zaterdag 29 juni 2013

Sharia Comes to Great Britain

-

-

En het gaat verder, de plisie kondigt no-go zones voor non-moslims af. Strikte sharia gebieden dus, om te beginnen rond de moskee. De East London Mosque in dit geval. 
http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/06/strict-sharia-in-the-uk-first-our-ban-now-planned-arrests.html

Over gastspreker Anwar al-Awlaki:
East London Mosque: the terrorist connection and the lies
http://blogs.telegraph.co.uk/news/andrewgilligan/100061920/east-london-mosque-the-terrorist-connection-and-the-lies/

Zie ook:
http://rationalwiki.org/wiki/East_London_Mosque

Ongelovigen worden dus geband rond de meest radicale moskeeën

 

Filmpje, Obama pist op de Bijbel

Nou ben ik geen christen. En het was in mijn linkse jeugd ook bon ton om het christendom belachelijk te maken. Maar ik ben ook niet de president van de Verenigde Staten geworden. Het is te voor en te na 'God Bless America', maar deze man kan het dus niet menen. Zijn pro-radicaalislamitische agenda voor het Midden-Oosten is maar al te duidelijk en het filmpje, Obama admits he's a muslim, is misschien ook wel bekend. En dat ie kerkliep bij de radicale Jeremiah 'God damn America' Wright ook. Maar na de uitspraken die die hieronder doet kan ik het niet meer serieus nemen dat ie met zijn hand op de Bijbel zegt tijdens zijn inauguratie: I will uphold and defend the American Constitution. Hij breekt nota bene de First Amendment af door islamkritiek aan banden te willen leggen en is bezig met het Second Amendment dat de vrije burger het recht geeft om zich -gewapend- te beschermen, tegen vooreerst de eigen overheid.




Dossier Woningcorporaties


Was onderdeel van een ander dingetje, We gaan bezuinigen, maar groeit langzamerhand naar een zelfstandig dossiertje.

Rochdale baas blijft Bentley rijden
http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/3295388/2012/08/02/Failliete-ex-Rochdalebaas-rijdt-peperdure-auto-s.dhtml#.UBqJkM7Qm3Q.twitter
Het cowboygedrag van corporatiedirecteuren, hun ambities en hun salarissen.  VPRO, de slag om nederland
http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1286139
Uit cijfers CBS: 77.000 corporatiewoningen staan leeg. Woningnood wordt decennialang kunstmatig in stand gehouden

Marc Calon geeft fouten niet toe (Aedes)
http://vorige.nrc.nl/achtergrond/article2222186.ece/Marc_Calon_geeft_fout_niet_graag_toe
Failliet corporaties dreigt
http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/11/nachtmerrie-akkoord-failliet-woningcorporaties-dreigt
Staal (vestia) verbraste 6 ton 
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/12/staal_vestia_verbraste_6_ton_m.html
De directeur-bestuurder van de Limburgse woningcorporatie Vitaal Wonen is ontslagen
http://www.telegraaf.nl/binnenland/21247138/__Directeur_corporatie_ontslagen__.html
Directeur krijgt bij afscheid zes ton mee
http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/directeur-krijgt-bij-afscheid-zes-ton-mee-1.3884580#content
WSG: ex-directeur bevoordeelde familie
http://www.telegraaf.nl/binnenland/21679321/___Woonbaas_trok_familie_voor___.html
Graaier Peter Ruigrok graait 60k per maand
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/08/wooncorpmeneer_doet_een_rogervanboxteltje_.html
Streep door regeling topinkomens corporaties
http://www.telegraaf.nl/binnenland/22014920/__Streep_door_regeling_topinkomens__.html
Corporatiebobo's verdienen opnieuw meer  , Powned, 4-12-13
Huurders, laat je niet langer belazeren..!!!
http://welketoekomst.wordpress.com/2013/08/09/huurders-laat-je-niet-langer-belazeren/
WSG zet miljoenenclaim tegen ex-topman door
http://www.telegraaf.nl/binnenland/22191347/__WSG_zet_miljoenenclaim_door__.html
 

vrijdag 28 juni 2013

De etnische zuivering van Amsterdam is in volle gang

en de politie, aangestuurd vanuit de moskee, faciliteert het
Verlate reactie op het interview van de weggepeste Hr. Smits en zijn familie bij Knevel en Van den Brink.

En niet alleen in Amsterdam. Door het hele land raast de islamitische jihad. Dit zijn geen rotjochies, maar de frontsoldaten van allah. Of hoe moet ik ze anders noemen als ze met pistolen lopen te zwaaien? Het zijn geen onschuldige puberstreken en kwajongensgedrag zoals sommigen het willen doen voorkomen. Ze zijn niet aan het belletjetrekken. Dit zijn de broertjes van die gassies die naar Syrië trekken en die zo meteen met geladen kalasjnikovs terugkomen. Dit is oorlog, dit is gebiedsuitbreiding door de oorspronkelijke bewoners te verdrijven. 'Huis voor huis, straat voor straat, wijk voor wijk' (uit Pesten en treiteren voor Allah, Antivenin)

We hadden de Diamantbuurt.

Vanaf 7.25 bij Barend en van Dorp in 2004 (bijna tien jaar geleden, maar er is nog niks veranderd)  vanaf 8.50 is de weggepeste vrouw aan de telefoon. Ook hier blijkt weer de angst. Deze vrouw durfde niet op teeleevee. En op de vraag van Frits Barend of ze een uitzondering is of dat het symptomatisch is, antwoord ze zeer beslist dat het symptomatisch is. (systematisch was een beter woord geweest) Net voor Barend de vraag stelde, meldde ze zelf al dat het structureel is.
Het is een grof fokking schandaal.

In de Diamantbuurt sloeg indertijd de vlam in de pan omdat signalen dat jongeren hinder veroorzaakten, werden genegeerd. Dat is dan ook de belangrijkste les uit die onverkwikkelijke episode, zeggen betrokkenen in een terugblik.  Uit Binnenlands Bestuur.
Die les heeft Baâdoud dan niet geleerd.
'Denk niet dat het vanzelf overgaat, want dan gaat het de verkeerde kant op', zegt hoofdofficier De Wit. 'Breng alle partijen snel samen, bundel de verantwoordelijkheden. Zo hebben we het gedaan in twee gevallen die zich sindsdien hebben aangediend, en die zijn niet echt uitgegroeid tot een probleem. Ze zijn niet eens in de pers geweest', aldus De Wit.

Nee, dat begrijpen we inmiddels, het 'in de pers komen' is het probleem, niet de daadwerkelijke gebeurtenissen blijkbaar, die moeten we maar ondergaan. De politie weigert aangiftes op te nemen en op te treden en raadt actief af om de media op te zoeken. Zoals afgelopen week op bureau Meer en Vaart:
De hoofdagent van Bureau Meer en Vaart in Osdorp drukte hem toch vooral op het hart geen media-aandacht te zoeken. 
Zo kan ik het probleem ook oplossen. Stelletje gore...

Ook Burgemeester Van der Laan heeft niks geleerd in de tien (10!) jaar die we inmiddels verder zijn. Maar hij benadrukte wel de zaak niet als als een specifiek buurtprobleem te zien: 'Het was niet altijd in de buurt. Het is meer hoe naar het af en toe in Amsterdam kan lopen in het algemeen. (...) De politie verzekert mij dat die 5 gevallen niet te relateren zijn aan de buurt en aan de straat waarin zij wonen.' AT5

Nee, het is inderdaad geen buurtprobleem, al zijn in sommige buurten de problemen groter dan in andere. Het is een landelijk probleem, het is een Europees probleem, het is een wereldwijd probleem. Een probleem met de veroveringsideologie islam. Hier hebben we de Marokkanen, in Engeland de Pakistanen, in Frankrijk de Algerijnen en de rest van het Noord-Afrikaanse tuig dat dat land overspoelt en de ene na de andere Zones Urbaines Sensibles creëert.

We hadden de racistische verdrijvingen in Zuilen.
Ook hier weer de angst en niemand die op de teeleevee durfde.
We hadden de weggepeste holebi's in 2010 in Amsterdam West.
En in Utrecht.
En in Eindhoven.
En in de Amsterdamse Kolenkitbuurt.
En in Tilburg.
En lesbo's in Amersfoort.
En joden in Amersfoort.
En in het Laakkwartier in Den Haag.
En in de Amsterdamse Retiefstraat.

islamitisch commandocentrum van waaruit het naastgelegen politiebureau zijn orders ontvangt, Postjesweg, Amsterdam

Vorige week weer eens het zoveelste nieuws dat een paar Amsterdammers de stad ontvluchten. Zoekt u maar uit waar u het wilt lezen. Het stond zowaar eens in meerdere kranten. En het kwam op de televee, bij die twee van de EO.

De papa van het gezin, dhr. Smits, had zelfs Marokkaanse 'vrienden' en wilde absoluut niet stigmatiseren. Zelfs nog niet nadat zijn 14-jarige dochter een pistool op haar hoofd gezet was en nadat er op een feestje van zijn andere dochter een meute Marokkanen door zijn huis trok, elke gast berovend en het huis veranderend in een bouwval. Nou denkt u misschien met mij: waarom laat je die lui je huis binnen, en: je mept ze er toch uit. Maar zestig man?

Ik begrijp wel dat ie een beetje bang is. Ik vind het al dapper dat ie met zijn porem op tv durft te komen. Om een signaal te geven zegt ie zelf. Ik vind het volledig logisch dat deze man niet compleet door het lint gaat. Hij heeft tenslotte vrouw en kinderen. Bekogelen met stenen (geheel in de islamitische traditie) noemt die 'pesterijen'. Moordaanslag zeg ik. En dat is strafbaar naar mijn weten.

Knevel en dinges maken het dan helemaal bont als ze wat beelden uit probleembuurten laten zien.(14.30) Als eerste komt er een hoofddoekje in beeld die ook wel eens een steen door der raam gehad heeft. Dat zal wel onder 'evenwichtige' journalistiek vallen. Dat is in een straatje dat uitkomt op het Mercatorplein. 100% islamitisch gebied. En dat is dan mijn Amsterdam.



Ik geef u wat quotes die dhr. Smits doet in het EO interview. Oordeel zelf:

13.44- normale intimidaties die door het hele land plaatsvinden.
13.53-dat veel Nederlandse vrouwen scheldwoorden naar hun hoofd krijgen als: hoer.
14.00-zo erg is het.
14.05-er zijn wel mensen die er wat van zeggen, maar die lopen dan ook gevaar.
14.15-mijn zuster fietst daar en die wordt bekogeld met stenen. (oud-arabisch cultuurverrijkend gebruik)

Hij zegt dus wel degelijk wat.
Dan probeert ie het gelijk te bagatelliseren door te stellen dat er misschien ook lastige Grunningers of Zwollenaren zijn. Ook raar volk tenslotte. Maar hij zegt het wel, op TV. Bijna dat hele rijtje wat ik net boven de foto opnoemde deed dat niet. Zou U achter de 'pistoolbedreiger' van uw dochter aan gaan? Als uw antwoord ja is, dan bent u dom. Een pistool is namelijk een stuk gevaarlijker dan een end hout. Tenzij U fatsoenlijk voorbereid bent, kunt U dat beter niet doen. En ook dan zitten er de nodige haken en ogen aan.

Ik ergerde me eigenlijk aan beetje aan de manier waarop deze man afgebrand werd in allerlei reaguursels en tweets. Lekker makkelijke stoere praat vanachter het toetsenbord.
-laffe linkse hond
-hij verdient het
-als het mijn dochter was dan
-etcetera-enzovoort en vul maar in

Een beetje een suffe sul lijkt het me wel. In mijn eerste reactie die ik een paar uur na het betreffende interview schreef noemde ik hem een 'clown'. Na een nachtje slaap heb ik het stukje weer teruggetrokken. Het probleem is breder en lastiger dan dat, al wordt het telkens weer op microniveau zichtbaar. En het is het topje van de ijsberg. Hoevelen zullen geen aangifte doen als nota bene de politie dat afraadt, hoevelen zoeken nièt de media?

Een overheid dient er primair te zijn voor de burgers, voor de veiligheid van die burgers. Dat kan deze overheid al lang niet meer waarmaken. Deze overheid is gecapituleerd voor islamitisch geweld en weigert het als een volwaardige dimmie zelfs ook maar te benoemen, en dat behoeft ook geen verbazing als de politie de beste vriendjes is met de nieuwe buren, de moskee, en raad inwint bij de imam, terwijl de verantwoordelijke bestuurders, in dit geval de deelraadvoorzitter, maar ook de burgemeester van de tweede stad, zelf islamieten zijn.

Tenzij we iets aan het drinkwater toe gaan voegen om de geboortegolf de andere kant uit te laten klotsen zal dit alleen maar erger worden. 'Huis voor huis, straat voor straat, wijk voor wijk'


dinsdag 25 juni 2013

Islamic Terrorist Organization Places Bounty on Infidel Webpage Administrators

by, Schuyler Montague

While researching our story yesterday on the recent removal of Counterjihad pages by Facebook, we uncovered some very disturbing information.  In an attempt to locate the source of the Islamic onslaught against the freedom of expression, we ventured down the rabbit hole of Islamic hate.  And what we discovered when we got there, tucked away in a dark corner, was a website operated by a terrorist organization called the Islamic Socialist Network.

read more

Twee Mandela filmpjes



 

zaterdag 22 juni 2013

Brussel is binnenkort een Arabische stad

Precies zoals het was afgesproken in de resolutie van Staatsburg


Telegraaf
BRUSSEL - 
Steeds meer inwoners van Brussel spreken Arabisch, terwijl steeds minder Brusselaars de Franse of Nederlandse taal machtig zijn. Dat is vrijdag gebleken uit de derde taalbarometer van het Brussels Informatie-, Documentatie- en Onderzoekscentrum (BRIO).

Het Arabisch is bezig aan een flinke opmars in Brussel. Bijna 18 procent van de Brusselaars spreekt de taal. Bij de vorige meting, in 2006, was dat nog maar iets meer dan 6,5 procent. Het Arabisch staat inmiddels net onder het Nederlands. Iets meer dan 23 procent van de ondervraagden spreekt die taal. Bij de vorige meting was dit nog ruim 28 procent.

lees verder

donderdag 20 juni 2013

Dit land is zinkende en we hebben geen vakman meer die het lek kan dichten


Mot in ene aan mijn middelbare school denken (het zal mijn derde geweest zijn...). Daar had je kids die heel erg hun best deden. En dan met de grootst mogelijke moeite een hoger cijfer haalden dan ik. Ik kan me niet iets anders herinneren dan dat ik uit de ramen staarde, tekeningen maakte, gedichtjes schreef, sliep in het gangpad met toestemming van de lerares Duits etcetera enzovoort. U begrijpt wel ongeveer wat voor leerling ik was by now.
Ik moest mijn best doen om niet per ongeluk hoger dan een zes te halen en dat vond ik wel mooi zat. Het is maar de vraag of ik die van god gegeven talenten juist heb aangewend, waarschijnlijk niet. Maar wat ik veel beangstigender vind is dat al die gastjes en teefjes die dag en nacht zaten te blokken voor een zesje nu mijn doktoren en advocaten zijn, want dat waren veelal de studies waar ze in verzeilden. Blind leren waren ze tenslotte al gewend.
Tsja, dat wou ik dus even kwijt.
De middelmaat bevolkt onze instituties. Het zou arrogant zijn om te zeggen dat ik in al mijn luiheid het beter weet, maar ik weet wel bij wie ik in de klas gezeten heb.
En ik was er toen ook al niet van onder de indruk, vandaar dat ik zo rustig sliep in dat gangpad. Ja, ook toen al overdag. (dat ik voor schooltijd een krantenwijk deed speelde ook mee)
Weltruste.

Nawoord (2 dagen later).
Ja, het is een beetje een suf stukje. En wat wil ik er eigenlijk mee zeggen, behalve dat ik waarschijnlijk niet de ideale leerling was. Allereerst heb ik mijn middelbare school (jaren 70) niet afgemaakt. Ik vond het zooo saai en vervelend. Eerst maar een tijdje een kunstacademie zonder diploma en veel te jong. Die namen uit wanhoop ook maar alles aan, al was het tegen elke regel. Was ook niks.
Dan maar wat reizen.  Ik ben een tijdje gaan reizen toen door die landen waar nu veel van onze multiculturele verrijkers vandaan komen, dat was namelijk in tegenstelling tot overzeese gebieden wel gratis en liftend/lopend te bereiken. Daar wil je ook echt niet de rest van je leven slijten.
Eenmaal terug toch maar snel een staatsexamen gedaan, dat zou eigenlijk standaard moeten zijn, zodat de eigen school -die financieel belang heeft bij hoge cijfers en slagingspercentages- de boel niet kan belazeren. Eenmaal uit het systeem was ik wel gemotiveerd om wat meer dan een zesje te halen.
Maar ik was zo dom om antropologie te gaan studeren. Mede ingegeven door waar ik net vandaan kwam. Een veel zinlozere studie is er niet, een tussentijdse overstap naar filosofie mocht ook niet echt baten. Toen zich de kans aanbood om een soort van bedrijfje te beginnen, een combo van knutselen, mensen, muziek (een disco), was de keuze dan ook snel gemaakt. Dat je alles kan leren wat je wilt was me inmiddels wel bekend. En ook dat het veel sneller gaat als je het zelf doet. Ik zeg niet dat ik niemand nodig heb om te leren. Juist wel.
Ik zal nooit het gezicht van Barend vergeten toen ik op de loopplank stond. "Ik wil leren lassen." "Dat kan." "En ik wil het binnen een week."
Hij wist niet hoe die het had.
;)
Daar ligt het afvalijzer, pak maar twee niet te grote stukken. Je weet waar het lasapparaat staat. Begin maar te sjouwen. Betaal je wel de stoppen en de elektrodes? Tuurlijk. Zorg maar dat dat aan het end van de dag vastzit dan, want dat heb ik net nodig. Ja, tuurlijk. En als je vastplakt dan moet je het ff lostrekken, want als je dat niet doet, dan kost het je dus stoppen. En als je het gereedschap vertieft weet je ook hoe laat het is he. Ja, Barend.
Neem maar eerst een biertje. Dan tril je wat minder.
Om het verhaal wat kort te houden. Ik kon wel lassen aan het eind van de week, maar nog niet waterdicht. Dat kan ik inmiddels wel, maar ik ben er zeker niet de snelste of de beste in. Het is een handigheidje wat soms van pas komt. (en het allersmerigste werk dat er is, van olie word je zwart, maar ijzervijsel en de gifgassen..)
Mij hadden ze beter naar de LTS kunnen sturen dan naar dat gymnasium waar ik terecht kwam. Maar dat is achterafgelul.(de spellingdictator meent dat het 'achteraSgelul' is, achja)

Wat ik wil zeggen is dat je de juiste mensen op de juiste plek moet zetten. Een bioloog op financiën, een historicus die ik nog nooit iets over historie heb horen melden als minister-president. Dat is van de zotte.
En de rest van dat rijtje kunt u zelf wel aanvullen. Het zijn stuk voor stuk verkapte ambtenaren. Met een non-opleiding, en ze kunnen eigenlijk niks. Nog niet eens waterdicht lassen, en daarom zinkt dit land.

Gepubliceerd op AmsterdamPost

This Is What Winning Looks Like (Full Length)

Gezellige video voor het hele gezin. Afghanistan en waarom we er nooit hadden moeten zijn. Stupid fucks are stupid fucks and you can't change that. 1.30 hours orso, perfect for Christmas. Or the longest day and somebody's birthday, whatever.




Woot they just shit in your face. Who's kiddin who here.

Het Staat op Elke Gevelsteen

Islamitische Naamgeving, Deel II, De Scholen


In dit stukje; ‘My name is Jihad and I am a bomb',  heb ik het er al eens over gehad. Er is wat raars aan de hand met islamitische naamgeving. Het eerste wat opvalt is dat het verre van vredelievend is. Mohammed was een massamoordenaar en het getuigt op zijn minst van slechte smaak om je zoon daar naar te vernoemen. Laat staan er trots op te zijn, maar dat is meestal wel het geval. En dat is inmiddels de populairste naam voor de meerderheid der mannelijke pasgeborenen in de meeste West-Europese steden. Het is natuurlijk niet zo vreemd dat als je je zoon naar een roofovervaller vernoemt (karavanen beroven was Mo's core-bizniz) dat dat stuk arabisch ongedierte vervolgens precies die professie kiest. 

Je dochter Aisha noemen, het pedofilie-slachtoffertje van het onbespreekbaar geachte voorbeeld voor elke moslim, is nog veel zieker waarschijnlijk. Ik kan het niet beoordelen, het gaat simpelweg mijn bevattingsvermogen te boven. Een moslim geeft misschien graag zijn minderjarige dochtertje weg aan Mo. Het bevordert in ieder geval wel de voorplantingssnelheid. En dat is weer het belangrijkste islamitische wapen ter verovering van Europa. Je zou bijna denken dat er een plan achter zat ...

Maar goed, ik dwaal af. Voor die persoons-namen leest u maar dat stukje waar ik naar link, en dat is verre van compleet, maar er geldt iets geks voor bijna elke islamitische naam. Of ze nou mensen benoemen of gebouwen.

En dit stukje gaat over gebouwen en wordt een saaie opsomming. En het zal niet helpen. Men, en ja dat is een ruim begrip, is ziende blind. Het staat op elke gevelsteen, het staat in elk paspoort dat we afgeven aan een islamiet. Ze willen ons dood. Mijn kassameisje bij de Albert Heijn heet Jihad. WHAT THE FUCK denk ik dan, en ik ben niet van de caps.

Vandaag waren er twee scholen in het nieuws, voor zover ik het nieuws volg dat is.
De eerste steelt al jarenlang alle examens en werd van de slechtste de beste school binnen diezelfde periode dat die examens ontvreemd werden. Die andere school stond in de hens. Met de kindertjes er nog in.

De eerste school heette, Ibn Ghaldoun, Dagelijkse Standaard

De tweede school heette, Darul Uloom-school, Powned


Onderstaande lijst van islamitische scholen heb ik van wikipedia en vervolgens heb ik de verklaring van de namen er bij gezocht. Een mens moet wat met zijn vrije tijd he.


  • Islamitische Basisschool Al Ghazali, Rotterdam

Al Ghazali vindt wetenschap maar onzin, een verspilling van intellect. Logisch dus wel om daar een school naar te vernoemen, de islam heeft tenslotte niks op met zelfstandig denken.
Al-Ghazali, die wel het 'zegel der filosofen' wordt genoemd, heeft met zijn bekendste werk "De verwarring der filosofen" ('Tahafut al falasifa'), dat wordt beschouwd als een keerpunt in de islamitische filosofie, de stagnatie en relatieve achteruitgang in de islam ingeleid. In dit werk wordt door Al-Ghazali de causaliteit (wet van oorzaak en gevolg) als onjuist verklaard: alles wat er gebeurt, geschiedt door de wil en de hand van God en causaliteit is slechts schijn. Onderzoek ernaar is derhalve verspilling van intellect.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Al-Ghazali

Al Ghazali vindt vrouwen maar speelgoed. Dus met het onderwijzen dat man en vrouw gelijk(waardig) zijn in Nederland zal het ook vast wel goed zitten op deze school.
Het geloof dat een vrouw een speelgoed is van vitaal belang voor het spirituele welzijn van een man. In overeenstemming met de grote filosoof Ghazali:
“In de gemeenschap van vrouwen, kijkend naar hen, en spelend met hen, is de ziel verfrist, het hart is uitgerust, en de man is gesterkt voor de aanbidding van God… dit is waarom God zei: “opdat deze troost in haar mocht vinden” (Soera 7:189) [24]
En Ghazali die zei:
“Als je de teugel van de vrouw een beetje los laat, zal zij je nemen en op hol slaan. … Haar bedrog is machtig en haar verdorvenheid is besmettelijk; slecht karakter en zwakke geest zijn overheersende eigenschappen… Mohammed zei [36]: ‘De waarschijnlijkheid op een deugdzame goede vrouw te midden van vrouwen is als een rood gesnavelde kraai te midden van honderd kraaien.” [37]
De reden voor het trouwen van meer dan één vrouw wordt gegeven door Ghazali de grote moslimgeleerde:
“Sommige mannen hebben een dergelijke dwingende seksuele begeerte dat één vrouw niet voldoende is om hen te beschermen [tegen overspel]. Dergelijke mannen trouwen daarom liever meer dan één vrouw en mogen tot en met vier vrouwen hebben.” [79]
De 'grote geleerde' Ghazali, waar deze, op Nederlandse bodem staande, school naar vernoemd is meent zelfs dat het huwelijk een vorm van slavernij is.
laten we het horen van de grote moslimgeleerde en filosoof Ghazali die de bovengenoemde positie uitsprak, zo’n zeven honderd jaren geleden, toen hij de situatie als volgt samenvatte:
“De meest tevredenstellende en finale woord over de zaak is dat huwelijk een vorm van slavernij (riq) is. De vrouw is de slaaf van de man en haar verplichting is daarom absolute gehoorzaamheid aan de man in alles dat hij vraagt van haar persoon. Zoals Mohammed zelf zei: ‘Een vrouw, die op het moment van sterven de volledige goedkeuring van haar man geniet, zal haar plaats in het Paradijs hebben’.” [157]
http://www.answering-islam.org/Dutch/newton/vrouweninpureislam.htm
  • Islamitische Basisschool Aboe da'oedschool Utrecht

Nog zo'n naamgever bij wie de vrouwvriendelijkheid vooropstaat. 
De macht om te scheiden ligt gewoonlijk in de hand van de man. Boechari doet verslag van een hadieth die aantoont hoe gemakkelijk de afschuwelijke en wettige daad kan zijn.
Een “man mag zeggen tot zijn broeder (in de islam): ‘Kijk eens naar één van mijn vrouwen (en als wenst), zal ik van haar scheiden voor jou.’” [91]
Het kan zelfs tegen de wil en de liefde van de man en de betrokken vrouw gebeuren.
“De zoon van ‘Omar deed verslag: Ik had een vrouw onder mij die ik liefhad maar die ‘Omar niet leuk vond. Hij vertelde mij: ‘Scheid van haar’. Maar ik weigerde. Toen kwam ‘Omar tot de Boodschapper van Allah en berichtte hem het. De boodschapper van Allah vertelde me: ‘Scheid van haar’.” [92] (Geciteerd door Tirmizi en Aboe Daoed)
http://www.answering-islam.org/Dutch/newton/vrouweninpureislam.htm 
  • Islamitische Basisschool Al Hambra, Utrecht

Het Alhambra was het fort van waaruit de Moorse heersers in Granada de lokale bevolking terroriseerden, verkrachtten en vermoorden. 
  • Islamitische Basisschool Al Qoeba, Den Haag

En natuurlijk werd er weer gesjoemeld en gefraudeerd met geld (PDF)
http://www.onderwijsinspectie.nl/binaries/content/assets/Islamitische+scholen/IQRA+%2840389%29.pdf

Als ik het goed begrepen heb is Al Qoeba de naam van de eerste moskee.
  • Islamitische Basisschool An Noer Alphen Aan Den Rijn

Ook hier was weer sprake van oneigenlijk gebruik van gelden. An Noer is de naam van soerah 24, Het Licht.

In vers 2 is het al gelijk raak:
2. Geselt iedere echtbreekster en echtbreker met honderd slagen. En laat medelijden met hen u van de gehoorzaamheid aan Allah niet afhouden indien gij in Allah en de Laatste Dag gelooft. En laat een groep gelovigen getuige zijn van hun bestraffing. 

En vers 31 is de oorzaak van hoofddoeken en burka's:
31. En zeg tot de gelovige vrouwen dat zij ook haar ogen neergeslagen houden en hun passies beheersen, en dat zij haar schoonheid niet tonen dan hetgeen ervan zichtbaar moet zijn, en dat zij haar hoofddoeken over haar boezem laten hangen, en dat zij haar schoonheid niet tonen behalve aan haar echtgenoot of haar vader of de vader van haar echtgenoot, etc, etc.

55 gaat over apostasie  
55. ... Mij zullen zij aanbidden en niets met Mij vereenzelvigen. Maar wie daarna het geloof verwerpen, zullen overtreders zijn.
En daar staat de doodstraf op. Fijne naam voor een school.

http://www.marocstart.nl/islam/koran/koran_beluisteren_024.htm 
  • Islamitische Basisschool Bilal, Amersfoort

Bilal is de naam van een zeer bekende metgezel van de Profeet. Hij was de oproeper tot het gebed ten tijde van de Profeet. Kortom een medeplichtige moordenaar, karavaanovervaller en verkrachter. En dat walgelijke gedrag strekt de jonkies kennelijk tot voorbeeld. De Bilalschool kwam in 2011 in opspraak toen leerlingen van die school een rouwstoet verstoorden.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/06/marokkaanse_rouwstoetterreur.html
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/06/rouwstoet_voor_beschaving.html
  • Islamitische Basisschool De Roos, Zaandam

Klinkt vredig, nietwaar. Op de website van de school wordt uitgelegd waarom die 'De Roos' heet:  "Vanuit die gedachte heeft de profeet Mohammed (die kamelenstront ipv hersenen had) kinderen ‘rozen’ van hun ouders genoemd. De Roos symboliseert tevens onze profeet Mohammed (die kamelenstront ipv hersenen had)."
Wie Mohammed was hoef ik hier niet uit te leggen. De man is verantwoordelijk voor meer doden dan Hitler, Mao en Stalin tezamen. 
  • Islamitische Basisschool El Amien I, Amsterdam

Op hun website staat:
"Wij zijn op zoek naar een schooldirecteur
Wij zoeken een directeur, die beschikt over goede communicatieve eigenschappen en onze voorkeur gaat uit naar iemand met een Islamitische achtergrond."
Stel je voor dat ik een personeelsadvertentie plaats:  En bij voorkeur iemand zónder islamitische achtergrond... U kunt wel raden wat er dan gebeurt he.
"De naam van onze school is El Amien. El Amien betekent “de betrouwbare” en is een van de roepnamen van onze profeet Mohammed (die met die kamelenontlasting in zijn kop)."

  • Islamitische basisschool Al Wafa, Amsterdam

Heeft een website waar alle doorkliklinks het niet doen, maar op de voorpagina staat: "De naam van de school betekent ‘betrouwbaar’." Dat zal wel weer op de pedo met voorbeeldfunctie voor alle moslims slaan.
http://www.alwafa.nl/

Janken hebben ze in ieder geval al wel geleerd. Het wordt dan wel aangekondigd door een extreem lekkere Turkse dame, maar het is en blijft gore propaganda http://www.at5.nl/artikelen/8851/al-wafa-school-wil-beloofde-lokalen

En het laat zich raden dat er ook hier gesjoemeld is met geld. Een Vandaag met meer propaganda. Snoeiharde taqiya. Marcouch die weer beweert dat er homo- en vrouwvriendelijk onderricht gegeven wordt en ze hebben zelfs een volledig ingepakt moslima'tje gevonden die een spreekbeurt over Anne Frank houdt. -zie je wel, wij hebben niks tegen joden- Alleen weten de lezers van dit blog wel beter en is de werkelijkheid dat er op een groot aantal Amsterdamse scholen de holocaust niet eens meer onderwezen kan worden.
http://www.eenvandaag.nl/binnenland/35809/islamitische_al_wafa_school_wil_niet_zwak_zijn
  • Islamitische Basisschool El Furkan, Schiedam

Van de website van de school: "El Furkan is een school, die in de Nederlandse samenleving zich baseert op de Nederlandse wetgeving. In zoverre is het een Nederlandse school."
Dat is griezelig geformuleerd. "In zoverre" Dus eigenlijk is het geen Nederlandse school. Wat doet dat ding dan hier?

Ook staat er een tekst in een plaatje bovenaan over een werkweek naar Andalusië dat ik niet kan kopiëren, vandaar dat ik u nu verblijd met een niet heel goed leesbare print-screen:
http://www.elfurkan.nl/index.html Voor de liefhebbers staat er ook pottenbakkers latijn op hun site. Nee grapje, dat zijn Lorem Ipsums. Stukkies non-tekst in namaak latijn om de template van de blog te vullen. Geen idee of ze daar extra geld voor krijgen, maar het zou me geenszins verbazen.

Er wordt ze dus gewoon geleerd dat Andalusië eigenlijk islamitisch is. Beter zouden ze mijn verzameling stukjes (van anderen) eens lezen: Al-Andalus

November vorig jaar kregen de kinderen op deze school nog 'cartoon-lessen' van iemand die zich Osman the Ottoman noemt. Dat is dan ook weer prettig. Die Ottomanen waren ons, heel Europa, nou niet bepaald goed gezind om eens de understatement van het jaar uit de onderste lade te trekken.
http://www.osmantheottoman.nl/Index/Home/Artikelen/2012/11/3_Artikel_1.html 

De schatjes hebben ook een videootje ge-upload op you tube van hun tripje naar Andalusië. Vakantiefoto's met een achtergrondmuziekje. Als je vijfentachtig dagen in een Tibetaanse gebedsmolen gaat hangen en permanent 'Om Mani Padme Hum' uitspreekt word je ook knetter. Het is niet gezond om onder een filmpje van 8.27 minuten maar één woord te horen de hele tijd. Zeker niet voor kleine kinderen. Dat is je reinste indoctrinatie (en het is al ruim 1200 maal bekeken, waaronder ik tweemaal):
http://www.youtube.com/watch?v=286452exdP0
En het heeft ook niks, maar dan ook helemaal niks met Nederlands onderwijs te maken.
Uit de reacties onder de video blijkt dat de jongens en de meisjes gescheiden gingen. Is dat het voorbeeld dat wij de jeugd in Nederland willen geven?

  • Islamitische Basisschool Al Wahda, Heerlen

Verschillende info via BurgerJournalisten
Waar de naam voor staat is me niet duidelijk geworden, maar ik meen dat een wahda een oase is? Dat had ik dus waarschijnlijk fout: "
Achmed al-Ghazali zegt:
Al Wahda betekent geen oase, maar eenheid; enkelvoudigheid; alleen;
op zichzelf staand"

Ik heb bij de school hierboven ook alle kindertekeningen bekeken. Zo gek ben ik wel. Ik denk dat dat veel zegt. Bij deze school heb ik de foto's van de voorleeswedstrijd bekeken. Ik zie daar twee meisjes die toch echt behoorlijk ingepakt zijn. Ze zullen een jaar of elf zijn. Het lijkt me het laatste jaar van wat in mijn tijd de lagere school heette.

Die vrouwelijke bedekking is toch bedoeld om de islamitische man niet in de verleiding te brengen zijn prooi onmiddellijk en met geweld te bespringen? Maar elfjarige meisjes? Hoe ziek ben je dan? Overigens zag ik op de scholen hierboven al veel jongere jongedames volledig ingepakt. Moeten die dan ook al seksueel 'beschermd' worden?

http://www.elwahda.nl/index.php/gallery/image_full/7755/
  • Islamitische Basisschool El Habib, Maastricht 

Gelieerd aan bovenstaande school.
Meest kindvriendelijke website die ik tot nu toe gezien heb. Maar:

http://www.elhabib.nl/kind
Het offerfeest, ramadan en het suikerfeest (fout geschreven, want schijnt al een hoofdletter te moeten hebben volgens mijn spellingdictator) zijn hier traditie?
El Habib schijnt een excellente school te zijn, maar dat bereiken ze dan wel door aanzienlijke extra gelden voor 72% van de leerlingen, geld dat dus niet besteed wordt aan onze eigen Nederlandse kindertjes. Een vorm van omgekeerde apartheid, racisme en jizya.
Maar ook op deze 'excellente' school blijkt weer gerotzooid te zijn met de financiën. Het is een op elke islamitische school terugkerend fenomeen dat men mensen in dienst neemt voor een functie die ze of niet uitoefenen of dat ze voor meer betaald krijgen dan ze in werkelijkheid doen. Fraude heet dat in goed Nederlands, valsheid in geschrifte, wat onder normale -niet-islamitische- omstandigheden tot strafvervolging zou leiden, maar elke keer weer met een aai over de bol afgedaan wordt.
De auditdienst stelt vast dat de hierboven beschreven taken niet aansluiten bij
de functie van leraar, waarin beiden zijn aangesteld. 
De auditdienst heeft kennis genomen van
deze uitleg. Het bestuur heeft, gezien
de uitleg, de aard en de omvang van de werkzaamheden die naast de
bestuurstaken worden uitgevoerd,
niet aannemelijk kunnen maken.
 http://www.onderwijsinspectie.nl/binaries/content/assets/Islamitische+scholen/Heerlen+Maastricht+%2840307%29.pdf

  • Islamitische basisschool Er Risèlèh, Leiden

Van de website van de school http://www.erriseleh.nl/:
Vanzelfsprekend willen wij de kinderen ook de bijpassende kledingcode van de Islam leren. Dit betekent vooral dat wij de ouders van de meisjes uit groep 7 en 8 vragen hun dochters zich op school aan de islamitische kledingvoorschriften te laten houden. Dit wil zeggen dat zij een hoofddoek gaan dragen evenals wijde, niet doorzichtige kleding.
Heel vanzelfsprekend ja, terwijl het Nederlands onderwijs over de hoofddoek dit zou moeten zijn: http://fubarfubar.blogspot.nl/2012/01/de-hoofddoek.html
Centraal staat de godsdienstige vorming. Naast kennis en vaardigheden worden de Islamitische waarden en normen overgedragen, zodat de kinderen kunnen uitgroeien tot persoonlijkheden, die in vrijheid en volwassenheid volwaardig participeren in de Nederlandse samenleving.
Geinige tegenstrijdigheid in één alinea: islam en vrijheid?

- de logopediste
De logopedie op onze school wordt verzorgd door een logopedist van OnderwijsAdvies. Zij is er voor leerlingen die problemen hebben op het gebied van spraak, stem, taal en gehoor.
 Dat is dus elke islamitische leerling. Nemen jullie de ouders ook even mee in jullie trajectje?
Vanaf groep 4 gymmen de jongens en de meisjes apart.
Saillant detail: "De inspectie geeft overigens geen oordeel over het godsdienstonderwijs, omdat de vrijheid van onderwijs dit niet toelaat."
Uit dit stuk in Trouw uit 2002. Onder het mom van godsdienstonderwijs kan er dus zomaar van alles in de kinderhoofdjes gestopt worden.
"Volgens de AIVD zijn op een aantal scholen radicale moslims als bestuurslid of godsdienstleraar actief. Ook bleek op sommige scholen sprake van invloed van 'buitenlandse organisaties met politiek-religieuze aspiraties'."

“Wij zijn aangesproken door de Onderwijsinspectie”, zegt Jeannette Ploeger, bestuurssecretaris van Er-Risèlèh. De islamitische basisschool in Leiden met negentig leerlingen had eind 2008 928 duizend euro op de bank staan."
Een school met 90 leerlingen met bijna één miljoen op de bank.  En dan strijken ze nog geen eens rente op want dat is 'onislamitisch' :
“Wij wachten met smart op een islamitische bankinstelling waar winstdeling het principe is.”
De rest van de smoesjes staan in het derde deel van dit stuk:
http://www.aob.nl/hobarchief/resultaat.asp?ArtikelID=8303
  • Islamitische Basisschool Hidaya, Nijmegen

 Hidaya of hidayah (Arabisch: هداية, hidāyah) betekent leiding (door God) of het gidsen, en omvat tevens het concept van gerechtigheid en het ware pad, waarmee het pad van de islam wordt bedoeld; het tegenovergestelde is dalala (dwalende, afkeren van de ware weg).
http://nl.wikipedia.org/wiki/Hidaya
  • Islamitische Basisschool Ibni Sina-A, Arnhem

 De naam van de school, Ibn-i-Sina, is de Arabische naam voor Avicenna, de beroemde filosoof en medicus.
  • Islamitische Basisschool Ibni Sina-B, Rotterdam

Idem
Ilona Vervloet is de directrice van deze school en in het you-tube filmpje hieronder zegt ze op 1.40: "Eén van de allerbelangrijkste waarden ook vanuit de islamitische identiteit is het respectvol omgaan met elkaar." Ik weet niet waar deze opperdimmie deze totaalkolder vandaan getoverd heeft, maar we zien elke dag wat islamitisch respect betekent. Moorden, verkrachten, brandschatten, roven en plunderen.
http://www.youtube.com/watch?v=xz616zpQ7RY 
  • Islamitische Basisschool Ikra, Dordrecht

 Van de website van de school:
De eerste openbaring van de Profeet Mohamed (vzmh) vond plaats in 610 op de helling van de berg Hira, bij de stad Mekka in het westen van Arabië (het huidige Saoedi-Arabië). De aartsengel Gabriël (Ji-brail) verscheen aan Mohammed met een rol in zijn hand en gebood hem die te lezen, zeggend: 'iqra'!' (Lees!).
Zie hieronder bij El Boukhari, Leerdam.
  • Islamitische Basisschool Yunus Emre, Den Haag

Yunus Emre is considered by many to be one of the most important Turkish poets. Little can be said for certain of his life other than that he was a Sufi dervish of Anatolia.

  • Islamitische Basisschool Ababil, Schiedam

 Van de website van de school:
Heel lang geleden leefde er in Jemen een slechte koning. Hij heette Abraha. Hij was jaloers dat de mensen in grote getale naar Mekka gingen om de Ka`bah te bezoeken, terwijl ze zijn tempel links lieten liggen. Hij besloot de Ka`bah te vernietigen met behulp van zijn soldaten en een paar olifanten. Abraha beval de olifanten de Ka`bah kapot te maken, maar zij weigerden en bewogen niet van hun plaats. Toen stuurde Allah een leger van kleine Ababil-vogeltjes, die kleine steentjes in hun bekjes droegen. Ze lieten de steentjes allemaal tegelijk op de soldaten vallen en redden zo de Ka`bah. In dat jaar werd de Profeet Muhammad (v.z.m.h.) geboren.
  • Islamitische Basisschool Noen, Rotterdam

Van de website van de school:

De ‘Noen’ is de letter N in het Arabische alfabet (ن ) en een van de ‘afkortende letters’ waarmee sommige hoofdstukken in de Koran beginnen. ‘Noen’ heeft ook een betekenis in de Christelijke  ( middaggebed ) en de Joodse ( de veertiende letter van het Hebreeuwse alfabet )  traditie.

De school had eigenlijk te weinig leerlingen om te mogen blijven voortbestaan, maar voor de islamietjes werd weer eens een uitzondering gemaakt in 2009:
In 2010 werd alsnog bekend dat Sipor niet langer geld van het Ministerie van Onderwijs krijgt voor basisschool Noen. De school heeft te weinig leerlingen om nog aanspraak te maken op subsidie. Sipor krijgt nu budget voor drie scholen, maar houdt vier gebouwen open.
  • Islamitische Basisschool El Boukhari, Leerdam

Boukhari vindt vrouwen minderwaardig en propageert polygamie.
 Boechari deed verslag van de volgende hadieth:
“De vrouw is als een rib; als je probeert haar recht te maken, zal zij breken. Dus als je voordeel van haar wilt krijgen, doet dat wanneer zij nog wat gebogenheid heeft.” [33] Deze hadieth is geclassificeerd als overeenstemmend.
Boechari geeft een voorbeeld van de opties van de vrouw als zij wreedheid of verlating van haar man vreest in de volgende hadieth:
“… verteld door ‘Aïsja (wat betreft het vers: ‘Als een vrouw wreedheid of verlating van haar man vreest...) Het betreft de vrouw wier man haar niet langer bij hem wil hebben, maar van haar wil scheiden en een andere dame wil trouwen, dus zegt zij tot hem: ‘Behoud mij en scheid niet van mij, en dan trouwe een andere vrouw, en je kunt niet bij mij zijn, noch met mij slapen.’ Dit wordt aangegeven door de uitspraak van Allah: “het zal geen blaam voor hen zijn als zij een verzoening met elkander tot stand brengen - verzoening is het beste..’”[69] (nadruk toegevoegd)
Dus volgens Boechari’s betrouwbare hadieth, de aanbevelenswaardige vriendschappelijke oplossing voor de vrouw die wreedheid en verlating van haar man vreest, is om zich te onderwerpen aan de wil van haar man om een andere vrouw te trouwen, en zich te onthouden van haar financiele en seksuele rechten.
http://www.answering-islam.org/Dutch/newton/vrouweninpureislam.htm


Toevoegingen:

Toegevoegd nav. comment nr 3 op AmsterdamPost:

El Kadisia, Amsterdam

Van de website van de school:
http://www.elkadisia.nl/
Onze kinderen hebben een onderling vergelijkbare achtergrond. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen kennis maken met en kennis hebben van verschillende achtergronden en culturen.
Dat spreekt elkaar toch tegen?

El Kadisia is een veldslag uit 637. En niet zomaar een veldslag. Het was de beslissende bloedige veldslag in de verovering van Perzië door de islam.

Uit: De islam. Kritische essays over een politieke religie

Toegevoegd nav. comment nr 10 op AmsterdamPost:

Al- Soeffah, Amsterdam

De website van de school lijkt een beetje stuk te zijn. En de betekenis van de naam heb ik (nog) niet gevonden. Wel een videootje van de islamitische omroep Nederland dat minister Maria van der Hoeven er een bezoekje brengt, omdat deze school met een openbare en een protestants-christelijke school onder één dak gaat. Filmpje is uit 2005, vanaf 6.40:
http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1146764/afleveringen?page=10


Ibn Ghaldoun, Rotterdam

Dan had ik de school waar het om begon nog weggelaten en dat kwam omdat ik me geconcentreerd had op het lijstje islamitisch basisonderwijs, of lagere scholen, of hoe dat tegenwoordig mag heten en niet op het middelbaar onderwijs, omdat daar gelukkig nog maar één islamitische school van is.

Gelukkig heeft Martien Pennings dat al voor me uitgezocht:
Ibn Chaldoun oftewel Ibn Khaldun (1332 -1406):
”Voor de islamitische gemeenschap is de heilige oorlog een religieuze plicht  ( . . .) om iedereen tot de islam te bekeren, hetzij door overtuiging hetzij door geweld. Daarom zijn in de islam Kalifaat en koninklijke autoriteit verenigd, zodat de verantwoordelijke persoon de ter beschikking staande kracht op beide [religie en politiek] tegelijkertijd kan inzetten. De andere religieuze groepen hadden geen universele missie en de heilige oorlog was geen religieuze plicht voor hen, behalve voor verdedigingsdoeleinden. ( . . .) We denken niet dat we de pagina´s van dit boek zwart zouden moeten maken met de discussie over de dogma´s van hun ongeloof. ( . . .) Ze maken allemaal onderdeel uit van het ongeloof. Dat wordt in de edele Koran duidelijk vermeld. Deze aangelegenheden met hen te bediscussiëren of te beargumenteren is niet aan ons.  Het is [aan hen te kiezen tussen] bekering tot de islam, beschermingsgeld betalen of de dood.”
De Rede en de Vrijheid  had de “grote” Ibn Khaldun ook al niet hoog zitten:
“Ons is bevolen om uit te bannen en te onderdrukken elke speculatie over [oorzaken] en ons te richten op de Veroorzaker van alle oorzaken, zo dat de ziel krachtig gekleurd zal worden door de eenheid van God. Een man die zich houdt bij oorzaken is gefrustreerd. Hij wordt terecht een ongelovige genoemd ( . . .) daarom is ons door Mohammed verboden om oorzaken te bestuderen.”
 Bij E.J. Bron

Nog wat meer over Ibn Khaldun:
http://www.muslimphilosophy.com/ik/klf.htm#Intro







Iemand anders schreef er al eens eerder iets over.
Door Lasteraar, Het Vrije Volk
What’s in a name?
http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index1e09.html?pagina=8800


Gepubliceerd op AmsterdamPost

maandag 17 juni 2013

Er is een vijfde colonne van geitenneukers in dit land, die autochtonen veracht en bespuwt.

Uitspraken van Theo van Gogh


Van de redactie (Volkskrant) − 03/11/04, 11:56
Theo van Gogh over zichzelf in een nog niet uitgezonden RVUradio-interview: 'Dat (zijn eigen arrogantie, red.) heeft dermate veel uitstraling dat die kogel voor mij niet zal komen hoor....

If it happens, it happens.'
Over moslims in HP/De Tijd, 1995: 'Boodschappers van de achterlijkste duisternis (. . .) gelovigen bij wie jij als eerste in aanmerking komt om voor hun gedroomde vuurpeloton de zegeningen van Allah te ondergaan (. . .) gelovigen die flikkers onrein vinden, net als ongestelde vrouwen, ongelovigen of alle anderen die niet aan de normen voldeden van die geitenneuker uit Mekka.'
Over Marokkanen in Allah weet het beter, een bundel van zijn columns, september 2001:
'Er is een vijfde colonne van geitenneukers in dit land, die autochtonen veracht en bespuwt.
Ze haten onze vrijheid. En hoewel hun niets in de weg wordt gelegd op materieel of cultureel gebied, is het hun overtuiging dat goddeloos Nederland van de aarde weggevaagd moet worden.'
Over Mohammed in een column in Metro, afgelopen maart:
'Maar als ik de deskundigen goed begrepen heb, was Aïsja negen toen ze de woestijn in werd meegenomen, uitgehuwelijkt aan een vieze oom die zich Mohammed noemde. (. . .) Want mede dankzij mij zal de Vijfde Colonne van de geitenneukers binnenkort in een wanhopige schreeuw om respect uw en mijn kinderen met gifgas, ziektes en atoombommen bestoken. Das logisch, hè?'
Over koningin Beatrix (uit Allah weet het beter): 'Ik gun U een eervollere aftocht dan het gestuntel dat Uwe Majesteit nu ten beste geeft.'
Over Tweede-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali, in een column op zijn eigen website: 'Ik ben benieuwd wanneer ze zal worden neergeschoten, en door wie. (. . .) Ayaan Hirsi Ali begaat de vergissing Mohammed te omschrijven als een perverse tiran, vergelijkbaar met Bin Laden of Saddam, en gelijk heeft ze, maar zoiets zeggen mag natuurlijk niet. Haar VVD haastte zich te verklaren dat 't hier ”een persoonlijk verhaal” betrof, de rapen zijn gaar, want alles wat je over Jezus of de God der christenen wel mag zeggen, mag niet over Allah en Zijn geitenneukers.'
Over zichzelf, tijdens een interview door Job Cohen in het Parooltheater, november 2001:
'Respect is de stoplap van de multiculturele samenleving, waarvan u de zalvende hopman bent. Iedereen roept maar respect, als legitimatie om te censureren. Ik ben een engel van onschuld vergeleken met de mensen die ik aanval.'

zondag 16 juni 2013

PvdA kamerlid Ozturk zou moeten aftreden

-



donderdag 13 juni 2013

Dit eiland



Voor Abo, van de mooiste schrijver die dit land ooit gekend heeft:

Dit eiland


Voor de zachtmoedigen, verdrukten,
Tot geregelde arbeid onwilligen,
Voor de met moedwil mislukten
En de groots onverschilligen,

De reine roekeloozen,
Door het kalm leven verworpen,
Die boven steden en dorpen
de woestijnen verkozen,

Die zonder een zegekrans
Streden verloren slagen
En ’t liefst met hun fiere lans
De wankelste tronen schragen;

Voor allen, omgekomen
Door hun dédain voor profijt,
Slechts beheerscht door hun dromen,
De spot der bezitters ten spijt,

Neem ik bezit van dit eiland,
Plant ik de zwarte vlag,
Neem iedere natie tot vijand,
Erken slechts ’t azuur als gezag.

Wie nadert met goede bedoeling:
Handel lust of bekeering,
Wordt geweerd aan ’t rif door bezwering
Of in ’t atol door onderspoeling.

Oovral op aard heerscht orde,
Men late mijn eiland met rust;
’t Blijft woest, zal niet anders worden
Zoolang ik kampeer op zijn kust.


Uit Een eerlijk zeemansgraf (1936)
Jan Jacob Slauerhoff (1898-1936) overleed kort na zijn 38ste verjaardag en een maand na de publicatie
van zijn laatste dichtbundel, 'Een eerlijk zeemansgraf'.

woensdag 12 juni 2013

Omdat twitter te kort is...


Vrind van me roept dat al jaren. Is straatartiest op de Dam, jongleren gelardeerd met een clownesk verhaaltje. Daar staan ook die oost-europese standbeelden. Als men ze geld geeft, of betaalt bij de hot-dog-verkoper, letten de kleintjes op uit welke zak de toerist het geld haalt, zodat ze later weten welke ZAK te rollen.

dinsdag 11 juni 2013

Big Brother is Watching You

En nu iedereen doen alsof ie verbaasd is. Het was toch al lang bekend? Wat nu PRISM heet, was vroeger Echelon. Dat was nog van voor de Irakoorlog en voor 9-11. Het stukje hieronder heb ik, naar ik mij meen te herinneren, ergens in 2007 op een suf blogje gepost. Er stonden nog wat privacy gerelateerde onderwerpen in die aflevering maar omdat ik geen zin heb u daar naar te verwijzen, plaats ik een print-screentje van één stukje.
Nederland was altijd het meest afgeluisterde land, maar naar nu blijkt kan de VS er ook wat van onder Obama, die zoals met alles altijd de schuld geeft aan zijn voorganger Bush. Klik voor groterder en dan is het hopelijk leesbaar:


maandag 10 juni 2013

Geert Wilders Speech in LA, June 9, 2013


Spreektekst Geert Wilders, Los Angeles, June 9, 2013

The Resurgence of National Pride and the Future of Europe

Dear friends, thank you for inviting me to Los Angeles. I always like coming to the United States. There are many things that I admire Americans for. One of them is that they are unashamedly patriotic.

The American Freedom Association has asked me to speak to you about the future of Europe.

Europe is in a terrible state. Bit by bit, European countries are losing their national sovereignty. The economy is in shambles. Islamic immigrants riot and terrorize the many locals. And when people's throats are slit in the streets, while the murderers shout "Allahu Akbar," the authorities appease the killers and declare that Islam has nothing to do with it.

Europeans feel that the gap between them en those who rule them is growing. Many no longer feel represented by their politicians. There is a complete disconnect between the people that truly rule Europe and the people that live in it.

The blame lies to a large extent with the European Union and the weak leadership within the European countries which have signed away their national sovereignty. The EU cannot be compared to the United States. Europe is a continent of many different nations with their own identities, traditions and languages. The EU is a supranational organization, but its leaders aim to turn it into a state. To this end they are destroying the wealth, identity and freedoms of the existing nation-states of Europe.

more

zondag 9 juni 2013

Either Europe Will Become Christian Again or It Will Become Muslim

Written by Enza Ferreri, Liberty GB
Only a few days ago one of the best known figures of the Italian counter-jihad, Egyptian-born journalist Magdi Cristiano Allam, a former Muslim who converted to Catholicism, announced that, although he remains Christian, he has left the Catholic Church.

In his column in the daily paper Il Giornale he gave several reasons, prominent among which is "Because this Church is weak vis-à-vis Islam":

What more than anything else drove me away from the Church is its religious relativism, in particular the legitimization of Islam as true religion, of Allah as true God, of Muhammad as true prophet, of the Koran as sacred text, of mosques as places of worship. It is genuine suicidal madness that John Paul II went so far as to kiss the Koran on May 14, 1999, Benedict XVI put his hand on the Koran praying toward Mecca in the Blue Mosque in Istanbul on November 30, 2006, while Francis I began by extolling the Muslims "who worship one, living and merciful God." On the contrary I am convinced that, while respecting Muslims who, like all people, possess the inalienable rights to life, dignity and freedom, Islam is an inherently violent ideology, as it has historically been conflictual inside and belligerent outside. Even more I am increasingly convinced that Europe will eventually be submitted to Islam, as has already happened from the seventh century to the other two sides of the Mediterranean, if it does not have the vision and the courage to denounce the incompatibility of Islam with our civilization and the fundamental rights of the person, if it does not ban the Koran for apology of hatred, violence and death against non-Muslims, if it does not condemn Sharia law as a crime against humanity in that it preaches and practices the violation of the sanctity of everyone's life, the equal dignity of men and women, and religious freedom, and finally if it does not block the spread of mosques.

Lees verder

woensdag 5 juni 2013

De hoogste tijd voor remigratie


En het zal wel moeten ook als we niet ten onder willen gaan als westerse samenleving. De meest hoogstaande en vrije beschaving die zich ooit op deze planeet ontwikkeld heeft. Onze verlichte en humane cultuur staat onder zware druk. We liggen onder dagelijks vuur van de islam. Deze veroveringsideologie van een immorele bedoeïn is al 1400 jaar in oorlog met alles en iedereen die zich niet onderwerpt.

Nederlandse moslims zijn alles behalve gematigd. Eerdere onderzoeken gaven al aan dat een meerderheid voor invoering van de sharia is en ook niet zoveel opheeft met democratie. Een meerderheid vindt het ook geoorloofd om geweld te gebruiken als de islam verdedigd moet worden en vindt het redelijk dat op afvalligheid de doodstraf staat, net als op belediging van de proleet. Het nieuwste onderzoek toont aan dat driekwart van de Nederlandse moslims de jihadische Syrië-gangers helden vindt, Volkskrant 28 mei.
Vergelijkbare onderzoeken in andere landen laten eenzelfde beeld zien.

We kunnen het ons niet langer veroorloven om een bedacht en verzonnen onderscheid tussen gematigde en radicale islam, en gematigde en extreme moslims te hanteren als de meerderheid ons feitelijk naar het leven staat. Het is een smoesje om maar niet de islam als geheel te hoeven veroordelen; "Er is ook vast wel iets goeds te vinden in de islam en er zijn vast ook wel gematigden." Die zijn er dan ondanks de islam en zijn eigenlijk 'slechte' moslims. Om het met de woorden van deze ex-moslim te zeggen:

Bosch Fawstin:
"The problem I have with many of these essentially non-Muslim Muslims, especially in the middle of this war being waged on us by their more consistent co-religionists, is that they give the enemy cover. They force us to play a game of Muslim Roulette since we can’t tell which Muslim is going to blow himself up until he does."   (1*

Nee, ik heb het niet over deportatie en ook niet over gaskamers, ook niet over een nuke op Mekka, de meest racistische apartheidsstad ter wereld, waar het voor niet-moslims verboden is om te komen. En al zou een kogel stukken goedkoper zijn, die kost slechts een paar centen. Nee, ik heb het over vredelievende doch dwingende maatregelen om hetzij te remigreren, hetzij de islam af te zweren. En dat mag wat kosten, want het levert een veelvoud op.
 
We zullen almaar toenemende problemen krijgen met de islam zolang zijn aanhang blijft groeien. Tegelijkertijd zullen die aanhangers hun almaar grotere onvrede steeds gewelddadiger uiten. Voor ons niet leuk en voor hen ook niet. De tragiek van de moslim is dat die een land ontvlucht verlaat en naar een land gaat waar die het beter denkt te zullen hebben en dan dat nieuwe land vervolgens tracht te veranderen in het land dat ie zojuist verlaten heeft. Dan lijkt de simpelste oplossing dat ze weer teruggaan naar het land waar de door hen gewenste staatsinrichting reeds een feit is. Het feit dat ze dat niet -vrijwillig- doen, geeft al aan dat ze hier om andere redenen zijn gekomen; uitkeringen en islamisering/kolonisatie. Dat iedereen een beter/rijker leven zoekt, begrijp ik volkomen, maar laat dan alstublieft dat thuis wat dat nou net in de weg staat; de islam. Ga anders maar terug.

Om verdere jihad, die uiteindelijk in een burgeroorlog zal resulteren, te voorkomen, wil ik het graag vreedzaam houden en het met de humane en verlichte methoden waar wij ons zo op voorstaan oplossen. En ik denk dat dat kan. Daar zijn wel maatregelen voor nodig. Maatregelen die oplopen qua strengheid en dwang al naargelang de te remigreren groep of persoon zich hardnekkiger verzet.

De maatregelen bestaan uit het financieel tegenwerken van de islam en zijn volgelingen (zonder moslims immers geen islam) en het financieel aanmoedigen van remigratie, maar ook uit een aantal niet-financiële aansporingen en het ontmoedigen van de islam in zijn algemeen. Het doel daarvan is dat men vrijwillig en vreedzaam terugkeert, of béter nog de islam verwerpt, want moslims zijn tenslotte zelf de grootste slachtoffers van deze morbide hersenspoeling.

1-Een onmiddellijke stop op islamitische immigratie.

2-Onmiddellijk geen passief en al helemaal geen actief stemrecht meer voor islamieten.

3-Een onmiddellijk verbod op de koran, omdat dat boek tot haat en geweld aanzet. (2*

4-Een onmiddellijke stop op de bouw van nieuwe moskeeën en onmiddellijke afbraak van bestaande.

5-Een onmiddellijke stop op de bouw van nieuwe islamitische scholen en sluiting van de reeds bestaande, evenals islamitische internaten (madrassa's). Wel moet er waarlijk godsdienstonderwijs (geschiedenis voldoet) gegeven worden over de islam waarin uitgelegd wordt voor welke gruwelen de islam verantwoordelijk is en toe oproept.

6-Een onmiddellijk verbod op halal.

7-Een onmiddellijk verbod op burka's, boerkini's en islamitische hoofddoeken.

8-Onmiddellijke uitzetting van alles wat zich imam noemt, haatpredikers die de rechtsstaat ondermijnen en aanzetten tot geweld kunnen we niet tolereren. Gevangenisstraf zou ook op zijn plaats zijn, maar kost ons nog meer geld, en deze mislukte grap heeft al lang genoeg geduurd.

9-Geen Nederlandse paspoorten voor islamieten en voor zover die wel uitgedeeld zijn, moeten die weer ingenomen worden. Onmiddellijk.

10-Afschaffen artikel 1 en artikel 6 (discriminatie en godsdienstvrijheid). Zie voor argumenten dit artikel: Discriminatie moet (kunnen). En vervang het door het Amerikaanse First Amendment. Onmiddellijk.

11-Bulgarije had een jaar of wat geleden ook een creatieve vreedzame oplossing gevonden. Dergelijke constructies bieden vast nog wel meer mogelijkheden. Denk aan de verplichte Marokkaanse naamgeving in Nederland. En het verplicht dienen in een vreemde krijgsmacht door elke Turk.

12-Een onmiddellijke stop op alle subsidies  voor integratieclubjes en alles wat daar maar enigszins naar ruikt.

13-Een stop op alle kinderbijslag, fokpremies voor islamieten om ons op demografische wijze te onderwerpen. U denk misschien dat kindertjes krijgen een vreedzame aangelegenheid is, maar dat ligt in dit geval toch echt even iets anders.

14-Een stop op het beschikbaar stellen van de sociale voorzieningen voor islamieten. En omdat ik redelijk wil blijven, moet er misschien een overgangsregeling komen voor hen die wel premies hebben afgedragen. Een optie zou zijn dat ze het afgedragen deel mee mogen nemen bij remigratie, bovenop de verdere regelingen die we daarvoor afspreken. Er bestaat al een remigratiewet (3* zie daarvoor hieronder), maar dat is een 'indewattenlegregeling'. Na acht jaar verblijf in Nederland kan men met pensioen onder de zon in een 'lageprijzenthuisland' gaan liggen uitrusten van de succesvolle financiële jihad.



We hebben haast, de geboortecijfers zijn op een schrikbarende wijze in ons nadeel.

Dus moet er een tijdspad aan bovenstaande maatregelen gekoppeld worden. Alles waar onmiddellijk bij staat daar staat onmiddellijk bij. Dat lijkt me duidelijk. Nota Bene dat er nergens geweld aan te pas komt.
De financiële maatregelen. Je kan het simpelweg niet maken om mensen van de ene op de andere dag in de financiële ellende te storten. Dat leidt tot chaos op de straten. Maar de aankondiging dat deze door de islam en zijn aanhangers misbruikte voorzieningen stapsgewijs binnen nu en zeg vijf jaar afgebouwd zullen worden naar nul, zal zijn effect niet missen. Als we daar aan toevoegen dat als men nu vertrekt men vijf volledige jaren en voorzieningen en toeslagen mee mag nemen, volgend jaar nog 80%, het jaar daarop nog maar 60% ...


Het is me ten volle duidelijk dat mijn opsomming verre van compleet is. Er zijn vast meer stimuleringsmaatregelen te bedenken. En nee, het zal ook niet gebeuren. Maar een mens mag toch eens dromen, nietwaar?
Het zal wel heel anders uitpakken. De werkelijkheid is altijd gruwelijker dan men kan bedenken.


1*
Bosch Fawstin
"The problem I have with many of these essentially non-Muslim Muslims, especially in the middle of this war being waged on us by their more consistent co-religionists, is that they give the enemy cover. They force us to play a game of Muslim Roulette since we can’t tell which Muslim is going to blow himself up until he does. And their indifference about the evil being committed in the name of their religion is a big reason why their reputation is where it is.
So while I understand that most Muslims are not at war with us, they’ve proven in their silence and inaction against jihad that they’re not on our side either, and there’s nothing we can say or do to change that. We just have to finally accept it and stop expecting them to come around, while doing our best to kill those who are trying to kill us."
My Name is Bosch and I’m a Recovered Muslim, May 27, 2013 By

2*
Geert Wilders:
Voorzitter, de Koran is een opruiend boek en het verspreiden van een opruiend geschrift is op grond van artikel 132 van ons Wetboek van Strafrecht verboden. Daarnaast zet de Koran aan tot haat en roept het op tot moord en doodslag; verspreiding van dergelijke teksten is door artikel 137e strafbaar gesteld. De Koran is levensgevaarlijk en volledig in strijd met onze rechtsorde en democratische rechtsstaat. Ter verdediging en versterking van onze rechtsstaat en beschaving is het dan ook bittere noodzaak, de Koran te verbieden, en ik zal daartoe in tweede termijn een motie indienen.
http://www.pvv.nl/index.php/component/content/article/12-spreekteksten/484-inbreng-wilders-tijdens-debat-islamitisch-activisme.html


3*
We hebben al een remigratiewet die stamt uit 1999, daar is artikel 12 in 2000 uit geschrapt, welke dat artikel was kan ik niet achterhalen. In 2013 is deze wet versoberd: De wetswijziging houdt onder meer in dat alleen personen van de eerste generatie voor een uitkering op grond van de Remigratiewet in aanmerking komen. De aanvragers moeten minimaal één jaar uitkeringsgerechtigd zijn en minimaal acht jaar in Nederland wonen. Daarnaast gaat de leeftijdsgrens omhoog van 45 naar 55 jaar. Na de invoering van de gewijzigde wet kunnen aanvragen tot uiterlijk 1 januari 2025 worden ingediend. Daarmee wordt de Remigratiewet uitgefaseerd.
De Tweede Kamer heeft hiermee ingestemd en bij de Eerste Kamer ligt ie nog wat te liggen.
SVB uitleg over de remigratiewet.


U denkt dat ik wat hard ben? Vergis U niet, binnen nu en tien jaar is er geen weg terug meer. You will be stoned and beaten to Death. Tien jaar zijn zo voorbij. Dit is hoe een Engelsman het voor zich ziet:
How Muslim Repatriation Could Work
http://islamversuseurope.blogspot.com.es/2011/01/how-muslim-repatriation-could-work.html

Gepubliceerd op Amsterdam Post en E.J. Bron