dinsdag 28 januari 2014

‘Mailbom’ treft Kamerleden, papercuts are nasty…

indexDEN HAAG - Veel Kamerleden zijn de afgelopen dagen getroffen door een ’mailbom’. Die naam geven de parlementariërs althans aan het grote aantal e-mails dat ze kregen van het Burgerforum-EU. (link toegevoegd door mij, Fub)
Lees verder >>
h/t G.Deckzeijl

Een ‘mailbom’, wel ja zeg (die Ddos-attack die komt vast nog wel eens). Gewoon bezorgde burgers die de door hen gekozen parlementariërs persoonlijk aanspreken zoals dat in een functionerende democratie hoort. Ik kan de door mij gekozen volksvertegenwoordiger toch een briefje sturen om hem(m/v) er aan te herinneren dat hij daar voor mij, dankzij mij, en namens mij zit.

Nou zullen sommigen wel eens wensen dat er een echte bom af zal gaan en ook ik betrap me daar wel eens op. Maar waarom is dat in mijn geval, voor anderen kan ik niet spreken.  Wel, in 2005 zijn we grotelijks genaaid. Tegen onze wil zijn we een ondemocratische dictatuur ingerommeld. En feitelijk leven we sindsdien dus niet meer in een democratie. Het volk heeft het verdrag van Lissabon afgekeurd en toch hebben Balkenende cum suis ons uitgeleverd aan de EUSSR. Dit keer kwam er geen gewapend leger aan te pas om ons te bezetten, maar een leger burocraten.

In nota bene de demissionaire tijd van het vorige kabinet, normaliter een tijd waarin men geen omstreden beslissingen hoort te nemen, is het ESM verdrag goedgekeurd. En ons budgetrecht is weggegeven, waardoor we feitelijk geen soevereine staat meer zijn. De stille overdracht van bevoegdheden aan de EU is van een schrikwekkende omvang.

Dit keer zullen de Polen en de Canadezen ons niet komen redden en zullen we het zelf moeten doen. En welk vreedzamer en democratischer middel staat het volk ter beschikking dan het aanvragen van een referendum. Geen. Het volgende middel, als alle vreedzame genegeerd worden, is van een andere orde. Dan komen de echte bommen.
annefrankmisbruikt
En welke partij is er nou het allermeest tegen een referendum? Juist ja. Die partij die dat als kroonjuweel in zijn binnenzak zegt te bewaren (goed verstopt voor het volk), de partij die om die reden en om die reden alleen is opgericht. Maar dat wisten we al toen minister van bestuurlijke vernieuwing en de gekozen burgemeester, en Fortuyn-demoniseerder, Thom de Graaf zich onbeschaamd tot burgemeester liet benoemen.
Dat de achterban van deze eurofiele club inmiddels het referendum even verwerpelijk vindt als de leiding, bleek vandaag uit een peiling van Maurice de Hond.
peiling
Misschien is het tijd voor D66 om dat ‘democraten’ eens uit hun naam te verwijderen en hun kroonjuwelen naar de lommerd te brengen en duidelijk te maken wat ze onder aanvoering van Verhofstadt werkelijk voorhebben.

Ik doe even wat zelfcitatie van mezelf (mag, want is mijn eigendom lijkt me) van een comment dat ik plaatste op De Vrije Chroniqueurs (lees dat blog) onder dit artikel.

Fubar zegt:
Wat dan weer bij het stuk* van Trias aansluit; Vaclav Klaus over de vernietiging van de democratie en de natiestaat )sept 2012); http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/9559937/Vclav-Klaus-warns-that-the-destruction-of-Europes-democracy-may-be-in-its-final-phase.html

En dat democratie samenvalt met diezelfde natiestaat, betoogt Hannan aan de hand van een citaat van De Gaulle: “In 1942, in a radio broadcast from London, Charles de Gaulle argued that ‘democracy and national sovereignty are the same thing’. So it has proved.” http://blogs.telegraph.co.uk/news/danielhannan/100174308/mario-draghi-in-order-to-avoid-the-democratic-process-the-ecb-will-now-do-what-governments-dare-not/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Filmpje Hannan waar ik naar verwijs:

Fubar zegt:
Nog zo-n leuke;”Here is an amazing statistic, in 1974 the countries of -lets call it- old europe, the 15 member states of the EU as it stood prior to eastward expansion, the enlargement with the former commie states, it stood for 36% of world GDP, today they account for 24% and in 2020 they will account for 15%.” (rond 12.50)
Nou, die kan de EU ook in zijn zak steken. Filmpje:

(vreemd, video staat niet meer op YT zegt YT, maar nog wel op mijn andere blog)

*achteraf toegevoegd linkje om het leesbaarder te maken. ik ben werkelijk als de dood voor verkeerd geciteerde zelfcitatie namelijk, dus ik dacht van, ik meld het even. wat onwetenschappelijk van me he.

PS. Is een beetje vreemd bij een stukje, geef ik toe, maar ach. Papercuts. Waarom heb ik dat nou toegevoegd aan de titel? Omdat u zich aan papier aardig kunt snijden. Ik heb heel wat rare baantjes gehad zoals u inmiddels misschien weet.  Eén daarvan was, belastingaangiften versturen. Beter gezegd een belastingwijziging ergens 20 jaar geleden. Jup, ik verzin het niet. Maar de belastingdienst was wat arm of gierig, wie zal het zeggen. Ik vroeg het me niet af en draaide dubbele diensten.  Ik sliep wel in het papierhok, dat scheelde me tijd. De belasting dienst kon dus niet (goedkoop genoeg) iemand vinden om al die brieven in een enveloppe te stoppen en liet het doodleuk zwart doen. Dat was weer eens wat anders dan folders met tulpenbollenreclame voor de States.

Geloof mij, papier kan aardig snijden. Maar meer bekend is de term natuurlijk onder druksgebruikers. Speciaal die druks die in ‘pakjes’ worden aangeleverd. Papier. Papier is scherp. De rest kunt u zelf bedenken.

Mijn simpele vraag aan @APechtold  is. Hoe denkt u over referenda en het zelfbeschikkingsrecht van de mensen?
Hoe u over coke denkt weten we inmiddels.

zie ook:
PVV wil referendum over EU-lidmaatschap

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs

zaterdag 25 januari 2014

De verhuizing naar Wordpress is in volle gang

Helaas zie ik nog niet veel van u daar langs komen. Het laatste artikel over onder andere een coke snuivende Pechtold heeft u dan ook gemist waarschijnlijk. Alle ouwe meuk die hier staat blijft gewoon toegankelijk. Heel veel heb ik al overgezet. Los van af en toe een stukje schrijven vind ik het ook leuk om archiefjes te bouwen (die dingen die hier rechts staan) en dat gaat daar wat makkelijker en overzichtelijker dan hier. De lay-out zal ik nog wel eens wat mee rotzooien, dat deed ik hier ook met enige regelmaat. Zit in de aard van het beestje.

Kom eens langs.

Wel frappant dat ik vandaag zag dat ook Jihad Watch en Pamela Geller overgestapt zijn. Ik zeg verder niks ....

Belgian MP Laurent Louis stands against war in Mali and exposes the international neo-colonial plot

-
-
En hier kunt u de tekst lezen:

Editor's Note: Laurent Louis, Minister of the Belgian Parliament delivers the truth about the French "total re-conquest" of Mali and the reasons that underlie this latest neo-colonial war in Africa. The 32 year old MP is one of the most villified political figures in Europe and after viewing his speech it's easy to understand why he's being targeted. If the English subtitles do no appear on the video, click on "CC" on the bar at the bottom. Axis of Logic has also transcribed and done some mild editing with subtitles and added emphases for easier reading of this translation into English by Feuillien Geraldine*. Our transcription of the speech appears below the video.  

Lees verder >>

Met dank aan R.A.F. die er mee aan kwam zetten in de comments bij De Vrije Chroniqueurs 

Gedeeltelijk ligt het in lijn met wat ik al vaker betoogd heb. Toch schiet ie ook wel een aantal maal mis. Misschien heb ik morgenavond tijd dat te becommentariëren, maar nu niet meer. Het is inmiddels bijna licht en ik ga liever mijn bed in als het nog donker is.

zie ook dossier Mali
 
 

zondag 19 januari 2014

De bezem erdoor



Voor een beter lay-out moet u even hier kijken, want dat copy-pasten werkt soms zo lullig.

En daar gaat ie dan. De aftrap van de campagne. Een bepaalde stroming in dit land zet overduidelijk de Publieke Omroep in.  Kwestie van kleur bekennen op dag één. Het is alle schaamte voorbij, het is rücksichtlos PVV bashen. Van mij mag het. Ik vind het ook geen punt dat èèn omroep dat doet. Dat ze het allemaal doen vind ik absurd, maar ach, is het hele leven niet absurd. Wat ik echter onverteerbaar vind is dat ik gedwongen ben aan deze poppenkast mee te betalen.
Jullie zijn een grens overgegaan en die gaat tegen je werken. Noteer mijn woorden maar. Jullie hebben je hand overspeeld en komen ten val. Het is mooi geweest. We pikken het niet meer. We trappen niet langer in jullie leugens. De gemeenteraadsverkiezingen zijn een farce maar in Mei vagen we jullie weg.
Ik citeer wikipedia: Deze verkiezing is de eerste die gehouden wordt onder de jurisdictie van het Verdrag van Lissabon.
En daar hadden wij met 63% tegen gestemd. Oftewel. U bent onwettig, ongekozen, illegitiem, u heeft geen enkel recht van spreken en daarom bonjouren wij U ons (!) land uit. Uw tijd is op.
1 juni 2005. Dat zullen wij nooit vergeten. Wij zijn bezet en wij zullen het bestrijden. En U gaat de tien jaar niet volmaken. Het is genoeg. En we zijn het zat!
Ik kan het helaas nog niet embedden, wie weet leer ik het binnenkort, maar hier is de link (vanaf 11.20):  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1390743
-Het zal mij niet verbazen als de uitslagen grotelijks vervalst worden. En hoe ga je dat aantonen? Niet. We zijn in een gevaarlijke dictatoriale situatie beland.
Let wel. De PVV doet slechts in twee gemeentes mee, maar ze gaan helemaal los. Hoe hard schijt je dan wel niet in je broek zeg.
Nou weet ik niet wat de naam is van de waanzinnige flapdrol in dat college, die beweert dat als er hier in de jaren zestig geen turken en marokkanen waren gekomen we dan niet hadden kunnen studeren.  Maar een stuiterende onzin heb ik heel mijn leven nog niet gehoord. Als de NPO het daar van moet hebben, dan zijn ze doomed. All of them. Ik zwaai ze uit.
Met de bezem.

donderdag 16 januari 2014

De PvdA sloopt uw huizen, vinden ze lekker en kicken ze op


Ik had iets gepost op De Vrije Choniqueurs, maar het zit me al langer dwars. Het is geen doorwrocht artikel. Maar als het me dan toch van het hart moet, kan ik het net zo goed ook hier neerzetten.

Fubar zegt:
Ja, had het GS stukkie, met link naar HP (VN, what's in a name?),al onder mijn artikel geplakt. Twintig jaar terug dacht ik ook dat het leuk was bij de Marokkaanse bakker, ik was zijn eerste klant in de Czsaar Peterstraat, nu zit ie hier om de hoek in de JP. Heije en draagt zijn vrouw een hoofddoekje (ook een vorm van uit de kast komen). Idem met de Turkse groenteboer hier, die twintig jaar geleden nog de enige was toen ik gedwongen werd naar West te verhuizen.
Van Oostenburg -Centrum maar ook weer niet, Eilanders werden altijd als een apart stukje bezien en zagen zichzelf ook zo- was de Dappermarkt dichtbij. Midden van de Dappermarkt wordt doorkruist door de van Swindenstraat, die als je onder het viaduct doorgaat overgaat in de Javastraat. Onderdeel van die 19-eeuwse ring die ik beschreef.
Met de Javastraat komt het echt niet meer goed hoor. Weer denkt een woningbouw dat de maatschappij maakbaar is. Woningbouwen zijn misschien nog wel gevaarlijker dan politieke partijen en in Amsterdam een verlengd instrument van de PvdA, een ander middel om hun maakbare macht uit te oefenen. Schaefer en Genet hebben een ontzaglijke schade aangericht en zouden daar postuum voor berecht moeten worden tot in de vierde of vijfde generatie. 
En waag het niet om ze tegen te spreken, want dan slopen ze gewoon je huis. Hele wijken hebben ze op die manier vernietigd en van een andere bevolkingssamenstelling voorzien. Op Oostenburg had ik een particuliere huisbaas, een huisjesmelker. Maar hij kwam wel elke vrijdag langs toen ik nog studeerde om te vragen of ik misschien mee wilde rijden richting het oosten van het land, dan zette die me wel even af bij mijn ouders.
Ik maakte daar soms gebruik van. En hij was een beetje raar, nou ben ik dat ook en misschien klikte het daarom wel. Zijn broer die de administratie deed had ik minder mee. En dan was er nog een broer en die heb ik nooit gezien. Fred Walet. Wou die eens mee naar binnen bij mijn ouders, zou die mijn pa -die wiskundeleraar op een HTS was- wel even bewijzen dat de stelling van Pythagoras niet klopte. Hilarisch. Dacht mijn pa ook, ma begreep nooit waarom ik met ‘vreemden’ aan kwam zetten.
Had ik eens een ruit stuk. Kwam die langs gaf me geld en zei, daar en daar moet je het kopen en zeggen dat je van mij komt. Je kan het er zelf wel inzetten he. Ja !
Had ik eens een jaar huurachterstand. Kwam die langs, zegt ie; gaat t wel goed met je. Mijn broer, die van de administratie, wordt wat pissig. Los t ff op wil je. Een hele easy afbetalingsregeling is wel ok.
Komt ie langs, had ik zijn pand, naast mij. Gekraakt/gejat/geleend. Komt ie binnenwandelen zegt ie. OK! Je hebt gelijk. Zou ik ook doen. Je gaat een disco bouwen he? Hij had het al begrepen voor ik maar een steen gemetseld had. Fred Walet. Zeg, Fub, zei die. Je moet ff daar en daar naar toe gaan daar hebben ze nog mooi geluidsisolerend materiaal en dat is gratis. Ja , ik help je een beetje want je bent een piraat en dat ben ik ook. Weet je. Wij kunnen toch niks meer met dit pand, want de verzekering heeft ons uitbetaald nadat er brand was, dus leef je maar uit. Loop je even mee? Dit en dit en dit mag je gebruiken. De hijskraan blijf je met je tengels vanaf, die kom ik van de week ophalen.
Is goed, Fred.
De PvdA kan niet zo goed tegen dat soort mensen dus werden ze onteigend tegen de zin van de bewoners (40 van de 48 tegen) en werd het bouwkavel aan een door de PvdA gecontroleerde woningbouwvereniging toegewezen.
7 jaar wist ik de procedures te rekken en na het doorlopen van alle u rechtens toegekende procedures en inspraak-regelingen was het aan het eind van het liedje simpelweg. Fuk You. Opdonderen.
Had ik al verteld dat ze me op een dag een bureaucratisch ambtenarenbaantje aanboden, omdat ik zo "veel van de dossiers wist". Het gore lef.

zie ook:  dossier woningcorporaties

dinsdag 14 januari 2014

Alle uitkeringen naar Marokko, en snel een beetje.

-

Video, nieuwsuur februari 2013
0.24 Nieuwsuur suggereert een hoop, maar uiteindelijk werd in augustus duidelijk dat heel het voorstel niet doorging. Misschien wel mede vanwege de chantage die nieuwsuur pleegde, of was het een bedreiging: “specialisten voorspellen dat al die kinderen terug zullen keren naar Nederland.”

Zoals beloofd in een vorige post. Ditmaal gaat het om nabestaandenuitkeringen, maar ook de kinderbijslag komt ter sprake. En dan vertellen de twee dames dat wijlen Mohammed hen allebei als vrouw had, blijkbaar kan polygamie probleemloos (er wordt niet op ingegaan of gereageerd, alsof het de normaalste zaak van de wereld is), en ze respectievelijk drie en vijf kinderen hebben. Kassa!

(vanaf 1.20) Nabestaandenuitkering en acht maal kinderbijslag. Terwijl een ‘kale’ Nederlandse uitkering daar bijna vier maal het minimum loon is als hier.

Vanaf 2.20. Er is dus een steunpunt voor Marokkaanse vrouwen met een Nederlandse uitkering, en daar wordt ze in het Marokkaans uitgelegd hoe zoveel mogelijk geld van ons te plukken. En dat met Nederlands subsidiegeld.

Op 3.00 komt een dame in beeld die een hypotheek heeft afgesloten. Moet je proberen in Nederland als autochtoon met een uitkering…
Gelukkig voor deze dames is de korting op hun nabestaanden uitkering niet doorgegaan in augustus 2013 en het goede nieuws voor januari 2014 is, dat er ook geen korting zal komen op de acht maal kinderbijslag. Gefeliciteerd, en Fuk ons !

En maar klagen, het houdt niet op. De zieligerd heb een hypotheek van 650 euro. In Marokko. Om u een idee te geven. Koopwoning in die prijsklasse in Marokko: http://www.villamaroc.eu/ma/1-koopwoningen/price_low-100000/price_high-1000000/property_type-woning-villa/listings.html
Ja ik heb gelijk maar op villa’s gezocht, anders krijg je dat bedrag namelijk niet op. Best geinige stulpjes.

3.18. Mijn ouders wonen ook bij me. Ow, dus die onderhouden we ook. En we zijn vieze boze blanke boemannen die daar bezwaar tegen maken.

4.12. Mijn dochter is lichamelijk en geestelijk gehandicapt. Ja. Kan ik me iets bij voorstellen: Inteelt.
4.49. Ik heb het heel moeilijk. Ik slaap slecht. Zonder tabletten red ik het niet.
5.10. Op het spreekuur vanochtend hadden we heel veel vrouwen, huilend.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Als ik zeg wat ik denk word ik opgepakt. De rest van de video laat ik onbesproken, mijn bloeddruk zit al tegen het plafond. U komt er zelf wel uit he.
Zie ook: hier en hier

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs

Updeet:
Ach, ik had er met mijn tijdlijn nog eentje gemist, al gaf ik al aan dat er meer stond maar dat ik geen zin meer had het nog verder te bespreken.
Deze komt echter uit het begin:
0.39: We zijn getrouwd toen ik 15 was en hij overleed toen ik 17 was. Pardon?! Dat is toch geen legaal huwelijk hier????
WTF.
Geboorte-jihad en niks anders, dat is het.
 
 

dinsdag 7 januari 2014

Ik ben aan het verhuizen

Nou ja, ik weet het nog niet helemaal.

Dat is de reden dat het hier de laatste dagen zo rustig was. Ik ben een beetje met Wordpress aan het experimenteren. Dit is het adres:
http://fubarbaar.wordpress.com/
en dit is waarom:
http://fubarbaar.wordpress.com/2014/01/01/waarom-naar-wordpress/

Sommigen (hallo E.J. Bron) hadden het al wel gezien. Of ik het doorzet weet ik nog niet. En of de url hetzelfde (zoals hierboven staat) blijft, ook nog niet. Maar ik vind dat ik wel zo ver ben dat ik het u mag melden, en u om uw mening kan vragen. Het is zeker nog niet af, maar het idee is duidelijk denk ik.

Het heeft voor- en nadelen. Wat ik niet meld in het 'waarom' is dat het reageren hopelijk ook wat makkelijker wordt (daar kwamen nog al eens klachten over, maar het moet nu wel standaard gemodereerd worden en zo vaak ben ik ook weer niet aanwezig.. dus dat kan even duren) Dat is ook niet mijn eerste prioriteit, het gaat mij om een archief van artikelen en een plek voor mijn eigen stukkies.

zie poll



vrijdag 3 januari 2014

Ayaan Hirsi Ali on islam

Opnieuw bovenaan gezet, omdat het de beste uitleg is die er is. Maakt me niet uit dat het bijna een uur duurt, maar je MOET het beluisteren:

donderdag 2 januari 2014

Geert Wilders 10 points plan to save the West


Geert Wilders 10 points plan to save the West “… Ladies and gentlemen, I am often asked whether I have any answers to the problem and what those might be. Well, I certainly have some answers. Here are ten things we would have to do to stop the Islamization of the West:

1. Stop cultural relativism. We need an article in our constitutions that lays down that we have a Jewish-Christian and humanism culture.
2. Stop pretending that Islam is a religion. Islam is a totalitarian ideology. In other words, the right to religious freedom should not apply to Islam. “Death for Apostasy” 4:89, Sahih Bukhari
3. Stop mass immigration by people from Muslim countries. We have to end Al-Hijra.
4. Encourage voluntary repatriation.
5. Expel criminal foreigners and criminals with dual nationality, after denationalization, and send them back to their Arab countries. Likewise, expel all those who incite to a ‘violent jihad’.
6. We need an European First Amendment to strengthen free speech.
7. Have every member of a non-Western minority sign a legally binding contract of assimilation.
8. We need a binding pledge of allegiance in all Western countries.
9. Stop the building of new mosques. As long as no churches or synagogues are allowed to be build in countries like Saudi-Arabia we will not allow one more new mosque in our western countries. Close all mosques where incitement to violence is taking place. Close all Islamic schools, for they are fascist institutions and young children should not be educated an ideology of hate and violence. ISLAM EVIL IN THE NAME OF GOD: CHAPTER TWENTY ONE “TEACHING ISLAM TO CHILDREN IS CHILD ABUSE”
10. Get rid of the current weak leaders. We have the privilege of living in a democracy. Let’s use that privilege and exchange cowards for heroes. We need more Churchills and less Chamberlains.
In short, we have to go on the offensive and start fighting back. We must no longer allow ourselves to remain seated in our armchairs and get trampled over. If they bombard us with Sharia law, we will bombard them back with our human rights.…”

We hebben Frik verloren het afgelopen jaar.

Omdat ie dood is.
Maar wat denkt u van deze man:

-

Ik denk dat je beter dood kan zijn.
Ik wens Tommy niet dood, absoluut niet.
Zijn keuze en uitspraken begrijp ik niet.
Ik zou niet met mezelf kunnen leven, en dat is hoogst verschrikkelijk.

Het is tegelijkertijd ook heel eng. Zou jij vele maanden eenzame opsluiting doorstaan? Permanente bedreiging van je familie?

Dat is hoe ver het gekomen is.


78% of UK Muslims oppose free speech

In de herhaling: