weten dat u literatuurwetenschapper bent. Ik ben hooguit onder de indruk van zoveel duivelse onwetendheid. En dat u meent mede te moeten delen dat u in Amsterdam-Oost woont, zegt me nog minder. Hooguit dat u uw ogen in uw broekzak heeft. Ik heb zelf tien jaar in die multiculturele afvalbak gewoond.

Beste lezer, als u het opiniestuk in de volkskrant niet gelezen heeft zult u zich wel afvragen waar dit over gaat. Dus voor ik vervolg zal ik een korte inleiding geven over wat er aan vooraf ging. Een tijdje terug verscheen er een documentaire van Sofie Peeters: "Femme de la Rue"  In het artikel dat ik daar aan wijdde, voorspelde ik al dat het een storm van discussie zou doen opwaaien en dat heeft het gedaan en dat gaat door tot op de dag van vandaag. (naar een aantal van die discussiestukken vindt u verwijzingen onder mijn artikel) En ik bracht hulde aan Sofie Peeters daarvoor. Níet voor haar conclusies en hoe zij op de situatie reageerde.

Afgelopen week verscheen er in de volkskrant een zoveelste artikel van Sarah Sluimer: Doe iets voor dat meisje dat omsingeld wordt door een groep hijgerige kerels. 
En als verklaring van het gedrag noemt ze:
"Daar zijn talloze verklaringen voor. Van seksuele voorlichting verstoken opvoeding, machocultuur, geen sterke vrouwen in de omgeving, underdog, sociale achterstand, hormonen. Allemaal argumenten die verklaren waarom het is zoals het is."
In het hele stuk komt niet één keer de vrouwonvriendelijkheid van de islam voor en ook in geen van de comments wordt het genoemd. Misschien is het een verboden woord bij de volkskrant, dat zou kunnen, dat weet ik niet. Mevrouw Sluimer ik kan u garanderen dat zolang men weigert het beestje bij de naam te noemen, zolang men weigert te erkennen dat de islam het monster is, zólang mevrouw Sluimer zal dit probleem niet opgelost worden maar alleen maar verergeren. Massale aanrandingen en epidemies van verkrachtingen zullen spoedig volgen. Sluimer lekker verder.

Sarah Sluimer haakte aan bij Sofie Peeters en beaamde de ervaringen die zij had, maar dan in Amsterdam-Oost. Zo ver zo goed. Het moet bekend worden en mag niet onder het tapijt geschoven, want dan wordt het achterliggende probleem nooit bespreekbaar. Misschien valt hen hun naïviteit kwalijk te nemen. Maar die naïviteit kan niet veranderen als er geen open discussie over gevoerd kan worden. En in tegenstelling tot deze dames, die daar in mijn ogen een poging toe doen, denkt Abraham de boodschapsters af te moeten schieten en verklaart hij de hoogopgeleide autochtone man tot schuldige. Met één pennestreek veegt deze 'wetenschapper' het probleem van tafel. Niks aan de hand, doorlopen. Kennelijk is hij onbekend met de vele onderzoeken en statistieken die uitwijzen dat islamieten gigantisch oververtegenwoordigd zijn in allerhande misdaadcijfers en ook en in het bijzonder als het om verkrachting gaat. In de Scandinavische landen hebben ze een aandeel tussen de 90 en 100%, terwijl ze maar een paar procent van de bevolking uitmaken. (Zweden; tussen de 30.000 en 60.000 verkrachtingen per jaar)

Anton Abraham reageert op het stuk van Sluimer:
'De allochtoon is niet de enige die vrouwen vernedert'
Op 24 augustus schreef programmamaker Sarah Sluimer een stuk over het 'leger allochtone observanten' in Amsterdam-Oost die haar al bang kunnen maken met hun blik,
Nee lul, ze beschrijft hoe ze aan der zitten:  Een aai over mijn wang, een kneepje in mijn kont. Zelfs een vluchtige aanranding om half een 's nachts,
Nee lul, ze is bang omdat: Hun gebrek aan respect voor mijn persoonlijke ruimte en mijn individualiteit gecombineerd met hun potentiële fysieke kracht maakt dat ik zeer regelmatig bang ben.
Nee lul, zelfs ik, een niet bang uitgevallen man van 1.92 en 85 kilo, voel me zo af en toe niet helemaal op mijn gemak om maar eens een understatement uit de kast te trekken.
Jammer genoeg heeft Sluimers stuk meer te maken met een onterechte verheerlijking van haar eigen academische middenklassencultuur ten nadele van Marokkanen, dan met feminisme.
Nee lul, helemaal nergens blijkt een onterechte verheerlijking van haar eigen academische middenklassecultuur(ik schijt op je tussen-n, pannekoek). Jij moet zonodig vermelden dat je literatuurwetenschapper bent. Ik zeg toch ook niet dat ik timmer-ermaaroplosdenkiksomsmaardatdoeikniet-man ben, gekkie. Zij noch ik staan ons helemaal nergens op voor. Dat zuig je uit je grote literatuurwetenschappelijke duim, omdat het je wel goed uitkomt om je lastercampagne te ondersteunen.
Hee lul, waarom mogen we niks ten nadele van Marokkanen zeggen? Als iets een nadeel is dan is het een verwijtbare leugen om dat niet als zodanig te benoemen.
Hee lul, leugenaar. Je hebt best wel een hele kromme zin geconstrueerd voor een literatuurwetenschapper. Want waarvandaan komt dat 'feminisme' in ene uit de lucht vallen? Ow dat had je nodig voor de rest van je betoog, maar Sluimer heeft dat niet in der mond genomen. Je bent bezig een zooitje eigen vooringenomen aannames aan elkaar te plakken.
Een andere manier waarop degene die aan de top van de voedselketen staat, in dit geval de zogenoemde autochtone man, zijn positie kan behouden is simpelweg de aandacht afleiden. Wie maar vaak genoeg de vinger wijst naar een ander, creëert ruimte voor zichzelf om rustig door te kunnen gaan met zijn bezigheden. Enter De Allochtoon.
Nee lul, ik verzin niet elke dag een nieuwe allochtone klootzak, omdat ik een klootzak ben. Ik zit niet ongevraagd aan vrouwen, ik scheld ze niet uit, ik achtervolg ze niet en ik rand ze al helemaal niet aan en verkracht ze. Ik weet niet hoe je het in je lamlendige hoofd haalt om dergelijk gedrag te vergelijken met het vermeende mannelijke in de weg staan van de vrouwelijke carriere of iets dergelijks vaags waar je het twee alinea-s lang over hebt. En als dat laatste al waar zou zijn. Dan zijn dat twee onafhankelijke problemen.
Hee lul, als ik als goed opgeleide autochtoon die de timmerman uithangt al een glazen plafond gebouwd zou hebben geeft dat helemaal niemand het recht om de permanente seksuele jihad van de islamiet maar goed te praten.
de zogenoemde autochtone man, zijn positie kan behouden is simpelweg de aandacht afleiden. Wie maar vaak genoeg de vinger wijst naar een ander, creëert ruimte voor zichzelf om rustig door te kunnen gaan met zijn bezigheden
Hee lul, van welke gore vunzigheden beticht je me hier eigenlijk. Wat is er mis met mijn bezigheden?
Uw standpunt legitimeert een veel groter seksisme, geïnstitutionaliseerd en uitgeoefend door De Autochtoon, dat in het zadel gehouden wordt door de aandacht te verleggen naar marginale groepen.
Nee lul, Nee lul, Nee lul, Nee lul, etc.
Hee klootzak, die vrouwen zijn oprecht bang. In haar wanhoop roept ze de overheid op haar te beschermen, wat toch de taak van die overheid zou moeten zijn. In plaats van het voor deze dames op te nemen, geef je ze een trap na: stel je niet aan zeg je eigenlijk.
Hee lul, Had je dit eigenlijk uberhaupt wel gelezen?
Want wees nou eens eerlijk: vrouwen en mannen die zich niet langer volledig veilig voelen op de plek waar ze leven? Dat kan onmogelijk worden vergoelijkt.
En dat is precies wat Abraham doet. En dat is hem nog niet genoeg. Nee, hij geeft mij er de schuld van.

Wat een schandalige flauwekul en een grove belediging.
Hee Anton, als je me werkelijk eens van dichtbij mee wilt maken als ik me als islamiet gedraag: 06-12345678, want ik denk niet dat ik me tegenover jou in kan houden.

LUL

En van Sohane Benziane, of zullen we der Benzine noemen, heb je zeker ook nooit gehoord. Dit is waar de islam toe leidt: http://en.wikipedia.org/wiki/Sohane_Benziane

Joost Niemoller:  Ikke man. Jij vrouw. Ik jou pakken.
http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/08/ikke-man-jij-vrouw-ik-jou-pakken

dinsdag 28 augustus 2012

Anti-Crisis Comité : Turkije en Marokko willen nog meer immigratie en uitkeringen!

 Ik zag het stuk hieronder staan in de comments bij E.J.Bron http://ejbron.wordpress.com/2012/04/29/breaking-geen-carnaval-meer-in-nordrhein-westfalen-satire/#comment-32036
En ook al was het meeste me er al van bekend, werd ik er toch even behoorlijk benauwd van. Na het googelen op naam van de ondertekenaars vond ik het originele stuk:

(14/06/2012) Turkse minister van Religieuze Zaken wilt een nieuwe overleg met de Turkse politici in Nederland over de "Turkse strategie". De Turkse staat wilt weer stemadvies geven aan "Turkse-Nederlanders." Een land wat gebukt gaat onder geweld en corruptie gaat stemadvies geven aan Nederlanders, terwijl zelfde Turkije blijft folteren. Europees commissaris, verantwoordelijk voor de uitbreiding van de EU, heeft weer forse kritiek geuit op kandidaat-lidstaat Turkije. De rechten van Koerden, Christenen en vrouwen zijn onvoldoende gegarandeerd en is er te weinig godsdienstvrijheid voor niet-moslims. Hij drong aan op snelle veranderingen..."
lees verder  http://www.politics.be/persmededelingen/32885/

donderdag 23 augustus 2012

woensdag 22 augustus 2012

We zijn in oorlog

Ik heb twee artikeltjes op dit blog apart en bovenaan gezet. Islamisering en we zijn in oorlog. omdat dat naar mijn idee de kern van het probleem is, en immigratie natuurlijk, maar dat leidt tot voornoemde twee.



De msm zal het nooit vermelden, want het past niet in hun 'newspeak'. Het zijn geen 'asians', het zijn geen 'jongeren', het zijn zelfs geen 'immigranten', ook geen 'kanslozen', of 'economisch misdeelden'.  

NEE! Het is de ISLAM. Ik gebruik daar nooit een hoofdletter voor, uit principe, dus dan dit maal maar het gehele woord in caps.  It is de islam stupid! De racistische islam, de veroveringsideologie islam, de seksistische islam, de plunderende en moordende en verkrachtende islam. De jihad die gepredikt wordt in elke moskee ter wereld. 

Tijdens de ramadan is het altijd extra feest voor de mohammedanen en gaan ze er in navolging van mohammed lekker op los. 

Ik kan alleen maar hopen dat de ogen van een ieder op tijd open gaan, deze man ondersteunt in ieder geval mijn stelling dat we in oorlog zijn:

Der engagierte Schriftsteller Renaud Camus sagt eindeutig, dass Frankreich sich im Krieg befindet. Das, was die Medien als Gewaltakte oder als zivile Unruhen bezeichnen, sind eigentlich Kriegserklärungen gegen Frankreich und gegen seine Zivilisation.
en de Nederlandstalige impressie van een christengekkie, al denk ik dat die zo gek nog niet is http://xandernieuws.punt.nl/?id=663246&r=1&tbl_archief=&
 

Moslimbroeders

Meestal gooi ik de gevonden artikelen na ze gelezen te hebben rechtstreeks in mijn archief, de dossiers in de rechterzijbalk. Die krijgt u over het algemeen dus niet onder ogen, tenzij u er specifiek naar op zoek bent. Soms zet ik echter een stukje op de voorpagina alvorens het op te ruimen. Vandaag kwam ik twee stukken tegen over de broeders. Het eerste is een pdf en gaat over de moslimbroederschap in Nederland en het tweede gaat over de moslimbroederschap in Europa:



The influence of the muslimbrotherhood in the Netherlands 

Conclusions:

The AIVD states that “the representatives of the radical dawa have become more insistent in their claims that they represent and speak on behalf of the Islamic communities in the West. In their contacts with the government, mainstream organisations, and others, they argue that they represent pure Islam. And sometimes even that they speak for all the Muslims in the country.”98 The same can be said in general for the Muslim Brotherhood fronts in the West, they avoid the use of the term Muslim Brotherhood. Often they claim to speak for the whole Muslim minority in their respective countries. As their front men are highly educated and studied in European countries, they are welcome partners for government leaders who are in need of contacts within the Muslim communities. It is difficult to prove that there is a national chapter of the Muslim Brotherhood in the Netherlands. However, it is evident that the organizations and persons mentioned in this report are remarkably close to the ideology propagated by the Muslim Brotherhood.
Lees verder http://welketoekomst.files.wordpress.com/2012/08/muslim_brotherhood_in_the_netherlands.pdf


The muslimbrotherhood in Europe

This study updates and supplements the ITIC’s June 2011 study of the Muslim Brotherhood. It examines the Muslim Brotherhood in Egypt and other Arab countries in the wake of the past year’s regional uprisings. It deals with the nature of the movement in each country, its relations with the various regimes and evaluates its chances of exploiting regional unrest to its own ends. It also examines the Muslim Brotherhood’s branches in Western European countries and the implications of its activity for both internal European affairs and the Palestinian-Israeli conflict.
Lees verder  http://www.crethiplethi.com/the-muslim-brotherhood-in-europe/global-islam/2012/ 


De kruistochten

Een korte serie; deel II

Als je een debat voert met mensen, die weinig van de islam weten, maar beweren dat wel te doen dan komen regelmatig een aantal punten terug:
-Al-Andalus was een multicultureel paradijs, waar christenen, joden en moslims vreedzaam samenleefden.
-De islam is dan misschien gewelddadig, maar pfoe die christenen konden er ook wat van; kruistochten.
-Zonder de islam was het westen tijdens de donkere middeleeuwen al zijn kennis kwijtgeraakt. Wees de islam maar dankbaar voor wiskunde, algebra, medische kennis.

Ik - niet ik, maar de aangehaalde auteurs - zal dat in deze serie trachten te ontkrachten.
De kruistochten: de feiten- deel 1

Islamitische radicalen noemen westerlingen graag ‘kruisvaarders’, waarmee zij willen herinneren aan de donkere Middeleeuwen toen duizenden christenen onder het teken van het kruis dood en verderf zaaiden. De Amerikaanse katholiek Robert Spencer, kenner van de islam, probeert dat beeld al jaren recht te zetten.
De Waarheid over de Kruistochten en de Islamitische Jihad

Sinds de aanslagen van 11 september 2001 op het World Trade Center en de Pentagon in de Verenigde Staten horen we regelmatig zogenaamde “deskundigen” uitleggen dat met name de middeleeuwse Kruistochten en het Westerse imperialisme de oorzaak zijn voor de diepgewortelde haat van islamisten en jihadisten tegenover het vrije Westen.
Gezien de historische expansiedrift en de gewelddadige geschiedenis van de islam sinds de oorsprong in de 7e eeuw (571-632 n. Chr.), is deze stelling met enig gezond verstand nauwelijks te verdedigen.

Sommigen gaan zelfs zover om te beweren dat “de Kruistochten één van de directe oorzaken zijn die geleid hebben tot het Midden Oosten conflict van vandaag.” [Karen Armstrong] Door dit te beweren wordt er niet alleen onrecht gedaan aan de historische feiten, maar wordt de islam ook nog eens verheerlijkt en geromantiseerd als een vredelievende godsdienst die geen enkel kwaads in zin had, maar slachtoffer is geworden van een christelijk complot. Waarmee tegelijkertijd de directe bewijzen vanuit de Koran en invloeden uit de Islamitische traditie wat betreft de haat tegenover niet-gelovigen (Joden en Christenen) en het verspreiden van de islam door middel van de jihad gemarginaliseerd worden door deze zogenaamde “deskundigen.”
via http://www.crethiplethi.com/de-waarheid-over-de-kruistochten-en-de-islamitische-jihad/global-islam/2010/

Islamitische kruistochten

Enkele Westerlingen weten dat de moslims hun eigen kruistochten buiten Arabië lanceerden twee jaar na Mohammeds dood aan koorts in 632 na Christus. Het eerste deel van dit artikel beantwoordt drie vragen over de eerste moslimkruistochten. In dit artikel betekent het woord kruistocht een heilige strijd of djihaad. Het wordt gebruikt als tegenwicht op de voortdurende moslimbeschuldiging dat alleen de Europeanen kruistochten begonnen. Moslims lijken te vergeten dat zij hun eigen kruistochten hadden, gedurende enkele eeuwen voor de Europeanen hun kruistochten begonnen als verdediging tegen de islamitische expansie.
via http://www.answering-islam.org/Dutch/arlandson/kingdomofheaven.htm

Joost Niemoller interviewt Hans Jansen

-Wat was de aanleiding om dit boek te schrijven over de kruisvaarders?
“Ik had in 2007-2008 met de jongerenimam Abdul-Jabbar van der Ven dat boek Bombrieven geschreven, en toen had hij me steeds maar tuk over de kruistochten. De kruisvaarders hadden in Jeruzalem zoveel moslims vermoord dat het bloed tot de knieën stond. Een onwaarschijnlijk verhaal natuurlijk, maar ik wist er niks van. Toen heb ik daar met mijn uitgever over gepraat, en die zei: daar gaan we achterheen. Ook als ik wel eens een lezing gaf in het land, kwamen de mensen altijd aan met de kruistochten, onder het mom wat waren wij toen vreselijk slecht. Ik geef nog een paar uur les op een HBO. Zodra het woord ‘Jihad’ valt, beginnen ze allemaal ‘kruistochten!’ te roepen. Dat is er zo ingeramd. Die kruisvaarders waren geen lieverdjes, maar het waren geen bloeddorstige idioten. Je hoort er de raarste dingen over. In de Wikipedia staat dat ze er ‘uit verveling’ aan waren begonnen.”
via http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/11/hans-jansen-kruistochten-waren-het-bewijs-slechtheid-christendom-0

De kruistochten; christelijke ondernemingen?

In tegenstelling tot wat men zowat overal lezen kan, waren de kruistochten geen razende expedities van een agressief vasteland door het Christendom geïnspireerd. Integendeel : gedurende vele eeuwen had Europa het te verduren gekregen door invallen en verschillende barbaarse indringers, in de pejoratieve betekenis van het woord : zonder enig ontzag vernielende. Men vermoordde, men plunderde, men stak in brand, men verkrachtte. Wanneer er niet voldoende vrouwen beschikbaar waren om de ongebreidelde driften op zoek naar grove sensaties te bevredigen, greep men naar jonge knapen en zelfs naar huisdieren of vee. Wie was daar verantwoordelijk voor ? Na de invasies van germaanse horden, waaronder de Vandalen een faam hebben opgebouwd die de eeuwen trotseerde, kwamen deze van de Hunnen, de Vikings en de Saracenen. Dat waren geen brave jongens, maar bloeddorstige en brutale ontspoorden, zonder enige voorkomendheid met de evenmens, noch respect voor geestelijke of materiële goederen. Al wat zich op hun weg bevond, was onderworpen aan hun egocentrisch en krimineel goeddunken.
De Europese bevolking had er uiteindelijk genoeg van. Er was een consensus ontstaan over de rechtmatige zelfverdediging : deze zou niet enkel vertaald worden in het opgeheven schild, maar ook in het preventief optreden tegen nieuwe agressies. Er werden dus gemeenschappelijke expedities met ontradend karakter in de richting van het Oosten op touw gezet. Zij hadden tot eerste doel de pelgrims naar het heilig Land te beschermen. Vandaar ook dat geleiden van soldaten-monniken de karavanen vergezelden. Er dient geweten dat de Kruisorden een parallel bestaan hebben gehad ten opzichte van de kruistochten. Naast een defensieve functie hadden zij eveneens een onthaalfunctie en een geestelijke almoezeniersfunctie waarvan alle bewoners van Palestina zonder enige uitzondering konden genieten.
  
Met de bedoeling de Christenen van elke onderdrukking in het door de ruiters van Allah bezette Jeruzalem te ontzetten, zijn de kruisvaarders afkomstig uit verschillende naties en opgesplitst in kleine bevrijdingslegers er uiteindelijk in geslaagd een groot gedeelte van de Levant te veroveren. Terwijl zij aldaar oorlog voerden, waren de Muzelmannen er natuurlijk toe genoopt, te verzaken aan hun geregelde strooptochten in Europa. Aldus zijn de kruistochten tegelijkertijd bevrijdende en preventieve expedities geweest. Daardoor heeft ons vasteland voldoende vrede van buitenuit gekend om een buitengewone culturele ontwikkeling van binnenuit mogelijk te maken.
via http://users.skynet.be/histcult/kruistochten.htm

Hans Jansen op Hoeiboei

De historici Emmet Scott en John O’Neill schrijven bovendien allerlei ontwikkelingen in het Europa van die tijd toe aan islamitische voorbeelden en invloed. De islamitische Jihad wordt op z’n Europees vertaald in ‘Heilige Oorlog’ en ‘Kruistochten’, het islamitische kalifaat wordt door een aantal Pausen vertaald in aanspraken op wereldlijke macht over de hele Westerse christenheid en over alle christelijke vorstenhuizen, en ook voor de katholieke Inquisitie zijn islamitische precedenten te vinden die de politiek correct geschoolde moderne lezer zijn wenkbrauwen zal laten fronsen. Dat heeft hij op school niet gehad.
http://hoeiboei.blogspot.nl/2012/08/mohammed-en-karel-de-grote.html 

'Tegen de vervloeking van de nagedachtenis aan de kruistochten.' 1 De historicus Tyerman aan het woord

Het is geen toeval dat de prachtige trilogie van Sir Steven Runciman, de bijbel van de geschiedschrijving over de kruistochten, voorgeschreven door de universiteiten van de halve wereld, gepubliceerd werd in de jaren van de dekolonisatie van het Midden-Oosten. In die tijd werd het schuldgevoel een uitstekende brandstof ook bij het schrijven over de kruistochten en vestigde zich in de westerse verbeeldingswereld een literatuur die vijandig stond tegenover deze hele historische epos.
http://www.vrijechroniqueurs.nl/tegen-de-vervloeking-van-de-nagedachtenis-aan-de-kruistochten-1-de-historicus-tyerman-aan-het-woord/

Historie: 1400 jaar islamitische expansie, islamitisch imperialisme en islamitische slavenhandel

Na bijna 470 jaar islamitische expansie d.m.v. het zwaard (632 na Chr. tot 1099 na Chr.) beginnen twee eeuwen van christelijke kruistochten. Daarna gaat de Jihad gewoon verder – tot op de dag van vandaag. Het is dus heel duidelijk: De islam was vanaf het begin een enorme bedreiging voor Europa (en de wereld). De islam heeft zich uitsluitend verbreid door oorlog, genocide, slavernij en gedwongen islamisering, van Spanje tot Indonesië, van Mali tot Oezbekistan. In onderstaande opsomming gaat het er niet om ideële missers van pausen en koningen of wreedheden van kruisridders en pogroms op Joden etc. te rechtvaardigen. Dat werd al honderden keren uitgewerkt. Veelmeer wordt hier bewezen: De kruistochten waren een legitieme reactie op de moorddadige islamitische agressie tegen Europa. De reden, dat wij Europeanen voortdurend met deze oorlogen om de oren worden geslagen, is gelegen in het feit dat ons schuldgevoelen moeten worden aangepraat
http://ejbron.wordpress.com/2012/08/16/historie-1400-jaar-islamitische-expansie-islamitisch-imperialisme-en-islamitische-slavenhandel/

Ibn Warraq: “Over de islam en de kruistochten”

Als ik kritiek heb op de misdaden die door het islamitische extremisme werden geïnspireerd, word ik vaak onderbroken met de opmerking dat het christendom zich vroeger ook schuldig gemaakt heeft aan zulk misbruik.
Dat het christendom in het verleden intolerant is geweest, maakt de kritiek op de huidige islam echter niet minder geldig. Bovendien is de islamitische intolerantie een direct gevaar, terwijl de christelijke intolerantie in de regel een historisch fenomeen en niet langer een bedreiging voor de mensheid is. En de misdaden van de christenheid werden door de christenen zelf gedocumenteerd – in sterke tegenstelling tot ons politiek correcte klimaat, waarin velen, vooral moslims, niet van plan zijn de islam te bekritiseren.

De onthoofden van Otranto en de kruistochten in zes kaarten

Het gaat mij voornamelijk om die zes kaarten.  Die geven namelijk haarfijn aan waar die kruistochten een reactie op waren:
http://www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer/de_onthoofden_van_otranto_en_de_kruistochten_in_zes_kaarten/

 De Syrië-gangers en de kruisvaarders

De schrijfstijl van Hans Jansen is uniek. Het hier aanbevolen boek, Op, op ten strijde, Jeruzalem bevrijden. Het ware verhaal van de kruisvaarders, is om die reden wat minder geschikt als presentje voor uw niet-academische vrienden. Het is weer wel een zeer geschikt geschenk voor gelovige academici, maar daar zijn er steeds minder van. Vanwege de bijzondere ontwikkelingen rond Syrië wijd ik hier een stuk aan dit boek, ondanks dat het al bijna twee jaar geleden verschenen is.
http://www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer/de_syrie-gangers_en_de_kruisvaarders/


De kruistochten waren een legitiem antwoord op eeuwenlange oorlogvoering (jihad) tegen Europa door de islam.

maandag 20 augustus 2012

Dit zou Israël moeten zijn


Helaas is het heel anders gelopen. Het kaartje kwam ik tegen in een artikel op Artikel7:

In de Nederlandse media is het helaas onopgemerkt gebleven dat het op 24 juli precies 90 jaar geleden was dat de Volkenbond – de voorloper van de Verenigde Naties – het “Mandaat voor Palestina” vaststelde.

zaterdag 18 augustus 2012

En nu staat het monster op onze stoep


Kzat weer eens op een terrasje vandaag/vanaaf. Zoals J.C. Bloem (Neerlands grootste dichter, maar bij u allen hoogstwaarschijnlijk onbekend) 'Domweg gelukkig was in de Dapperstraat', zo zat ik 'Rustigjes in de Rijnstraat'. Nippend aan een glaasje en happend van een hapje temidden van een werkelijk multicultureel gezelschap.

Precies zoals het ideaalbeeld van de meeste stemmers uit die buurt er uit ziet. Ja een meerderheid daar stemt GL en/of D66. Net aan de andere kant van het water, de Josef Israëlskade (nee ik heb het ook niet bedacht, maar het was wel een prima schilder), ligt de Diamantbuurt (van oudsher Joods). Daar waar een paar jaar geleden zo'n ophef over was dat er -ik zeg het maar in mijn eigen woorden- de laatste resterende Joodse bewoners etnisch gezuiverd werden door onze pas verworven nieuwe nazislamitische cultuurverrijkers.

Niet dat die gasten met zijn 1,5 miljard meer nobelprijzen verdiend hebben dan die verderflijke joden met zijn 12 miljoenen. De stand is dacht ik 6 tegen 600 en dan reken ik de nobelprijs voor jasser arafat (geen hoofdletters) voor de vrede nog mee. Dus het is maar de vraag wat men onder 'cultuurverrijking' verstaat.

Daar zat ik dus. Met rechts naast me een Noor, die de hele avond al mijn drank en eten betaalde. Een Nederlands-Amerikaanse lesbiënne. En links van me een soort Badr Hari, of hoe die gek ook heten mag. Ik wil het niet eens weten: "De boksschool was zo zwaar tijdens de ramadan". "De boksbal was te vermoeiend dus ik kon me alleen maar de hele dag opdrukken". Nou druk ik liever mijn geest op, maar dat schijnt niet de intentie van ramadan te zijn. Veeleer gaat het om de massa-discipline en het collectief. Dat men gezamenlijk 1,5 miljoen ton aankomt, weerhoudt niemand ervan om het tot 'vasten' te bestempelen, zodat men nog meer reden heeft tot klagen dan normaal.

Nou eet ik meestal pas als de zon ondergaat, maar ik rook en drink wel overdag. Spugen doe ik zoiezo niet, dus dat vergt niet echt een overmatige inspanning van me om me in te houden. In die zin heb ik het hele jaar door ramadan.

Denkend aan Rembrandt van Rijn in de Rijnstraat vloog daar plots een zwerm graskanaries/parkieten krijsend voorbij. De inheemse bewoners, wiens stemgedrag ik hierboven reeds beschreven heb, schreeuwen daar met enige regelmaat moord en brand over, want deze indringende parasieten verdringen de oorspronkelijke fauna; merels, spreeuwen, huismussen en wat dies meer zij, de blauwgeruite oudzuidse krombekvogel enzo. Over die verdreven Joden heb ik ze nooit gehoord.

Pal na de dierlijke kolonisten kwamen de sirenes. Acht politiewagens telden we, drie ambulances en twee brandweers (...). Het einde van de ramadan kwam blijkbaar vroeg dit jaar.  Koran, soera 9, vers 5: “Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag". De ambulances keerden pas laat weer, met volle sirenes en zwaailichten,  en dat duidt er naar mijn mening op dat het niet om gebroken benen ging.

We hebben oorlog, agressie en een onvoorstelbare hoop achterlijkheid geïmporteerd. En nu staat het monster op onze stoep. Wegkijken en ontkennen is het makkelijkste, want het eigen ongelijk toegeven is het enige waar de moderne mens zich nog tegen verzet. Maar na de Joden zullen de Christenen volgen. Dan het volgende zwakste slachtoffer, vrouwen of geitenwollensokkenhippies. Dan het smerigste van het smerigste; de atheïsten. En tot slot ook diegenen die de krokodil maar bleven voeren in de hoop zelf nog even gespaard te blijven.

De islam is namelijk nog nooit ergens gepacificeerd of vreedzaam vertrokken. De islam heeft zich nog nooit in 1400 jaar ergens aangepast en is dat ook geenszins van plan. Ik heb geen kinderen en heel veel jaren heb ik niet meer te gaan. En ik ben goed genoeg bewapend dat de Badr Hari's in deze wereld me geen angst aanjagen. Dus ik roep niet voor mijn eige (amsterdams), maar ik heb meelij met het Nederlandse volk en haar nageslacht. Met de bloedige tijd die mijn volk te wachten staat.

woensdag 15 augustus 2012

Norway on its way to being 'Judenrein'

The following article is a free translation of an article that appeared in the German news site Kopp Online My comments follow.
Norway is  expected to be ”Judenrein” ( free of Jews) in a few weeks.  The last 819 Jews remaining  in Norway currently are expected to leave soon because of the growing anti-Semitism in Norway.This will make Norway the first European nation that has no Jews living in it. The same trend is found in  other European countries of a dropping Jewish population.

dinsdag 14 augustus 2012

A mosque is not like a church or a synagoge

Mosques are modeled after the first mosque established by Mohammed in Medina, which was a seat of government, a command center, a court, a school, and a military training center and depot for arms.  Mosque leaders today issue religious decrees, enforce Islamic doctrine, monitor conduct, provide training, punish transgressions, and command actions, including the requirement to conduct jihad.

lees verder http://sheikyermami.com/2012/08/14/a-mosque-is-not-like-a-church-or-a-synagogue/

dossier moskeeën zijn kazernes

maandag 13 augustus 2012

Shalom.

Zo'n 2000 jaar geleden was heel Gallië (zo heette Frankrijk toen) bezet door soldaten van Caesar, de Romeinse veldheer. Héél Gallië ? Nee, een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan de overweldigers en maakte het leven van de Romeinen in de omringende legerplaatsen bepaald niet gemakkelijk...

Ik hoef het niet te vertalen naar deze tijd. Het plaatje is allerduidelijkst.

Muslim Europe: the demographic time bomb transforming our continent

The EU is facing an era of vast social change, reports Adrian Michaels, and few politicians are taking notice 


Britain and the rest of the European Union are ignoring a demographic time bomb: a recent rush into the EU by migrants, including millions of Muslims, will change the continent beyond recognition over the next two decades, and almost no policy-makers are talking about it.
The numbers are startling. Only 3.2 per cent of Spain's population was foreign-born in 1998. In 2007 it was 13.4 per cent. Europe's Muslim population has more than doubled in the past 30 years and will have doubled again by 2015. In Brussels, the top seven baby boys' names recently were Mohamed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amine and Hamza.
Europe's low white birth rate, coupled with faster multiplying migrants, will change fundamentally what we take to mean by European culture and society.

lees verder http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/5994047/Muslim-Europe-the-demographic-time-bomb-transforming-our-continent.html

dossier immigratie

 

Is het Witte Huis compleet geïslamiseerd onder Obama?

Huma sits with ISNA President at White House Iftar dinner

Yesterday, we commented on the news that President Barack Obama defended Secretary of State Hillary Clinton’s closest adviser, Huma Abedin, at the White House Iftar dinner on August 10th.
What we didn’t know is that Huma was seated next to the President of the Islamic Society of North America (ISNA), Mohamed Magid. The two seemed to be engaged in some friendly conversation and quite comfortable with one another. This is the same ISNA that was not only listed as a Muslim Brotherhood front group that seeks the overthrow of the U.S. Government from within, but also...

read more http://www.shoebat.com/2012/08/12/huma-sits-with-isna-president-at-white-house-iftar-dinner/

dossier Obama

 

zaterdag 11 augustus 2012

Een glaasje water graag

In Nederland is kraanwater van hoge kwaliteit. En toch moet je in een restaurant vaak een duur, speciaal in de Alpen of Ardennen gebotteld watertje bestellen als je een glas water bij je eten wilt. GroenLinks wil dat het verstrekken van een glaasje water in de horeca bij een maaltijd, flesje wijn of kopje koffie normaal wordt. Een kwestie van service, zoals dat in veel landen heel gebruikelijk is. Dat is nog eens veel beter voor het milieu ook. We kunnen dat simpel regelen met een initiatiefwet die de Drank- en Horecawet hierop aanpast. 

Hoe meer mensen ons steunen, hoe sterker ons initiatief staat. Dus wil je ook gratis water uit de kraan in de horeca? Onderteken dan deze petitie. Bij 25.000 handtekeningen zal GroenLinks de initiatiefwet indienen om dit mogelijk te maken.


Water is vies, want de vissen schijten erin, maar dat is mijn mening. Ik zeil erop, surf erop (te weinig de laatste jaren) en zwem er soms in en spoel mijn plee er mee door (ja met drinkwater, lekker puh!). Ik heb jarenlang mijn geld verdiend als bootverhuurder en deed dat meestal op het water. Ja, ik hou van water. Maar voor ik het drink kook ik het en giet het over wat gemalen koffiebonen, of nadat er wat hop en mout aan toegevoegd is.

Als je als ondernemer water wilt verkopen aan iemand die dat graag wil dan moet dat mogelijk zijn. Mensen kopen wel meer dingen die totaal irrelevant, milieubelastend, vies, vulgair, banaal of anderszins onzinnig zijn. Ik snap ook niet dat mensen geitenwollensokken kopen, ik vind gewone wol al jeuken. Of dat mensen plastic bloemen kopen en aan hun fiets hangen om er zo vrolijk plastic groen links uit te zien.

Maar GL houdt niet zo van een vrij land en wil graag bepalen wat ik wel en niet mag kopen/verkopen. 

Met de milieugevolgen van windmolens houdt Groen Links dan weer geen rekening, daar willen ze er nog veel meer van, want dat is een ver van hun bed-show. Dat Europa in de grootste politieke, financieele, economische en demografische crisis ooit is beland, is blijkbaar minder relevant dan een glas kraanwater.

Nog nooit is het financieele systeem zo compleet gierend uit de bocht geschoten als nu. Erger dan in de jaren dertig. En we weten allemaal waar dat toe geleid heeft. De staats- en bankschulden vallen niet op te lossen. Noord-Europa staat tegenover Zuid-Europa en omgekeerd. Er is een immigratie-tsunami die er voor gezorgd heeft dat we nu 50 miljoen mensen binnen onze Europese grenzen hebben, die compleet vijandig staan tegenover onze leefwijze. De ongekozenen die de dienst uitmaken in de EU presenteren zich in toenemende mate als totaal dictatoriaal en anti-democratisch (wat is er met ons NEE uit 2005 gebeurd? Maak je daar eens druk om!)

Een uiterst explosieve cocktail, een nooit gekende oorlog loert om het hoekje, maar Groen Links begint te zeiken over het kraanwater. Get real peoples!!! Mensen die zo over dergelijke futiliteiten kunnen zeiken zouden een verplichte urinetherapie moeten volgen.

Syria: US, Israel supporting rebels from bases in Turkey

In letter to UN Security Council, Syrian envoy claims intelligence services of Israel, US, Saudi Arabia and Qatar running military operation centers in Turkey used to oversee rebels' battles in Aleppo, other cities.

 
 foto/klikbare kaart (zoom) via de Guardian

UNITED NATIONS - Syria has accused Israel, the United States, Saudi Arabia and Qatar of running military operation centers in Turkey to support the rebels by overseeing battles in Syria's 17-month conflict.

Via Jerusalem Post

 dossier Syria

vrijdag 10 augustus 2012

woensdag 8 augustus 2012

King of Jordan: Assad may seek Alawite enclave

Volgens de Jerusalem Post in dit stukje:
http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?ID=280431&R=R1&t=t
Ook hier wordt het als optie gezien
http://pjmedia.com/blog/the-good-the-bad-and-the-ugly-about-the-syrian-civil-war/?singlepage=true

Dat komt dan aardig overeen met wat Nick Ottens zei in "Balkanisering van Syrië", kaartje staat onderaan het artikel. Een tweede Libanon waar iedereen een beetje in loopt te stoken, lijkt me zeer waarschijnlijk.

dossier Syria

dinsdag 7 augustus 2012

Nog maar weer eens het ESM

Wat filmpjes in het duits.

ESM - Gigantische Garantien (Plusminus 25.07.2012)

ESM - Der Weg in die Diktatur


ESM erklärt - der Untergang des Abendlandes beschlossen - Prof. Hankel



En voor wie dacht dat het met Duitsland allemaal wel goed gaat moet eens naar Hans Werner Sinn luisteren:

Staatsverschuldung 1950-2011 - Generationenvertrag ade - 12 Bill. Eurokrise - Hans Werner Sinn

dossier Europa

Caïro; Obama's idioterie

Het eerste wat Hussein Obama deed toen die tot president verkozen was, was naar de islamitische wereld rennen. En wel naar de meest prestigieuze universiteit in de arabische wereld, die van Cairo, waar nu de moslimbroederschap aan de macht is.

hier de lange versie(bijna een uur) van Obama's speech

For over a thousand years al-Azhar has been a beacon of islamic learning, and for over a century cairo-university has been a bla bla bla..

Asalam aleikum. That means he is among brothers, you are not allowed to say that to an infidel, nor is an infidel allowed to say that to a muslim.

Het is een lange speech van een paar jaar geleden en ik sta bij het terugkijken ervan wederom verbaasd, maar dat is iets voor een andere maal.

Van de week zag ik via Likoed déze video vanaf dezelfde universiteit


Dat die Obama dat niet wist zeg.
Of....

TRAILER: The Muslim Brotherhood in America

(A 10-Part Course by Frank Gaffney)

De titel is ietwat misleidend. Het begint wel met een trailer, maar in principe loopt de video(via you tube)  door en duurt enkele uren. Het bestaat uit 10 delen/hoofdstukken. Ik heb nog niet alles bekeken, maar de eerste delen zijn veelbelovend.



Ik heb al heel wat vaker aandacht besteed aan de broeders, want ik ben er van overtuigd dat ze 'by far' de gevaarlijkste organisatie op onze Aarde zijn. Ze zijn actief in meer dan 100 landen en tot in de hoogste kringen. Ahmed Marcouch zit nota bene in onze eigen tweede kamer als uitvoerder van het project. Hij is op zijn islamitisch wat luidruchtig soms, maar van de in het geniep opererende Aboutaleb, die snert tot een marokkaans gerecht verklaarde, horen we nooit wat. En de Obama administration is ervan vergeven. Inmiddels hebben ze in het Midden-Oosten de macht gegrepen via wat revoluties op het moment dat ze zich sterk genoeg meenden, ze werden tenslotte gesteund door het machtigste leger op deze globe.

En hetzelfde zal hier gebeuren. Met geweld als ze zich onoverwinnelijk achten, en tot die tijd via de hardcore Marcouch-s, de gedweeë meelopers(gematigde moslims) als Dibi, en de Januskop-achtigen als Aboutaleb, ondersteund door hun eigen straat-jihadi's. Dibi kan wel van alles roepen, maar zo lang die te laf is om de islam te verlaten, bang is voor de islamitische gevolgen van zijn apostasie, blijft die massa toevoegen aan deze destructieve energie.

hamas, al-qaeda, boko-haram, al dat tuig en nog veel meer, is allemaal rechtstreeks afkomstig van de broeders. Ayman al-Zawahiri , één van de 12 ondertekenaars van het 'broederschaps-charter' is nota bene de laatste nog levende ondertekenaar en nu de leider van al-qaeda.

De broeders:
"allah is ons doel, de sharia is onze grondwet, de profeet onze leider, jihad onze weg, en dood voor allah ons hoogste doel."
Dat zegt toch helemaal alles?

dossier moslimbroeders

maandag 6 augustus 2012

Cartoon


Met dank aan Kafir Harby waar ik deze cartoon tegenkwam in het stukje: Ramadan? Barbecue!

De gemiddelde voedselopname verdubbelt tijdens de islamitische heilige maand. De eerste dag van de ramadan alleen al werden 128 Qatarezen opgenomen in het ziekenhuis met maagproblemen..."

Zie ook: Ramadan en jihad, kan dat?

Een onschuldig hoofdoekje

Naar aanleiding van dit artikel van Joost Niemoller:
http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/08/nederlandse-staat-legt-op-hoofddoekjes-omdat-het-moet


De hoofddoek is een symbool van racisme en fascisme, van onderwerping en slavernij, van apartheid en seksuele jihad. Het geeft het verschil aan tussen kuise vrouwen, moslima’s, en potentieele oorlogsbuit, die desnoods verkracht mag worden en in slavernij gevoerd. De hoofddoek is de vlag van de islam die in onze straten wappert, de sharia die bezit neemt van onze publieke ruimte en onze vrouwen opeist. De hoofddoek zou per direct verboden moeten worden. We staan tenslotte ook geen swastika’s toe.

Als niet gesluierde dame bent u simpelweg een prooi. Dat is wat die hoofddoek aangeeft; wie mag je wel aanranden en van wie moet je afblijven. Apartheid, seks- en racisme is alom tegenwoordig nowaday's in onze steden. "Ze" (oei) dragen zelfs een vlaggetje mee waarop deze perversie geadverteerd wordt en denken zichzelf ervan te vrijwaren. Al bewijzen de blijf-van-mijn-moslima-lijf-huizen anders.

sura 33/59
Hoofddoek moet op zodat mannen kunnen zien dat het moslima’s zijn (“onderscheiden”), en ze niet aangerand (“lastiggevallen”) mogen worden.
“En zeg tegen de gelovige vrouwen, dat zij hun blikken neerslaan en
hun kuisheid bewaken, en hun aantrekkelijkheden niet tonen, behalve
wat daarvan zichtbaar is. En zij moeten hun sluiers over hun boezems
dragen.”

Chadortt Djavann, schrijfster van het pamflet “Bas les Voiles”:
Een hoofddoek is een brandmerk, een jodenster voor vrouwen.
Een minderjarige een sluier of hoofddoekje laten dragen betekent haar op de meest grove wijze op de seksuele markt brengen, haar een trauma toebrengen waardoor de toekomstige vrouw voorgoed naar lichaam en geest getekend is. De sluier opleggen aan een meisje is letterlijk misbruik van haar maken; haar lichaam kenbaar maken als lustobject, bestemd voor de man.’
http://dutch.faithfreedom.org/2010/03/25/een-hoofddoek-is-een-brandmerk-

Elma Drayer in Trouw:
Het islamitische hoofddoekje is natuurlijk geen onschuldig ‘lapje stof ‘
- een argument dat zichzelf sowieso in de staart bijt. Als het echt
zo onschuldig zou zijn, waarom het ding dan niet gewoon afgedaan? Dat
gebeurt niet, omdat de islamitische hoofdbedekking voor veel méér
staat. Elke moslimhoofddoek, hoe vrijwillig of modieus ook omgeknoopt,
verspreidt hetzelfde bericht: ik leg mijzelf als vrouw beperkingen
op, omdat de mannen om mij heen worstelen met hun libido. Ik zing een
toontje lager, omdat mannen een probleempje hebben met hun
lusthuishouding. De islamitische hoofddoek beloont de diepe angst voor
al wie een vagina bezit.
Bovendien betekent elke nieuwe
moslimhoofddoek een stille overwinning voor de salafisten en hun diepe
haat tegen het Westen – ook al houdt de draagster in kwestie nog zo
vol dat zij slechts haar Schepper eer wil bewijzen. Waarom zou je dat
in hemelsnaam toejuichen?
http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/nieuws/article/detail/1808769/2010/10/23/

dossier de hoofddoek

Ha ha ha de Volkskrant

De Volkskrant, de Volkskrant, de Volkskrant is een kutkrant
De Volkskrant is een kutkrant en een plaag voor het gezin
De Volkskrant, de Volkskrant, de Volkskrant is een kutkrant
De Volkskrant wordt steeds dikker en d'r staat steeds minder in
Vroeger was 'ie katholiek, een pijler van bedrog
Nu is 'ie niet meer katholiek, maar toch maar toch maar toch
De Volkskrant, de Volkskrant, de Volkskrant is een kutkrant
De Volkskrant is een kutkrant, 't is mij niet gauw te dol
Maar als ik 'ns een krant lees, als ik 'ns een krant lees
Dan wil ik ook een krant en geen papieren drol
Waar de redaktie drijft op drank en zelfcensuur
Je krijgt de halve waarheid, maar wel twee keer zo duur
De Volkskrant, de Volkskrant, de Volkskrant is een kutkrant
De Volkskrant is een kutkrant, ik houd hem voor gezien
De Volkskrant, de Volkskrant, de Volkskrant is een kutkrant
De Volkskrant heeft geen mening, de Volkskrant heeft er tien
De Volkskrant is een pokkeblad, een geitenwollen-sokkenblad
Een jouno-ego-kokke-blad, het lijkt wel een riool
De Volkskrant, de Volkskrant, de Volkskrant is een kutkrant

Het onderstaande stukje is te ongeloofwaardig om waar te kunnen zijn. Bronnen voert de schrijver niet op dus dat zou iedereen kunnen zijn; zijn hoofdredacteur, politiek instructeur, of de campagnestrateeg van Rutte, of desnoods die van Roemer. Misschien was het wel Bea Bilderberg waar die laatst gezellig mee mee was of één van de ongekozen commissarissen van het EU-Politbureau. Goldman Sachs via Draghi of Monti.

Het Europese geduld met etterbakje Nederland is op.
Door: Marc Peeperkorn − 04/08/12
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10704/Kabinet-Rutte/article/detail/3296527/2012/08/04/Het-Europese-geduld-met-etterbakje-Nederland-is-op.dhtml

Anonieme Brusselse bronnen beweren:
Woord voor woord, zin voor zin, glijdt Ruttes rechterwijsvinger over de tekst. Het is inmiddels 3 uur in de ochtend, zijn zestien eurocollega's kijken vermoeid, verbaasd en vol afgrijzen toe.
Persoonlijk zou ik verdragen ook nog even langs een batterij juristen en financieel deskundigen sturen om te laten checken dus dan hadden de heren nog een maandje of wat langer kunnen wachten. Dat voorkomt dat Mark -geen cent meer naar Griekenland- Rutte zich lachebekkend 50 miljard vergist.

Om zijn uitval kracht bij te zetten, dreigt Christofias - wiens eiland financieel aan de rand van de afgrond staat - niet bij de EU of Rusland om een lening te vragen, maar bij een echte schurkenstaat.
Dat heet chantage en daar moet je nooit aan toegeven. Rutte had op moeten staan en weglopen. Of Christofias arresteren middels een burgerarrest, maar dat zie ik Mark niet doen. Je laat je, zeker als één van de weinige overgebleven geldschieters, niet chanteren. Dan had die Cyprioot maar aan Hugo Chavez, AgMetBenzineZat, of een andere gek een lening gevraagd. Zolang die de rente maar zelf betaalt. Hij had natuurlijk ook kunnen overwegen om al die stinkend rijke Griekse reders die hun geld in zijn belastingparadijsje gestald hebben eens aan te pakken.

Zonder uitzondering waarschuwen ze voor de gevolgen als Nederland na de verkiezingen volhardt in zijn afkeer van Brussel. 'Ze', dat zijn ambassadeurs, gewone diplomaten en EU-ambtenaren van uiteenlopende lidstaten, waaronder ook Nederland zelf.
Peeperkorn heeft blijkbaar met nogal wat mensen gepraat, maar kan niet één naam geven. En wederom is het een gevalletje van pure chantage. Ze waarschuwen? Ze waarschuwen? Zow. De debiteur waarschuwt de crediteur? Zijn het een stelletje criminelen soms die met afpersingspraktijken bezig zijn? Het lijkt er op. Gooien ze een molotov onze winkel in als we aan het eind van de week niet betaald hebben?

Maar gelukkig is daar de redder in nood, de ridder op het witte paard, held Rutte:
Maar wat zegt jullie premier: 'Ik lust geen vergezichten.' 'Rutte wil geen constitutioneel debat' 'Hij heeft gewoon een kruis gezet achter de woorden 'solidariteit' en 'soevereiniteit'. 
Oohoo, dat is vloeken in de kerk Rutte! Pas je wel op?

De boosheid in de Brusselse wandelgangen treft de premier en de ministers, niet de Nederlandse diplomaten in Brussel.

Nee natuurlijk niet, die zijn allemaal zelf afhankelijk van de Brusselse voederbak.
'Jullie premier speelt een ronduit verderfelijke rol tijdens de EU-toppen'. 
Verderfelijk nog wel.

'Rutte zet zich vast in cijferreeksen, dogma's en vermoedelijke parlementaire overmacht. Cijfers doen er blijkbaar niet toe voor de EU-nomenclatura. Vermoedelijke parlementaire overmacht klinkt als een enge lastige ziekte die bestreden moet.

En de verdediger van die waarden:
'Rutte straalt het beeld uit van een machteloze leider, een bange premier. Steeds opnieuw mekkert hij tijdens de EU-toppen: 'Ik kan niet tegen de wensen van de Tweede Kamer ingaan.'
Rutte, democraat der democraten, staat pal voor de Nederlandse volksvertegenwoordiging!(1)

Die gekke volkskrant die Rutte op het schild hijst als euro-kritisch. Doller moet het niet worden. De volkskrant die de VVD de helpende hand toesteekt. Blijkbaar zijn de gezamenlijke belangen groot en staat het water tot aan de lippen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Er is maar één euro-kritische partij in Nederland en blijkbaar moeten daar kiezers weggetrokken worden. En die zullen niet naar de pvda of d-66 gaan. Dan maar naar de VVD, moet men gedacht hebben. Geven de werkelijke peilingen dan toch een ander beeld dan wat de Hond produceert?

Rutte, die EU bijeenkomsten lijkt te beschouwen als signeer-sessies, wordt hier gepresenteerd als een soort van Nederlandse Margaret Thatcher:
No No No!


Ha Ha Ha!

Zelden heb ik dergelijke kolder in een krant gezien. Nu maar hopen dat de rest van de lezers er ook doorheen prikt.

Trackrecord Rutte en -met rente- de Jager:
Verhoging EFSF, noodfonds.
Akkoord met elke lening.
Garanties afgegeven tot 1620 miljard (FD)
ESM er doorgejast in demissionaire toestand
Soevereiniteit verkwanseld
Sleutel van de schatkist laten jatten door een Mao-ist
etc. etc.

Wat andere sites over deze idioterie berichten:

GeenStijl
Dagelijkse Standaard
De Vrije Chroniqueurs
De Jaap
En nog tig lost in Cyberspace.

(1) De premier(Monti) zei verder dat nationale regeringen zich niet moeten laten vastbinden door hun parlementen. http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Economie/345934/Italiaanse-premier-Monti-vreest-uiteenvallen-Europa.htm
Lekker logisch wel. Monti is zelf tenslotte ook niet verkozen, maar aangesteld. 

zondag 5 augustus 2012

Stoken in de eigen familie



Ik doe het niet graag. En dat verklaart dan ook gelijk waarom ik me nooit gemengd heb in discussies op Amsterdam Post over de heer Brinkman. Behalve dan dat ik ooit gezegd heb dat ik wel eens met mensen om ga die het adagium hanteren: 'never trust a copper'. En ik moet zeggen, nou ja dat...

Hieronder een aantal linkjes die aantonen dat Brinkman achteraf heeft lopen vuilspuwen (iets wat ik ten alle tijde verafschuw) en meer in het algemeen fout is:

Hero Brinkman: het rommelt in de PVV achter de schermen
http://www.nrc.nl/nieuws/2012/04/08/hero-brinkman-het-rommelt-in-de-pvv-achter-de-schermen/
In dit stukje ook zijn commentaar op het Polenmeldpunt. Allemaal leuk en aardig, maar dat meldpunt is niet tegen Polen, maar tegen overlastgevenden. Al leidt het dan tot niets.

"Hero Brinkman wordt nu door het duo bestempeld als “een leugenachtige ruziezoeker”. Nunes: “Wat Brinkman Geert Wilders verweet bij de PVV, doet hij nu met zijn eigen partij in het kwadraat. Hero is het enige bestuurslid van de fractie en de stichting die de fractiegelden beheert. Zo democratisch is hij dus. We staan volledig buitenspel en dat voelt vreselijk.”
http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2012/06/hero-brinkman-uit-eigen-fractie-gezet
Nou is commentaar op de als extreem-rechts ontmaskerde (stormfront) Nunes misschien wel ok, maar dan lag de inschattingsfout om haar er in eerste instantie bij te halen toch echt bij Brinkman.

'En toch komt Hero Brinkman met kandidaten op de proppen die het ergste doen vrezen'
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/9524/Lars-Anderson/article/detail/3254741/2012/05/12/En-toch-komt-Hero-Brinkman-met-kandidaten-op-de-proppen-die-het-ergste-doen-vrezen.dhtml

Pyramide
http://www.trouw.nl/tr/nl/6849/Sylvain-Ephimenco/article/detail/3286870/2012/07/15/Pyramide.dhtml

Hero Brinkman; Wilders betaalde Moszkowich met koffer vol cash
Of het waar is of niet:
http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/44028/hero-brinkman-wilders-betaalde-moszkowicz-honderdduizenden-dollars-cash.html

His decision means the ruling alliance – the minority cabinet plus PVV – no longer has a majority in parliament, although Brinkman said he would continue to support the government. 
Citaatje uit:
http://www.dutchnews.nl/news/archives/2012/03/hero_brinkman_quits_the_pvv_op.php
Dat woord heeft ie dus alvast niet gehouden...

En laten we vooral ook niet vergeten op welk moment Brinkman uit de PVV stapte, namelijk ten tijde van het Catshuisberaad/overleg. Daarmee een parlementaire meerderheid om zeep helpend, waardoor het vermaledijde kunduz-akkoord er door kon komen. Niet Wilders is schuldig aan het terecht afblazen van dit stompzinnige akkoord maar het was Brinkman die het mogelijk maakte.

Hij loog over alles. Zelfs zijn vermeende alcoholprobleem was een verzinsel. Hij drinkt nog steeds.
http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2012/06/%E2%80%98hero-brinkman-is-een-slecht-mens%E2%80%99



tweetjes:


Europese samenwerking is noodzaak! Maar zonder de bureaucratische moloch in Brussel! Barbados???? via