zondag 13 november 2011

IslamiseringIk moet allereerst zeggen dat ik dit geschreven/verzameld heb na het beruchte stukje van Bassiehof op GS. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/08/islamisering_bestaat_niet.html Maar ik schrijf veel te langzaam om daar te kunnen reaguren en bovendien heb ik er een ban. De relevantie en urgentie is er echter niet minder om. Ik ben begonnen met simpelweg voorbeeldjes neer te pennen. En toen stuitte ik op een lijstje dat kwam van PI-Blog, dat bijna compleet aanvullend was op mijn lijstje. Er zaten zelfs nauwelijks dubbele voorbeelden in. Vandaar dat ik het gejat heb. Dat is misschien niet zo netjes en ik wil hun dan ook graag alle credits geven en daarom staat de betreffende link erbij. Ik hoop en neem aan dat ze het me niet heel kwalijk nemen. We staan tenslotte voor dezelfde zaak. Later heb ik steeds meer voorbeelden door middel van linkjes toegevoegd en dat gaat door tot op de dag van vandaag. Helaas.

Het is al lang geen sluipend proces meer. Vanaf de eerste toegeeflijkheden onzerzijds, door de moslims gezien als teken van zwakte, wordt het in steeds snellere vaart over ons land uitgerold, als de tanks van de nazi’s over de autobahn. Je moet wel zeer bedreven zijn in het wegkijken om het niet waar te nemen. Je moet wel een metersdikke betonplaat voor je harses hebben of je kop kilometersdiep in het zand hebben gestoken als je durft te beweren dat er niks aan de hand is, het allemaal wel meevalt of zo’n vaart niet loopt.

Als zelfs een ooit islamkritisch blog als Geenstijl bij monde van de politiek correcte 'klotskop' Bas Paternotte beweert dat er niks aan de hand is en hun subsidie-opstrijkafdeling Pownews geen islamkritische cartoons durft te vertonen vanwege het feit dat grootverdiener Dominique Weesie ook vrouw en kinderen heeft, dan is men al gecapituleerd.

Onderstaande voorbeelden, die aantonen dat de islamisering al veel te ver is doorgeschoten tonen bovendien het discriminerende karakter ervan aan. En de apartheid die het gevolg is van het toekennen van speciale privileges aan de moslimbevolking daar waar de rest van de bevolking daar geen aanspraak op kan maken.


- Ruim 500, vaak zeer zichtbare, moskeeën in Nederland, regelmatig door de overheid betaald en gefaciliteerd, is islamisering.
- Terwijl er voor onderhoud van kerken die hier al eeuwen staan vaak geen geld beschikbaar is, is islamisering. En apartheid.
- Het toestaan van wahabistische en salafistische sponsoring, waardoor er vervolgens op toegezien wordt dat er de juiste leer onderwezen wordt is islamisering.
- Het in deze indoctrinatiekazernes binnenhalen van internationaal gekende haatpredikers is islamisering.
- De overdaad aan schotelantennes in sommige wijken waarop precies hetzelfde wordt verkondigd is islamisering.
- Het ramadanjournaal op de staatsteevee en het ophemelen van het suikerfeest in het jeugdjournaal is islamitische propaganda en islamisering.
- Het willen introduceren van speciale islamitische feest- en vrije dagen zoals het suikerfeest is islamisering. Jehova’s, Boedhisten en Hindoes krijgen dit toch ook niet toebedeeld, maar ja die rellen en mekkeren dan ook niet.
- Meer vrije dagen voor moslims en werktijdkorting met loondoorbetaling vanwege ramadan, waar niet islamieten eigen vrije dagen moeten opnemen is islamisering. En apartheid.
- Iftars organiseren door de overheid en op overheidskosten is islamisering.
- Het indoctrineren van jonge kinderen op nota bene door onze eigen overheid gesponsorde islamitische scholen is islamisering.
- Schoolverzuim toestaan tijdens en na de ramadan is islamisering.
- Het aanpassen van het complete menu, ook als er slechts een klein percentage moslim is op de betreffende school is islamisering. En apartheid.
- Datzelfde doen voor gevangenissen maar ook politiekorpsen is islamisering.
- Geen kerstboom plaatsen in je schoolhal , of waar dan ook, uit angst dat iemand misschien een dennennaald in zijn gevoelige religieuze delen krijgt is islamisering.
- Dat op diezelfde scholen de Holocaust niet meer onderwezen kan worden(op één op de vijf scholen in Amsterdam) anders worden de leerlingen nogal agressief is islamisering.
- Dat Sinterklaas zich in Amsterdam niet meer kan vertonen met een kruis op zijn Mijter is islamisering.
- Het alleen voor moslims aanleggen van speciale gebeds- en wasruimtes op scholen en universiteiten is islamisering. En apartheid.
- Vrij parkeren toestaan tijdens ramadan en voor de rest van het jaar niet is islamisering. En apartheid.
- Gratis parkeren voor moslims tijdens moskeebezoek is islamisering. En apartheid.
- Rechters die bij het verdelen van een nalatenschap de regels van de koran volgen en vrouwen minder geven dan mannen is islamisering. En apartheid.
- Gescheiden loketten voor mannen en vrouwen bij de gemeente Utrecht, nota bene in een overheidsgebouw is islamisering. En apartheid.
- Gescheiden zwemuren voor moslima's in gemeentezwembaden is islamisering. En apartheid.
- Bijeenkomsten waar mannen en vrouwen gescheiden worden, bijvoorbeeld 7 mei dit jaar op de Dam is islamisering. En apartheid.
- Dat moslimorganisaties die in de rest van Europa als terroristisch behandeld worden in Nederland gewoon bijeenkomsten organiseren en mensen rekruteren is islamisering.
- Grote groepen die onze rechtstaat en het gezag van de politie niet erkennen en no-go areas voor de politie creëren is islamisering.
- Groepen die ongestoord joden en homo's kunnen verjagen zonder dat de politie ingrijpt is islamisering. En apartheid.
- Met een hoofddoek op een pasfoto mogen, terwijl anderen iets dergelijks niet is toegestaan is islamisering. En apartheid.
- Hoofddoeken in allerlei niet-islamitische instellingen, maar wel een verbod op kruizen en keppels is islamisering. En apartheid.
- Je afvragen bij supermarkten of het vlees van verdoofde dieren afkomstig is omdat de moslims halal vlees opeisen is islamisering.
- Tentoonstellingen met kunstvoorwerpen die mogelijk offensief opgevat kunnen worden door moslims censureren of annuleren is islamisering.
- Toneelstukken verbieden vanwege kritiek op islam is islamisering.
-  Kunst verbieden vanwege kritiek op islam is islamisering.
- Journalisten die zelfcensuur moeten plegen of anoniem moeten blijven omdat ze anders bedreigd worden vanwege islamkritische geluiden is islamisering.
- Politici die bedreigd worden omdat ze commentaar hebben op de islam is islamisering.
-Marcouch die trachtte een moslimstadsdeel te bewerkstelligen is islamisering.
-Diezelfde taqyia-jihadist die koranlessen op openbare scholen invoert is islamisering.
-Een islamitische burgemeester in Rotterdam is islamisering.

Het belangrijkste voorbeeld van  islamisering, voor wat mij betreft: de poging tot het inperken van kritiek op moslims en de  islam. 

Het is een hele lijst, maar u heeft even adem kunnen halen dus we gaan door met deel 2. Ik heb het in zijn geheel overgenomen (dat is niet mijn gewoonte maar de lijst dreunt zo lekker op) van:
http://politiekincorrectblog.blogspot.com/2011/08/bassie-faal-islamisering-bestaat-niet.html 
(de enters zijn van mij)


Islamisering, dat is Wouter Bos die zegt: de islam hoort blijvend bij Nederland.
Islamisering, dat is Balkenende die zegt: de ramadan draait om solidariteit en respect. 
Islamisering, dat is Maxime Verhagen die de ambassade in London de islam laat verspreiden in Brittannië.
Islamisering, dat is Cohen die stiekem een miljoen euro weggeeft voor de bouw van een moskee.
Islamisering, dat is stadsdeel De Baarsjes waar de politie een convenant met de moskee gesloten heeft en waar het Meldpunt Moslimdiscriminatie is opgericht.
Islamisering, dat zijn blokken huizen waar een Hollander 's avonds niet veilig langs kan lopen.
Islamisering, dat zijn tienduizenden Hollandse gezinnen die zijn weggepest door hun moslimburen.
Islamisering, dat is die in elkaar geslagen homo door vijf Marokkanen in de Roetersstraat. 
Islamisering, dat zijn de honderden in brand gestoken auto's van NL'ers in 020-west waar de politie geen aandacht aan schonk.
Islamisering, dat is de politiewoordvoerder in Gouda die weigerde de afkomst van straattuig te vertellen want dat was verboden in de grondwet volgens hem.
Islamisering, dat is Jongerius die beweert dat de achterliggende waarden van FNV en islam identiek zijn.
Islamisering, dat is het weggeven van paspoorten aan buitenlanders.
Islamisering, dat is de voortdurende instroom van immigranten uit moslimlanden. Islamisering, dat is de politie die personeel werft in de moskee.
Islamisering, dat is de politie die op bepaalde uren wegblijft uit bepaalde stadswijken. 
Islamisering, dat is het MDI die selectief aanklaagt.
Islamisering, dat is de ex-politiecommissaris Van Riessen die op tv en internet zegt dat hij Wilders wil mollen en niet door het MDI wordt lastig gevallen en niet wordt aangeklaagd. 
Islamisering dat is een cartoonist die van zijn bed gelicht wordt wegens het tekenen van plaatjes waardoor moslims zich misschien wel eens beledigd zouden kunnen voelen. 
Islamisering, dat is het politieke proces tegen Wilders.
Islamisering, dat zijn al die verkrachtingen en mishandelingen van Nederlandse vrouwen door mohammedaanse mannen.
Islamisering, dat zijn al die artikelen zoals  "Ramadan en hard werken, kan dat?"

En weet je wat ook islamisering is? Dat zijn al die dhimmi's die zeggen dat islamisering a. niet bestaat; b. helemaal niet erg is; en c. in Nederland nooit zal plaats hebben, want hee, er zijn maar een miljoen moslims in Nederland..... 


Meer leesvoer

The Archbishop of Canterbury tonight prompted criticism from across the political spectrum after he backed the introduction of sharia law in Britain and argued that adopting some of its aspects seemed "unavoidable".
Rowan Williams, the most senior figure in the Church of England, said that giving Islamic law official status in the UK would help achieve social cohesion because some Muslims did not relate to the British legal system. 

Op maandag 23 oktober heeft TROS Radar bekendgemaakt dat Albert Heijn het halal kippenvlees dat in aparte schappen ligt, onverdoofd slacht“, aldus een woordvoerster van de TROS. “Maar er is bovendien een grote kans dat dit ook nog eens in de reguliere schappen ligt, zonder dat de consument dit weet.

Vertreter europäischer Muslime stellen absurde Forderungen: In Dänemark wird bereits diskutiert, ob in Teilen des Landes die Scharia gelten soll.

De Amsterdamse HvA-docent Nourdin Belhadi, die na een bedevaart naar Mekka nog langer weigert zijn vrouwelijke collega's de hand te schudden...
maar wel twee ton subsidie incasseert

sharia in Duitsland

de mijter van sinterklaas

geen strafblad voor marokanen

Angst in Woenselse Heide vanwege Marokkaanse jongeren

agitprop op de staatstelevisie

maar zo top zijn die niet

moslims mogen niet-moslims slaan in canada

Engeland nav.
Wilders zegt dat de Islam de wereld wil veroveren en mag daar het land niet in, haatbaarden die dat letterlijk op bordjes hebben staan mogen ongestoord en beschermd door de politie een haatrondje langs de Amerikaanse ambassade maken. Het gezonde verstand is ver te zoeken.
H.Stiglitz | 11-09-11 | 22:16 | + 19 -
Sharia4Belgium opent islamitische rechtbank voor huwelijks- en erfeniskwesties
http://destandaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20110910_028 
en
De Jens-Nyhdal-basisschool in Berlin-Kreuzberg heeft nog 3 Duitse kinderen, die door de medeleerlingen gepest worden als “varkensvleesvreters”, maar daarvoor in de plaats 310 Turkse en Arabische, honderd keer zoveel!
http://www.amsterdampost.nl/%E2%80%9Cwij-zijn-de-laatste-3-duitse-kinderen-op-school%E2%80%9D/ 

lagere straffen voor marokkanen vanwege 'de schaamtecultuur'
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/09/schaamtecultuur_fopstrafje.html#comments

Islamisering van de britse politie

Uk moslim police group funded 15 times more then Christian equivalent
http://undhimmi.com/2010/03/14/uk-muslim-police-group-funded-15-times-more-than-christian-equivalent/#more-8172

De islam krijgt steeds meer invloed in Frankrijk.

duitse (van turkse afkomst) minister dringt aan op zelfcensuur
http://forum.politics.be/showthread.php?t=141922

eigen turkse politie in Duitsland (hoezo paralelle samenleving)
http://www.amsterdampost.nl/in-duitsland-staan-al-159-moskeeen/

Bombardeer cartoons maar
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/11/satiretijdschrift_charlie_hebd.html

Moslim controlled areas in London.

Islamisering in België
http://www.exmoslim.org/islamisering%20in%20belgie.html 

Brusselse politie mag van hogerhand niet optreden in geïslamiseerde wijken
http://www.youtube.com/watch?v=3IIN9_YdYxw&feature=related

Marcouch versus Fawaz Jneid (bij P&W)
http://www.youtube.com/watch?v=zgaSQ2ETSlk&feature=related

Sharia in Nederland
http://www.youtube.com/watch?v=Nga8gnknMLQ&feature=related

Vies bah kerstboom 
Hebben ze op Schiphol perfect begrepen. Daar geen geloofsuitingen, maar thee & lekkers voor bedevaartsmoslims.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/11/geen_kerstbomen_meer_in_overhe.html

PVV is er boos over
http://frontpage.fok.nl/nieuws/474519/1/1/50/pvv-boos-over-welkom-mekkagangers-op-schiphol.html#.TsqAdcl5H0U.twitter

Ook in de States gedwongen halal-voer deze kerst
http://www.jihadwatch.org/2011/11/got-a-butterball-turkey-for-thanksgiving-youre-eating-halal.html

Verplichte hoofddoek voor Britse agentes
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buitenland/242257/Hoofddoek-verplicht-voor-Britse-politieagentes.htm

Ook in moskee
http://www.wijblijvenhier.nl/2079/fatwa-hoofddoek-op-in-moskee/

‘Wear a headscarf or we will kill you’: How the ‘London Taliban’ is targeting women and gays in bid to impose sharia law
http://vladtepesblog.com/?p=32722 

BBC manages to make islam the protector of women who end up in forced marriages
http://vladtepesblog.com/?p=40872

krijg nou wat.
had ik klompen dan waren ze nu gebroken.
de ex-hoofdcommisaris van de plisie amsterdam, joop van riessen wil me het land uitzetten:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aclY_G4jrDE 

Gedwongen heropvoeding in de moskee in Canada
http://www.youtube.com/watch?v=uAMs8_DrHiI&feature=autoplay&list=PL044C687F340F5367&lf=player_embedded&playnext=1 

"The muslims first" foreign policy
In France, American embassies and consulates have been directed to "empower" Muslim and push for the passage of "social reforms" that will benefit them. In the UK, American diplomats were directed to again "empower" Muslims and made outreach to them a top priority. In Israel, the US consulate in Jerusalem caters only to Muslims and does its best to pretend that Jews and Israel don't even exist. And when Obama visited Greece, what else did he do but push the political and religious authorities to open more mosques and Islamic schools. America's own interests and our obligations to our allies have been put aside to focus on a single goal of overriding importance. Pandering to the Muslim world. It's as if we have no other foreign policy goal anymore beyond keeping Muslims happy.
http://sultanknish.blogspot.com/2011/06/muslims-first-foreign-policy.html 

Ook het universitair onderwijs
-Welk land financiert de islamologie in Leiden?
“Oman. En die willen geen lelijke dingen over de islam gezegd hebben.”
-Als je daarover nadenkt…
“Onvoorstelbaar inderdaad. Stel dat Rome het onderzoek naar het christendom op de universiteit van Caïro zou betalen. Of dat de plaats van Karel van het Reve gefinancierd zou zijn door de Komintern. Maurits heeft daarvoor op kosten van Oman bij Clingendael gewerkt. Het stond gewoon op de website van Clingendael. Maar niemand vond dat een probleem.”
 Uit het interview van Joost Niemoller met Hans Jansen
http://www.joost-niemoller.nl/2011/11/het-grote-hans-jansen-interview/

De sharia wordt in Nederland al volop toegepast
http://vorige.nrc.nl/article2294850.ece
Kerstliederen op scholen geschrapt vanwege islamitische kinderen
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4532

lekker vrij
http://barenakedislam.wordpress.com/2011/12/19/green-bay-wisconsin-public-school-administrators-give-somali-muslim-students-time-off-several-times-a-day-to-pray-in-school/

Noord Rijn Westfalen voert islamitisch religieus onderwijs in
http://www1.wdr.de/themen/infokompakt/nachrichten/nrwkompakt/nrwkompakt2420.html

Polygamy in Germany: a Special Right for Muslims??
http://sheikyermami.com/2011/12/26/polygamy-in-germany-a-special-right-for-muslims/

ISLAMISERING? WAAR DAN?
http://www.amsterdampost.nl/islamisering-waar-dan/#comment-52325 

Mujahedien ordedienst tijdens Oud en Nieuw
http://www.amsterdampost.nl/mujahedien-ordedienst-tijdens-oud-en-nieuw/#comment-52432

Fransen die met Noord-Afrikaanse vrouw trouwen, tot islambekering gedwongen door Franse ambassades
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4538

Door gemeente gesubsidieerde Marokkaanse nieuwjaarsviering zonder vrouwen
http://www.amsterdampost.nl/door-gemeente-gesubsidieerde-marokkaanse-nieuwjaarsviering-zonder-vrouwen/ 

De keuniging is ook bekeerd
http://fubarfubar.blogspot.com/2012/01/de-keuniging-is-ook-bekeerd.html

Donner: voer sharia in als meerderheid dat wil
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/90899/Donner-Voer-sharia-in-als-meerderheid-dat-wil.htm

Razendsnelle islamisering verandert Nederland in een Eurabische nachtmerrie
http://xandernieuws.punt.nl/index.php?r=1&id=630275  

Turkije is van een seculiere, door militairen onder controle gehouden staat, veranderd in een islamistische staat waarin de politie oppermachtig is, aldus schrijfster Betsy Udink. Betsy Udink is de vrouw van Marcel Kurpershoek, ex-ambassadeur in Saoedie-Arabië, Pakistan en Turkije.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3131421/2012/01/21/Turkije-van-militaire-staat-naar-politiestaat.dhtml

The hajj, subject of a new exhibition at the British Museum, shows that a respect for other faiths is central to Muslim tradition
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/jan/22/prejudice-islam-hajj-british-museum?CMP=twt_gu

January 31, 2012
CAIR pressures retired general, critic of Islam, to back out of West Point event
http://dailycaller.com/2012/01/31/cair-pressures-retired-general-critic-of-islam-to-back-out-of-west-point-event/

Sicilië wordt binnenkort de trotse eigenaar van een mega moskee van meerdere miljoenen euro.  De moskee, die in het middeleeuwse stadje Salemi in het zuidwesten van het eiland zal gebouwd worden, wordt gefinancierd door het emiraat van Qatar.
http://blog.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?ID=1087525

Gebedsruimte voor moslims op kazerne
http://www.amsterdampost.nl/gebedsruimte-voor-moslims-op-kazerne/

SPAIN UNDER SIEGE: The second Islamic conquest of Spain is underway
http://barenakedislam.com/2012/02/06/spain-under-seige-the-second-islamic-conquest-of-spain-is-underway/

Islamisering: De vernietigingsoorlog van de linksen tegen Europa
http://www.artikel7.nu/buitenland/islamisering-de-vernietigingsoorlog-van-de-linksen-tegen-europa.html#comment-10744

Duitse deelstaat wil spotprenten islam weren 
 http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3372/beeldende-kunst/article/detail/3251411/2012/05/06/Duitse-deelstaat-wil-spotprenten-islam-weren.dhtml

New French president bows down to islam immediately, no more pork in the Elysee
http://barenakedislam.com/2012/05/17/new-french-president-wastes-no-time-in-bowing-down-to-islam-bans-pork-from-presidential-elysee-palace/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=new-french-president-wastes-no-time-in-bowing-down-to-islam-bans-pork-from-presidential-elysee-palace

Het laatste geintje wat La Halsema ons geflikt heeft voor ze van haar levenslange wachtgeld ging genieten.
nr 36
Motie van het lid Halsema cs
Voorgesteld 27 oktober 2010
De Kamer,
gehoord de beraadslaging,
overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;
overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;
overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;
verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
en gaat over tot de orde van de dag.
Halsema
Cohen
Pechtold
Roemer

Vele voorbeelden door ingezonden
http://infohit.nl/islamisering/index.php?entry=0

Bedrieglijke ideologie pdf.
http://ejbron.files.wordpress.com/2012/06/bedrieglijke-ideologie.pdf

Politievakanties geschrapt tijdens ramadan
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/07/politievakanties_geschrapt_weg.html

Kamervoorzitter Verbeet heeft bijbel en koran op haar leesplankje naast haar zetel staan
http://nieuwreligieuspeil.net/node/4680

Hoe Britse scholen geïnfiltreerd en geïndoctrineerd worden. Hoe de geschiedenis en het menu veranderd worden. Ze islamiseren de kinderen.
http://sheikyermami.com/2012/07/19/this-is-how-the-islamic-golden-age-and-the-famous-islamic-inventions-came-about/ 

CNV jongeren wil CAO ramadanproof
http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2012/07/cnv_jongeren_wil_cao_ramadanpr.html

De supermarkten van Albert Heijn zullen de komende weken worden aangepast vanwege de Ramadan. Dat schrijft de Telegraaf vandaag.
http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2012/07/ramadan_bij_albert_heijn.html

Voorbeelden van islamisering van de Nederlandse politie
http://welketoekomst.wordpress.com/2012/08/01/politie-islam-best-friends-forever-bff/#more-1078

Nederlandse staat legt op: hoofddoekjes. Omdat het moet.
http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/08/nederlandse-staat-legt-op-hoofddoekjes-omdat-het-moet

Het stadsbestuur van Hamburg heeft besloten islamitische feestdagen officieel te erkennen.
http://www.trouw.nl/tr/nl/11006/Oorsprong-van-de-Islam/article/detail/3301135/2012/08/14/Hamburg-erkent-officieel-islamitische-feestdagen.dhtml

De jarenlange aaneenschakeling van Ramadan-ellende en buigingen voor dit islamitische ritueel hebben de PVV ertoe bewogen een 'Zwartboek Ramadan' op te stellen.
http://www.pvv.nl/index.php/component/content/article/71-joram-van-klaveren/6109-pvv-presenteert-zwartboek-ramadan.html

The number of Muslim delegates attending the Democratic National Convention has quadrupled since 2004, according to a Muslim advocacy group. The Washington-based Council on American-Islamic Relations counts more than 100 Muslim delegates representing some 20 states at the Democratic convention in Charlotte, N.C., this week. That’s up from 25 delegates in 2004, according to CAIR.
http://dinahlord.typepad.com/dinah_lord/2012/09/muslims-now-have-more-dnc-delegates-than-ok-ut-mt-vt-nv-and-ia-combined.html

De islamisering van Spanje
http://ejbron.wordpress.com/2012/09/12/spanje-moslimoorlog-tegen-vrouwelijke-parkeerwachters/

After fire catholic church in California now a mosque
http://creepingsharia.wordpress.com/2012/09/23/after-fire-catholic-church-in-california-now-an-islamic-mosque/

Islam Conquers European Football
http://www.gatestoneinstitute.org/2994/islam-conquers-european-football

Qatar doet overnamebod op franse voorsteden
http://www.trouw.nl/tr/nl/7504/Presseurop/article/detail/3321888/2012/09/25/Qatar-doet-overnamebod-op-Franse-voorsteden.dhtml

In london today! Muslims praying on westminster abby grounds

More and more European cities have the so called "no go"-areas where "Sharia" law is in order

Franse katholieke bisschoppen onderwerpen zich aan hun islamitische meesters
http://galliawatch.blogspot.nl/2012/10/a-case-of-dhimmitude.htmlEigen Haard bouwt halal-woningen
http://www.telegraaf.nl/binnenland/21106357/__Woning_voor_moslims__.html

Bulgarian President Backs Opening of Islamic Institute in Sofia

Walibi opent gebedsruimte
http://www.telegraaf.nl/binnenland/21179018/__Walibi_opent_gebedsruimte__.html

Islamization of Europe: The Numbers Don’t Lie 
http://fubarfubar.blogspot.nl/2013/01/islamization-of-europe-numbers-dont-lie.html 

Eindhoven: meer dan drie miljoen voor spook-islamschool
Terreur door middel van geluidsoverlast, die gebruikt wordt om geld van de gemeente af te persen.
Moskee Den Haag: je geld of versterkt gejammer, DDS, Joost Niemoller 

Alle kip halal geslacht
http://www.telegraaf.nl/binnenland/21302071/__Alle_kip_halal_geslacht__.html 

Immigrants with multiple wives will get more benefits, officials admit
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/9433441/Immigrants-with-multiple-wives-will-get-more-benefits-officials-admit.html

Dat is islamisme manneke Anciaux
http://www.golfbrekers.be/dat-is-islamisme-manneke-anciaux/

Oom agent, weddingplanner voor minderjarigen
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/05/oom_agent_voor_al_uw_huwelijke.html

's-Gravenhage nu definitief Denhagistan
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/05/s_gravenhage_nu_definitief_den.html

Turken krijgen eigen enclave in Rotterdam
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/05/ankara_aan_de_maas.html

Spanje: schoolkinderen in Asturië mogen het woord “Kerst” niet meer gebruiken
http://ejbron.wordpress.com/2013/05/22/spanje-schoolkinderen-in-asturie-mogen-het-woord-kerst-niet-meer-gebruiken/ 

Dat is schrikken. Turkse coup in Feijenoord
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/geschrokken_yeah_right.html


Wie durft nog te beweren dat Nederland niet geïslamiseerd is?
 Henk Lomax voor E.J. Bron,

Politie hielp minderjarigen met islamitisch huwelijk, Volkskrant, Janny Groen − 13/05/13

Halal reizen met KLM, Telegraaf, vr 15 nov 2013

A school in England is facing backlash after it sent a letter to parents threatening to add a “racial discrimination note” to the file of any student who failed to attend a workshop about Islam.
http://www.theblaze.com/stories/2013/11/22/how-dare-they-read-the-letter-from-uk-school-that-left-parents-shocked-and-outraged/?utm_source=twitter&utm_medium=story&utm_campaign=ShareButtons 

Gepubliceerd op
http://www.amsterdampost.nl/het-is-al-lang-geen-sluipend-proces-meer/

7 opmerkingen:

 1. Rare privileges van moslims breek je door het gericht gebruik van takfeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk wil ik het niet toegeven, maar ik ben bang dat het einde al zoek is..
  Wanneer wordt men wakker..?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk zou dit door een krant geplaatst moeten worden, zodat iedere nederlander dit is goed in zn botte harses kan opnemen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk zou dit door een krant geplaatst moeten worden, zodat iedere nederlander dit is goed in zn botte harses kan opnemen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://burgerjournalisten.wordpress.com/moskeeen/
  http://tinyurl.com/aabztxd

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een jong Moluks meisje in Culemborg dat door een groep moslims achterna werd gezeten omdat ze 112 had gebeld, toen ze zag dat deze primaten een auto in brand staken, die vervolgens het huis van haar grootouders, waarin ze vluchtte, met stoeptegels vernielden en toen Molukse jongeren haar te hulp kwamen, NIET de moslims arresteren, maar de (verdedigende) Molukkers, DÁT is islamisering, discriminatie en schending van mensenrechten (het recht om je te verdedigen)!!!
  Lees ook dit: http://www.camilleri.nl/2013/12/moluks-meisje-beestachtig-verkracht-door-groep-marokkanen/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. christ kanters18 juni 2014 om 23:46

  Onbegrijpelijk dat ondanks alles zeer duidelijk is ,niet meer mensen in op stand komen , dit is toch niet meer normaal, dat we ons laten manipuleren door een secte , die hier helemaal niet thuis hoort , wat zijn we voor een naif volkdie ons alles wijs laten maken ,bestrijd ze met vuur en zwaard

  BeantwoordenVerwijderen