vrijdag 23 augustus 2013

Dosier moskeeën in Nederland


Ik had al wat over de Westermoskee en hier en daar zal nog wel een verdwaald artikel of een verwijzing staan. Maar ik wil niet niét het uitgebreide stuk van A. Nanninga van de GeenStijls opslaan. En dat gaat over de blauwe moskee. Dan maar een beginnetje van een nieuw dossier. Ik moet de lijst al tijden eens opschonen/herstructureren/bijwerken. Beter toegankelijk maken. Met data, de nieuwste toevoegingen boven ipv. onderaan en nog zo wat. Tijd, andere bezigheden enzovoorts, u kent het wel.

-De blauwe moskee
Blauwe Moskee-tool: de Legenda van de Haat, A. Nanninga, GS, 20-08-13
Vier misverstanden over Koeweit, de Blauwe Moskee en de Moslimbroeders , C. Brendel, 27-08-2013
Kuwait Funding Muslim Brotherhood Growth in Western Mosques, investigativeproject.org, Abigail R. Esman, September 13, 2013

-De westermoskee
De westermoskee is een crimineel project, Fubar 9-3-2013 
De westermoskee, Fubar 8-3-2013

-Jamaat-e-Islami 
Jamaat-e-Islami, Fubar 6-3-2013


Overzicht van moskeeën in Nederland
http://www.moskeewijzer.nl/

2 opmerkingen:

 1. Wat moeten we doen met die ontzettend lelijke gebouwen in Nederland? Een paar kunnen gebruikt worden als kinderspeelzaal, er is ruimte genoeg voor schommels en een glijbaan. Anderen kunnen weer worden gebruikt als blijf-van-me-lijf huis en vanwege de megalomane afmetingen kan een aantal nog worden gebruikt als biscoop of als casino.

  Ik weet geen ander doel voor leegstaande moskeeën! Rommelmarkt of meubelhal, oefenruimte voor toneelgezelschappen of voor de oefeningen voor de Nationale Reserve (als die nog bestaat, nee hè?)

  We moeten er ernstig rekening mee houden dat er in Nederland voor het eind van het jaar 200, 300 of 400 totaal onbruikbare gebouwen leeg komen te staan zodra de moslims door beginnen te krijgen dat de islam een vorm van oplichting is en de islam alleen bedacht is om hoeren en slaven mee in het gareel te krijgen, niets meer en niets minder.

  31 December 2013 is de laatste dag van de islam als geloof. De islam wordt gewoon opgeheven, net als de Nazi-partij is opgeheven en de NSB. Elke leugen die bedacht wordt kan ontzenuwd worden. Vanaf dat moment is die leugen onschadelijk. Elke smerige truc kan worden doorzien en dan werkt die truc niet meer. De islam is al een jaar of veertig op sterven na dood. De idioterie wordt steeds gekker, de stemmen klinken luider en de onzin begint zulke extreme vormen aan te nemen dat het vanzelf uit elkaar zal spatten.

  Het enige probleem is wat we met die ontzettend lelijke gebouwen moeten doen. We steken alle moskeeën met brandewijn in brand, het is koudvuur dus het geeft niet en het komt niet in de krant.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is ook zeer praktisch...
  http://tinyurl.com/a56m5wr

  BeantwoordenVerwijderen