zondag 29 september 2013

Vervolgde christenen


Sylvain Ephimenco − 28/09/13, 18:30

column- In steeds meer landen worden christelijke minderheden onderdrukt, vervolgd en hun leden soms vermoord. Kerken worden geplunderd, in brand gestoken of zijn doelwit van bomaanslagen.

 Dit gebeurt in landen als Egypte, Syrië, Irak of Pakistan. In Egypte zijn tussen 14 augustus en 10 september zeventig kerken, kloosters of christelijke scholen aangevallen of verwoest. Afgelopen weekeinde werd in het Pakistaanse Peshawar een bomaanslag op de protestantse Allerheiligen Kerk gepleegd. Er vielen 86 doden, onder wie veel vrouwen en kinderen.

Lees verder in Trouw

zie ook:
De islamitische genocide op de Christenen, Fubar

dinsdag 24 september 2013

This is my new home. My prison. My harem.

My life of hell in an Afghan harem – Phyllis Chesler

I ONCE lived in a harem in Afghanistan.
I did not enter the kingdom as a diplomat, soldier, teacher, journalist or foreign aid worker. I came as a young Jewish bride of the son of one of the country’s wealthiest men. I was held in a type of captivity — but it’s not as if I had been kidnapped.
I walked into it of my own free will.
It is 1959. I am only 18 when my prince — a dark, older, handsome, westernized foreigner who had traveled abroad from his native home in Afghanistan — bedazzles me.

En vanwege de copy-rights dingen enzo lijkt het me vanaf hier tijd u naar het origineel te verwijzen. Ik heb al eens eerder gezegd dat ik op deze pagina niet lichtelijk naar Engelstalige artikelen verwijs, die zet ik wel bovenaan in die linker sidebar. Kunt u zelf kiezen of u er op klikt. Maar ondanks, of misschien wel juist dankzij, de naïviteit van het slachtoffer, die misschien wel exemplarisch is voor de westerse policore samenleving als geheel, krijgt u een mooi inkijkje:

via The muslim Issue

maandag 23 september 2013

Boete en voorwaardelijke gevangenisstraf voor islamitische naamgeving


France: Muslima gets jail sentence and fine for son Jihad's "I am a bomb" t-shirt
Via Robert Spencer, Jihad Watch

 A French mother who named her son Jihad has reportedly been convicted by an appeals court in the city of Nimes, France, of “glorifying a crime” for sending the 3-year-old to school wearing a shirt emblazoned with the French words for “I am a bomb” and “Jihad born on September 11th.” 

The woman, Bouchra Bagour, was given on Friday a one-month suspended prison sentence and ordered to pay a €2,000 ($2,705) fine for having the boy, -- who was named Jihad when he was born on Sept. 11, 2009 -- wear the shirt, according to the Local, an English-language French news outlet. The boy’s uncle, Zeyad Bagour, who bought the shirt for Jihad, was convicted of the same crime: He was given a two-month suspended prison sentence and ordered to pay a fine of €4,000 ($5,409.)

Het was dit geval dat mij er toe zette een stukje over islamitische naamgeving te schrijven:
‘My name is Jihad and I am a bomb’ 3 december 2012
waar ik ook naar verwees toen ik later een stukje schreef over de naamgeving van islamitische scholen:
Het Staat op Elke Gevelsteen, 20 juni 2013

De blindheid van het Westen verbaast mij keer op keer. Het staat gewoon in hun paspoort, het staat op hun moskee en op hun school: Ze willen ons dood. Punt. Ze eerst een paar jaar sponsoren via de jiziya tot we leeggeroofd zijn behoort tot de mildere vormen van islamisering. Dat zal die zogenaamd gematigde islam zijn waar je wel eens wat over hoort. Maar de islam valt niet af te kopen. De maffia valt er bij in het niet. Het eindresultaat is altijd hetzelfde: bekeren, onderwerpen of kop eraf.

Vandaar dat dit berichtje mij vandaag zo'n deugd deed. De islam moet, uit pure zelfverdediging, met alle wettelijke middelen die ons ter beschikking staan gestopt worden. Dit was een mooi voorbeeld van hoe dat kan. De moeder in kwestie werd veroordeeld voor “glorifying a crime”. Nou heb ik geen idee of dat in Nederland ook strafbaar is, maar het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat we een dergelijke wet hebben.

Na de enorme slachtpartijen die de islam de afgelopen dagen heeft aangericht is dat dan toch weer goed nieuws. De rede, het verstand en de wet, tegen haat, moord en waanzin.

donderdag 19 september 2013

Demonstratie op Zaterdag 21 september


Beste vrienden,

Zaterdag is het zover!

Dan demonstreren we van 13:00 tot 14:00 uur tegen het rampkabinet Rutte II op de Koekamp, te Den Haag.

Voor een uitgebreide routebeschrijving met de auto of het openbaar vervoer kunt u de website www.tekenverzetaan.nl of onze verzetsapp raadplegen!

Ik kijk er naar uit U te zien om zo samen ons geluid tégen Rutte II te laten horen. Genoeg is genoeg!

Tot zaterdag!

Geert Wilders

woensdag 18 september 2013

Geen nieuwe moskeeën


Geen nieuwe moskeeën in Nederland.
Deze petitie beoogt het stoppen van de bouw van moskeeën in Nederland. Verwezen wordt naar het Zwitserse voorbeeld van wet- c.q. regelgeving. Nederland heeft genoeg moskeeën en islamitische gebedshuizen.

dinsdag 17 september 2013

Indoctrinatie en propaganda in Amsterdam


Verbijsterd, flabbergasted, WTF. Echt? ECHT? Ja, echt.


Ik weet dat het erg is. Ik weet dat de gemeente structureel moslims en hun ideologie bevoordeelt en steunt. Als er een bouwvergunning voor een moskee wordt ingediend dan verdwijnt elke normale procedure en komt die moskee er zowiezo. Inspraak en bezwaren van bewoners worden terzijde geschoven. En ook als het een crimineel project is dan maakt dat niet uit en wordt er gerust een paar miljoen subsidie op gegeven, eeuh lening (die niet wordt terugbetaald).

Bijna elke islamitische school komt weg met fraude (vele voorbeelden staan in dit stukje over de naamgeving van die scholen, het voert me hier nu te ver om..). Ook worden de cito-toetsen omgebogen om maar de islam in een goed daglicht te stellen. En krijgen deze scholen: "Aanzienlijke extra gelden (voor 72% van de leerlingen). Als dat geen omgekeerd racisme is en apartheid dan weet ik het ook niet meer. Je eigen kinderen verwaarlozen, welke gek heeft dat ooit bedacht?

Daar ben ik inmiddels al aan gewend en ik besef dat we de strijd/ommekeer met een enorme achterstand aanvangen. Indoctrinatie en propaganda zoals ik vandaag door de voorzitter van het naburige stadsdeel op gewezen werd op twitter vind ik bijkans nog enger.

Achmed Baadoud is die stadsdeelvoorzitter die met een nauwelijks verhulde coup pvda icoon Achmed (maakt niet uit dat ze allebei hetzelfde heten joh) Marcouch van de troon stootte in Nieuw-West, waarna de pvda Amsterdam hem doodleuk op de lijst voor de centrale/algehele stad zette, en nu zit ie in Den Haag waar die het hele land schade kan doen.  

Nou dat was een lange inleiding.

Ik zag deze retweet van Baadoud vandaag:

Het gaat me dus om dat linkje:
Vanaf 12 september is een bijzondere expositie te bezichtigen in het stadsdeelkantoor van Nieuw-West met verhalen en foto's van moslims die joden hebben gered tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Aha. Wat lief van ze. 'De moslims zijn vrienden van de joden'. Terwijl er in de koran meer anti-semitisme staat dan in mein kampf. Terwijl er niks in de immer verdeelde islamitische wereld tot meer eenheid leidt dan wanneer men oproept de Joden te doden. Terwijl de dag des oordeels niet aanbreekt voordat de laatste Jood gedood is, soera zoveel en nog een beetje. Terwijl overal in Europa het de moslims zijn die actief de Joden aan het verdrijven zijn. Apes and Pigs nietwaar.

Ik walg er van.

Oud filmpje van een brainwashed little girl en die kant gaan we hier ook uit:




Gepubliceerd bij E.J. Bron

Plaatje


via @BANISLAM2

zondag 15 september 2013

Ayaan and Bill Maher 2009

Soms kijkt een mens filmpjes en soms leest een mens artikelen en soms  doet een mens andere dingen. Ik verschil daarin niet van U. Ik had filmpjes kijk-dag. Het is tenslotte weekend. Zegt Ayaan toch vanaf 2.10 dat we Saoudi-Arabië aan hadden moeten vallen.

Vanaf 1.58:
It's not a religion of peace.
And immediately after 9-11 we should have said:
We're up against islam
And we have to face Saoudi-Arabia
But instead we went to Afghanistan.

En nog veel meer. Zijdelings komt het, naar mijn idee politiek correcte idee, langs dat we verplicht zijn een onderscheid te maken tussen islam en moslims. 'Moslims zijn mensen en die zijn lief en dat mag je niet verwarren met de ideologie, die wel fout kan zijn; islam'.  Nou ken ik zat mensen die helemaal niet lief zijn en zonder moslims geen islam, maar daar kom ik nog op terug in een volgend stukje. En dat nav. het vorige filmpje van Obama. Want kennelijk mag je die twee wel door elkaar halen als je de islam verdedigt, maar niet als je hem bekritiseert. Maar dat is voor morgen.

Kijkenswaardig interview met Ayaan:

U bent een slaaf in de fabriek, en opdat U weer even weet wie uw meesters zijn

En daarom zet ik hem lekker weer een keertje bovenaan. Dit zijn de mensen waar u niet van hoort. Deze pipo is van Goldman Sachs en was de VN baas van immigratie. Ja ze zitten overal met hun tengels. Daarvoor werkte die samen met Delors. And "He is on the steering committee of the Bilderberg Group". En die zijn heel wat enger dan Rutte of Samson, stukje van vorig jaar:

En deze plantagehouder windt er geen doekjes om. Het interesseert hem geen zak dat we al overbevolkt zijn. Ons hele mooie land is onderhand opgeslokt door bedrijventerreinen, snelwegen en de moderne variant van de huurkazernes, vinexwijken.

Meer immigratie! Ophouden met je nationale en culturele identiteit! Jullie worden ons een beetje te lastig en we gaan jullie vervangen door laagopgeleiden uit landen waar ze nog wel een beetje gehoorzaamheid kunnen waarderen en een oppergod. En waar ze vooral niet zelf nadenken, maar braaf achter elke clown aanhollen die zegt dat die spreekt namens, tsja namens wie eigenlijk...

Het onderwijs is inmiddels afgebroken. Nederlands wordt er niet meer gesproken als ik door mijn land reis te voet of op de fiets of met het openbaar vervoer of via het internet. Wij zijn de laatsten van een generatie. Het was nooit de bedoeling om ons te leren denken. Het was een historische vergissing, want daar worden u en ik maar lastig van.

Gelukkig is dat inmiddels rechtgezet. De macht is weer stevig in handen waar die hoort. En u kunt de tiefus krijgen.


via
http://kitmantv.blogspot.nl/2012/07/peter-sutherland-of-goldman-sachs-eu.html

Hans Jansen komt tot dezelfde conclusie
http://hoeiboei.blogspot.nl/2012/07/haalt-de-eu-2084.html

Peter Sutherland
http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Sutherland

A Muslim In The White House - Proof Barack Hussein Obama Is A Secret Muslim

Ik had in dossier Obama al een korter filmpje van 10 min staan en heb vandaag deze er aan toegevoegd. Ik zag hem voorbijkomen in een comment van Prins Pils op GS en later op twitter.



Immigration, World Poverty and Gumballs - Updated 2010

Ik zag hem bij E.J. Bron in de comments staan. Door Helena.

woensdag 11 september 2013

Stadgenoot



Ghehe.
Naar aanleiding van een brief van mijn woningbouw. Ik huur, sociaal. Onder de prijs. In die witte buurt die Femke en Oudkerk inmiddels ontvlucht zijn. Ik snap wel waar dit spelletje eindigt, maar ik vind het leuk om een beetje te zeiken. En vooral is het mooi als je daar op dinsdagochtend als verveelde woningbouw-klerk zit en je krijgt ineens een brief in je mail. Daar doe ik het voor. Ter verduidelijking; ik kreeg een brief dat ik verplicht ben een centrale verwarmingssysteem te accepteren en dat er anders een gang naar de rechter volgt. Ik geloof dat de rest wel duidelijk wordt uit mijn antwoord. Helaas doet de scanner het niet met deze pc, anders had ik em er bij gedaan (de brief), maar het is denk ik wel duidelijk. En het fotootje heb ik net ff genomen met een 10 jaar oude camera uit een boekje met meubeltjes dat ik ooit had. (van me eigen dan he die meubeltjes)

U wilt niet weten hoeveel radiatoren ik verwerkt heb. Lol. Deze staat op Jamaica, bij de gitarist van UB-40.


Dan weet u ook een beetje waar ik me mee onledig houd. Is die vraag ook weer opgelost ;)

In aanbouw (ooit, al lang af en weg, naar een Nederlandse Bank-medewerkster actually):



Maar goed, u snapt mijn punt. Ik heb helegaar niks tegen radiatoren.



Aanhef en blabla,

Allereerst vind ik het een uiterst onbeschofte brief. Het is dat ik geen caps gebruik en niet wil schreeuwen, maar als iets ooit caps verdiende dan is het deze brief wel; een gesprek beginnen en zonder dat er een gesprek heeft plaatsgevonden al met de rechter dreigen..

Zo ben ik niet opgevoed, ik loop niet met getrokken pistool bij mensen naar binnen, maar het zullen de vervagende normen en waarden zijn. Dat wat ooit sociale woningbouwverenigingen waren zijn veranderd in dictatoriale machtsbastions waar de graaiers vrij spel hebben over de ruggen van de huurders.

Goed, onopgevoed tuig kan ik niet opvoeden, dus deze aberratie van de normale omgangsvormen, die mijn woningbouwvereniging zich helaas denkt te kunnen veroorloven, zal ik verder maar onbeantwoord laten. Good luck met de rest van je miezerige leven wens ik de minderwaardige briefschrijver.

Dan nu de brief.
Aha, het is voor mijn eigen bestwil. Ik zou wel eens kunnen sterven aan de übervreselijke koolmonoxide. Laat ik u uit de brand (nee dat is niet leuk in dit verband), laat ik u uit het ongewisse helpen. Het is gods -die heeft er niks mee te maken hoor- onmogelijk om in mijn huis aan koolmonoxide te bezwijken. Dat heb ik namelijk getest. Ik woonde hier net en was vreselijk dood- en diep ongelukkig (omdat ik uit mijn vorige huis moest). Kachel van de brander, fornuis vol aan, ramen en deuren dicht. Maar ik werd gewoon weer wakker de volgende dag. Tot zover het empirische onderzoek. Geen zorgen, ik ben definitief genezen van dergelijke neigingen.

-conclusie 1 - een koolmonoxidevergiftiging oplopen in mijn huis is onmogelijk. Het waait er namelijk dwars doorheen. Derhalve is uw argument kul.

-conclusie 2 - Het gaat u helemaal niet om mijn bestwil. Anders had u afgelopen winter toch wel gereageerd toen hier het smeltwater door de stoppenkast liep? Maar volgens u valt smeltwater niet onder lekkage, en derhalve geen spoed. U zou met een paar weken wel komen kijken. Dat heeft u niet gedaan. Misschien valt dat wel onder verwijtbare nalatigheid. Maar goed, dat nemen we wel mee als u me voor de rechter daagt. Kunnen we onze lol op, niet?

-punt 3 - Ja, ik jump van conclusies naar punten, het zal me wat. Ik vind radiatoren lelijk, maar mits goed geplaatst kan ik er wel mee leven, maar daar kom ik nog op terug. Vooral vind ik een centrale verwarmingssysteem geen fijne warmte geven. Voorbeeld: Als u des winters vanuit extreme koude thuiskomt dan is het lekker opwarmen bij een hete kachel, met een cv gaat dat niet. Ook vind ik de droge lucht die een cv genereert niet aangenaam voor mijn ademhaling. Maar dat is mijn persoonlijke mening en daar zal een rechter waarschijnlijk niet gevoelig voor zijn (alhoewel medische gronden wonderen kunnen verrichten). Voor het volgende punt echter wel.

-punt 4 -U kunt mij niet verplichten iets af te nemen wat ik niet wil. Niet tegen betaling. Gedwongen koop tegen de zin van de koper zou een unicum zijn in Nederland. En mij daar dan tot in lengte van dagen verplicht voor laten betalen. U bent de belastingdienst niet, of de maffia. (alhoewel ik aan dat laatste twijfel)

-punt 5 - U heeft nota bene drie maanden terug nog een nieuwe rvs binnenpijp in de stenen schoorsteen laten plaatsen en een cv-afvoer is van een gelijkaardige kwaliteit en ook een cv produceert vlammetjes.

Ik wil een klein experimentje met u doen. Om te kijken of u oprecht bent en daadwerkelijk het beste met mij voorheeft, of dat u andere motieven heeft.

-vraag 1 - Bent u bereid om het centrale verwarmingssysteem gratis aan te leggen, omdat u het zo goed met mij voorheeft? U kunt mij niet dwingen iets te kopen wat ik niet wil, en dat weet u best. Als u denkt dat u dat wel kunt, dan bent u niets beter dan de maffia die intimideert en afperst.

-vraag 2 - Als ik een elektrieke boiler aanschaf en mijn gas af laat sluiten, bent u dan bereid af te zien van de plaatsing van een centrale verwarmingsinstallatie? Ik kan dan tenslotte niet meer stoken en geen koolmonoxide genereren. Ik ben daar toe bereid. Al was het alleen maar om jullie spelletje tot het einde te spelen.

-vraag 3 - Bent u bereid een onafhankelijk onderzoek te accepteren, ook als dat uitwijst dat het gevaar op koolmonoxidevergiftiging hier in huis nihil is, en dan af te zien van plaatsing van de voorgestelde installatie?

-vraag 4 -  U beweert in uw brief dat ik een verouderde installatie heb. Hoe komt u daarbij? U heeft geen idee wat ik wel of niet heb. U moet uw dikke duim wat minder vaak in uw mond stoppen. En of u ook even wilt reageren op mijn bovengenoemde punt 5, namelijk dat er net een nieuwe binnenpijp in mijn schoorsteen is geïnstalleerd.

-vraag 5 - Bent u zich ervan bewust dat uw brief vol staat met onbewezen aannames, kul-argumenten en dreigementen? Vindt u dat vallen onder de normale omgangsvormen? Of is het gewoon ronduit onbeleefd?

-vraag 6 - Wist u dat ik ooit hier in huis van UW trap gevallen ben en daardoor een wervel verpulverd heb? Gaat u de trappen nu ook vervangen door liften? Beseft u dat dit een on-zin was om U in te doen zien hoe onzinnig uw argumentatie is?

-vraag 7 - Bent u bereid mijn uurloon te vergoeden elke keer dat ik voor u thuis moet blijven, terwijl u nota bene mijn huis overhoop haalt?

-vraag 8 - Bent u bereid één van de door mijzelf ontworpen radiatoren aan te sluiten? Ik heb heel toevallig (kan er ook niks aan doen dat u mij aanspreekt) een aantal objecten ontworpen waar radiatoren in verwerkt waren. Fotootje volgt. "Waar radiatoren komen bepaalt u zelf", zegt u in uw eerste alinea. En als ik ze aan het plafond wil, of op het balkon om de Aarde op te warmen? Als ik dat dan allemaal mag bepalen, dan mag ik vast ook wel het ontwerp bepalen, toch? Nee? Ziet u uw eigen onredelijkheid?

-vraag 9 - Is eigenlijk geen vraag. U heeft niet in de gaten hoe u verworden bent van iets sociaals (let wel, dat is niet socialistisch) tot iets asociaals. Elk Goed Mens en dat is bepaald iets anders dan een Gutmensch zou zich daar de ballen voor uit den broeck moeten schamen.

-vraag 10 - En dat is de laatste , want ik ben u meer dan zat. Is het niet zo dat wij gewoon een huurcontract hebben.

11. Maar dat is geen vraag. See you in court motherfockers!

En dan nog dit (uit het Parool van 6 sept) :
Het gaat om 3500 woningen en de helft van de mensen heeft in het verleden aangegeven niet op het aanbod in te gaan. Frans Ligtvoet van Huurdersvereniging Amsterdam: "Er is een afspraak dat corporaties bij grote renovaties de huurders om toestemming moeten vragen. Ze moeten een draagvlak onderzoek doen. In zo'n geval behoort 70% van de ondervraagden voor te zijn. Ik hoor u zeggen dat 50% van de huurders van Stadgenoot geen hr-ketel wil onder de huidige voorwaarden. Dan mag dit dus niet."

9-11


dinsdag 10 september 2013

maandag 9 september 2013

Parool: Nieuwe overlast Diamantbuurt


Parool 
Bewoners van de Diamantbuurt in Zuid hebben opnieuw last van jongeren, en dan vooral van jongeren die al bekend zijn bij de politie. Het stadsdeel heeft deze week een extra camera laten plaatsen.
Een camera?  Een fokking camera? Zodat ik opgepakt word met weet ik wat voor gevolgen als ik de neiging om eens een keer wat terug te doen niet langer kan onderdrukken? Er staat toch?:

                       vooral van jongeren die al bekend zijn bij de politie

Waar is die camera dan voor nodig?  Pak ze op, geef ze met de lange lat, stop ze in het kolenhok. Maar beter; trap ze terug naar daar waar ze vandaan komen. Moet ik ze aanwijzen, of kan je het zelf? Het zijn gewoon de inteelterige nakomelingen van dat wat er al een paar generaties lang de leefomgeving verziekt. Van boefje naar topcrimineel met begeleiding. 
'Vooral over het intimideren en naroepen van passerende vrouwen wordt veel geklaagd,' zegt stadsdeelvoorzitter Paul Slettenhaar. 
Ja, en? Maakt het wat uit? Wordt er wat aan gedaan?  O ja das waar ook, je hangt een camera op, zodat je live mee kan kijken. Pervert!

Hier heb je nog een filmpje, ongehoorde prutser die je er bent:
En nee Antwerpen, Gent, Amsterdam. Het maakt geen zak uit, het is overal.


--
En
Volgens de volkskrant mag het natuurlijk.
Paul Slettenhaar. Sinds ramadan is het vaak raak bij het Badhuis.
 Sinds ramadan, je meent het? Maar dat is toch een soort van Kerstmis? 
Slettenhaar weet om welke jongeren het gaat.
 Dan is het zo goed als opgelost dus.
Het betreft voor een deel de zogenoemde Van Woustraatgroep, die al geruime tijd misdrijven in de buurt pleegt en daarom intensief wordt gevolgd.
Gevolgd? Das gezellig. Als een soort van Big Brother. Heeft u de rechten al verkocht aan Sjonnie de Mol?  En wat krijgen de acteurs betaald?
Alle betrokkenen hebben volgens Slettenhaar inmiddels een brief van de politie ontvangen.
Een brief. Echt? Is dat niet een beetje té daadkrachtig? Voor je het weet schijten ze in hun broek van angst. Al die krabbeltjes op dat onverteerde papier leiden toch al snel tot een ongebreidelde letterpoep bij de lokale analfabeten. En dat geeft nog meer ellende. En daar wilt u, meneer Slettenhaar, vast niet voor verantwoordelijk zijn.
Jongeren die alsnog overlast veroorzaken, krijgen een bekeuring.
Ok, nu ben ik overtuigd (Das beter dan afgetuigd in de Van Wou, het beleid heeft dus zin)
Vooral bekeuringen maken veel indruk, zegt Brahim el Haouari (wie), een jongerenwerker van Streetcornerwork die vooral in de Diamantbuurt actief is.
 Als Jan Jansen het gezegd had dan had ik het niet geloofd. Maar dit klinkt plausibel. Zelf kom ik er echt helemaal nooit. Ik heb namelijk de sleutel van mijn huis weggegooid en kan niet meer naar buiten.
De overlast op en rond het Smaragdplein zal nooit helemaal verdwijnen, zegt Slettenhaar. 'Die zullen we altijd houden.'
Nee hoor. Voordat we last van jou en die vergoelijkende pipo  Brahim el Haouari hadden was er niks aan de hand. En heel binnenkort trappen we jullie er allebei uit.


gepubliceerd bij E.J. Bron


Update 

Na publicatie bij E.J. Bron
Nog even gegoogled op vrind Slettenhaar en even door zijn twitter gewandeld. Mijn indruk is dat het een ambtenaar met tunnelvisie is, maar dat geldt voor de meesten in publieke functies. Anders kom je namelijk niet in die afvalbak terecht. Wel geinig is dat ie zelf verwijst naar het VVD verkiezingsprogram en dat daar al op bladzijde 2 staat:

Amsterdam werd veiliger. En niet een beetje. De inzet van de VVD voor preventief fouilleren en cameratoezicht heeft geholpen. De zero tolerance aanpak van criminele jongeren in de Top 600; een verbetering van 10% tot 15% van de veiligheid in 3 jaar. Amsterdam Zuid, waar de VVD de stadsdeelvoorzitter (Slettenhaar, Fub) leverde, is nu het veiligste stadsdeel en scoorde nooit in de geschiedenis zo goed. Woninginbraak liep daar met een derde terug, het aantal overvallen halveerde. Ook de vroeger beruchte Diamantbuurt hoort nu op basis van objectieve criteria tot de veiligste wijken van de stad.
Eén van de veiligste wijken? Gekkie, het is een opleidingscentrum voor zware islamitische criminelen. Zie de links hierboven. En er wordt ze geen strobreed in de weg gelegd. Ik drink eens in de week een biertje daar joh, en praat met die gasten. Jou heb ik nog nooit gezien, die gek van de SP wel. Dat moet ik em dan weer nageven. You don't know shit, om het maar zo te zeggen. Ik drink bier en zij baco-tjes, en na wat teveel worden zij vervelend. Maar daar klaag ik niet over, dat is een kroeg eigen. Ik red me wel. Het gaat me om al die mensen die zich niet redden. En daar doe je geen ene fuk voor met je 'camera'.
Als het niet zo triest was zou ik er om lachen. Tweet van dinges, met de bewuste vvd-link erin:




En naast die ene camera heeft ie ook nog een andere volkomen onverwachte methode om het 'probleem' op te lossen. Je bedenkt het echt niet. De PvdA roept het, GL roept het, D66 vraagt zich af of ze het tot kroonjuweel uit moeten roepen. CU twijfelt nog, SGP is met andere dingen bezig en Femke (wat, hadden jullie een ander lijstschijter?) is onverholen pro zelfmoord (islam). "Respect". Juist ja. Mag ik vloeken? Ja, het is tenslotte mijn blog. Godverdetiefus. Hoe haal je het in je hoofd.


Respect, dat wat een Marokkaan roept als je niet vrijwillig in plaats van één al je sigaretten afgeeft. Respect voor de culturele afwijkingen als een  Jemitische islamiet een 8-jarig meisje doodneukt.

Ik heb geen respect voor mensen die een ideologie aanhangen, die mij naar het leven staat. Laat dat duidelijk zijn. Ik ga niet vanwege een of ander vals idee van 'respect' gewillig op de grond liggen en me af laten slachten. Jij, ja jij, Slettenhaar, werkt er aan mee dat men zometeen het recht in eigen hand neemt. En dan krijg je de duvel niet meer terug in het doosje.



zondag 8 september 2013

Cartoon


Ook Jamaat-e-Islami, bij mij om de hoek

Deze lui:



Grotere kaart weergeven



In nota bene de volkskrant die het wel klakkeloos van AP overgenomen zal hebben, dat is tenslotte wel zo makkelijk. Stelletje luie copy-pasters van de redactie. -Bewerkt door: redactie − 08/09/13, 02:55  − bron: AP-
Bewerkt ja, vast. Gecheckt, onderzocht, terwijl die stukkies van Kluveld nota bene in jullie krant verschenen? Vast helemaal niet:
  
Rekruteren
Volgens Zahid Hussain, die in zijn boeken de opkomst van opstandelingenactiviteiten in Pakistan voorspelt, hebben enkele tientallen opstandelingengroepen hun hoofdkwartier in Punjab. In Waziristan zouden hun aantallen eveneens toenemen nu religieuze partijen als Jamaat-e-Islami jongeren rekruteren om voor hen te strijden.
Wat de volkskrant niet beseft, te lui is om te vermelden of niet wil vermelden, is dat dat soort lui hier dus ook hoofdkwartieren hebben. Je een beetje zorgen maken over wat er in 'who gives a fuck, behalve die atoomwapens' Pakistan gebeurt, terwijl ze allang hier om de hoek wonen. Het is tijd dat jullie jullie ogen opendoen.

dossier Jamaat-e-Islami

zaterdag 7 september 2013

Egyptian media says Obama is a Muslim Brotherhood member

Via Al-Jazeera

Director of Research at the Brookings Doha Center, Shadi Hamid, tweets out about the Egyptian media depicting Obama as a member of the Muslim Brotherhood.






En op WND hadden we natuurlijk al eerder kunnen lezen dat Hoesseins broer MB was.
Obama's brother linked to Muslim Brotherhood

zie ook
Obama’s Brother, Malik Obama, Wanted On Egypt’s Terror Watch List For Muslim Brotherhood Leaders - See more at: http://www.thegatewaypundit.com/2013/09/obamas-brother-malik-obama-wanted-on-egypts-terror-watch-list-for-muslim-brotherhood-leaders/#sthash.MvJQPbg3.dpuf
Obama’s Brother, Malik Obama, Wanted On Egypt’s Terror Watch List For Muslim Brotherhood Leaders - See more at: http://www.thegatewaypundit.com/2013/09/obamas-brother-malik-obama-wanted-on-egypts-terror-watch-list-for-muslim-brotherhood-leaders/#sthash.MvJQPbg3.dpuf
Obama’s Brother, Malik Obama, Wanted On Egypt’s Terror Watch List For Muslim Brotherhood Leaders - See more at: http://www.thegatewaypundit.com/2013/09/obamas-brother-malik-obama-wanted-on-egypts-terror-watch-list-for-muslim-brotherhood-leaders/#sthash.MvJQPbg3.dpuf
Obama’s Brother, Malik Obama, Wanted On Egypt’s Terror Watch List For Muslim Brotherhood Leaders - See more at: http://www.thegatewaypundit.com/2013/09/obamas-brother-malik-obama-wanted-on-egypts-terror-watch-list-for-muslim-brotherhood-leaders/#sthash.MvJQPbg3.dpuf
Obama’s Brother, Malik Obama, Wanted On Egypt’s Terror Watch List For Muslim Brotherhood Leaders - See more at: http://www.thegatewaypundit.com/2013/09/obamas-brother-malik-obama-wanted-on-egypts-terror-watch-list-for-muslim-brotherhood-leaders/#sthash.MvJQPbg3.dpuf
Obama’s Brother, Malik Obama, Wanted On Egypt’s Terror Watch List For Muslim Brotherhood Leaders - See more at: http://www.thegatewaypundit.com/2013/09/obamas-brother-malik-obama-wanted-on-egypts-terror-watch-list-for-muslim-brotherhood-leaders/#sthash.MvJQPbg3.dpuf
Obama’s Brother, Malik Obama, Wanted On Egypt’s Terror Watch List For Muslim Brotherhood Leaders - See more at: http://www.thegatewaypundit.com/2013/09/obamas-brother-malik-obama-wanted-on-egypts-terror-watch-list-for-muslim-brotherhood-leaders/#sthash.MvJQPbg3.dpuf

zie ook dossier Obama

What Muslims don't want you to know about the Quran-

-

vrijdag 6 september 2013

Fub at the Facenda

Een Facenda is zeg maar Brazils voor Hacienda.
Ja, dat was de oorspronkelijke titel (in 2004). Maar het stukkie is foetsie en weg. Ik zeg net tegen Def dat ik eens thuis was bij  de senator (of gouverneur of zoiets) van de staat Sao Paulo, dat is een heel klein beetje groter dan dat dorpje zeg maar. Verhaaltje komt wel weer eens, maar kleine anekdote wil ik melden.

Ik rook nogal veel, en ik zag er nergens asbakken. Dus ik schiet zo wat peuken in de rozenperken die alom aangelegd zijn. Krijg ik een manneke toegewezen, Ricardo. Die moet mijn peuken oprapen, maar zijn eerste taak was om de rozenperken te ontdoen van mijn peuken, en die dingen hebben doorns. En nee ik most niet zeiken en mocht niet helpen, want hij most uberhaupt blij zijn dat.

Maar lang verhaal en kort. Ik mocht dus niet mijn sigaretten in een asbak doen, maar moest ze moedwillig op het marmer gooien en dan liep Ricardo er met stoffer en blik wel achteraan. En Ricardo bleek best wel tof te zijn. Nog ff stuk koe met em op de personeels bbq ge-verbrand, terwijl die me liet zien hoe je rauw vlees over die verbazingwekkend lage schutting (een raar plastic hekje) gooide teneinde de alligators te lokken die in de (slot)gracht verbleven. Heel effectief tegen inbrekers verzekerde de senator me.

Inbrekers? Nou die hebben wel stamina dan, want we reden toch zeker vanaf je eerste wachttorens 60 km tot het asfalt weer begon. Dappere inbreker die het tot daar redt tussen al jouw lijfeigenen door die verspreid (elke 500 m) op je land wonen. En dan mocht ik van mijn rechtse dinnetje geen 'communistische' taal uitslaan. Die noemde alles communistisch wat niet in der straatje paste en dat libertarische anarchisme van me werd al helemaal niet begrepen.

Maar daar ging het heel niet over. Nou was ik al gewaarschuwd voor de zelfgestookte drank en dat ik getest zou worden. Dus ik deed wel voorzichtig. Vanaf toen zat het wel goed zeg maar. Mannen onder elkaar. Na het aanduwen van de schommel van zijn kinderen, onder luid gejoel, en de goedkeurende blikken van het vrouwvolk was 't ok.

Wel jammer dat vrouwlief op de terugweg de auto aan gort reed, die had wel hele glaasjes naar binnen gekeild. En er zat nog al veel peper in. Onder andere.

Morgen verder. Nu ben ik het zat.

HVV archief

Staat dus voortaan een linkje naar, rechtsboven. Kwam het vandaag ergens tegen, dus maar gelijk neergezet. Nee ik heb het niet zelf ergens staan, ik weet niet hoe dat moet. Voor zo lang het duurt dus. Nu nog Friks kindje ergens opvissen.

maandag 2 september 2013

Culturele diversiteit is jottem

rechtsboven na de klik

Speel ik een suf spelletje vandaag. Voor wel een uur. Zombie-gedrag, ik weet het. Een soort van Civilization en een combi met wat anders. Moet je je burgers (slaven) een beetje happy houden, dus ik bouw een zwikkie menhirs, dat is een stenentijdperkdingetje, gaan ze van huppelen. Zo hard zelfs dat er in beeld verschijnt:

 Je burgers zijn enthousiast. De culturele diversiteit moedigt hen aan productiever te zijn. 
Wat? 
Het is dus niet alleen op scholen, in kranten of op de Po. Het is echt helemaal overal. De propaganda is zo veelomvattend en wijdverbreid dat ik serieus begin te twijfelen.