donderdag 4 juli 2013

De etnische zuivering van Amsterdam is in volle gang

en de politie, aangestuurd vanuit de moskee, faciliteert het
Verlate reactie op het interview met de weggepeste Hr. Smits en zijn familie bij Knevel en Van den Brink vorige week.

En niet alleen in Amsterdam. Door het hele land raast de islamitische jihad. Dit zijn geen rotjochies, maar de frontsoldaten van allah. Of hoe moet ik ze anders noemen als ze met pistolen lopen te zwaaien? Het zijn geen onschuldige puberstreken en kwajongensgedrag zoals sommigen het willen doen voorkomen. Ze zijn niet aan het belletjetrekken. Dit zijn de broertjes van die gassies die naar Syrië trekken en die zo meteen met geladen kalasjnikovs terugkomen. Dit is oorlog, dit is gebiedsuitbreiding door de oorspronkelijke bewoners te verdrijven. 'Huis voor huis, straat voor straat, wijk voor wijk' (uit Pesten en treiteren voor Allah, Antivenin)

We hadden de Diamantbuurt.

Vanaf 7.25 bij Barend en van Dorp in 2004 (bijna tien jaar geleden, maar er is nog niks veranderd)  vanaf 8.50 is de weggepeste vrouw aan de telefoon. Ook hier blijkt weer de angst. Deze vrouw durfde niet op teeleevee. En op de vraag van Frits Barend of ze een uitzondering is of dat het symptomatisch is, antwoord ze zeer beslist dat het symptomatisch is. (systematisch was een beter woord geweest) Net voor Barend de vraag stelde, meldde ze zelf al dat het structureel is.
Het is een grof fokking schandaal.

In de Diamantbuurt sloeg indertijd de vlam in de pan omdat signalen dat jongeren hinder veroorzaakten, werden genegeerd. Dat is dan ook de belangrijkste les uit die onverkwikkelijke episode, zeggen betrokkenen in een terugblik.  Uit Binnenlands Bestuur.
Die les heeft Baâdoud dan niet geleerd.
'Denk niet dat het vanzelf overgaat, want dan gaat het de verkeerde kant op', zegt hoofdofficier De Wit. 'Breng alle partijen snel samen, bundel de verantwoordelijkheden. Zo hebben we het gedaan in twee gevallen die zich sindsdien hebben aangediend, en die zijn niet echt uitgegroeid tot een probleem. Ze zijn niet eens in de pers geweest', aldus De Wit.

Nee, dat begrijpen we inmiddels, het 'in de pers komen' is het probleem, niet de daadwerkelijke gebeurtenissen blijkbaar, die moeten we maar ondergaan. De politie weigert aangiftes op te nemen en op te treden en raadt actief af om de media op te zoeken. Zoals afgelopen week op bureau Meer en Vaart:
De hoofdagent van Bureau Meer en Vaart in Osdorp drukte hem toch vooral op het hart geen media-aandacht te zoeken. 
Zo kan ik het probleem ook oplossen. Stelletje gore...

Ook Burgemeester Van der Laan heeft niks geleerd in de tien (10!) jaar die we inmiddels verder zijn. Maar hij benadrukte wel de zaak niet als als een specifiek buurtprobleem te zien: 'Het was niet altijd in de buurt. Het is meer hoe naar het af en toe(vet door Fub) in Amsterdam kan lopen in het algemeen. (...) De politie verzekert mij dat die 5 gevallen niet te relateren zijn aan de buurt en aan de straat waarin zij wonen.' AT5

Nee, het is inderdaad geen buurtprobleem, al zijn in sommige buurten de problemen groter dan in andere. Het is een landelijk probleem, het is een Europees probleem, het is een wereldwijd probleem. Een probleem met de veroveringsideologie islam. Hier hebben we de Marokkanen, in Engeland de Pakistanen, in Frankrijk de Algerijnen en de rest van het Noord-Afrikaanse tuig dat dat land overspoelt en de ene na de andere Zones Urbaines Sensibles creëert.

We hadden de racistische verdrijvingen in Zuilen.
Ook hier weer de angst en niemand die op de teeleevee durfde.
We hadden de weggepeste holebi's in 2010 in Amsterdam West.
En in Utrecht.
En in Eindhoven.
En in de Amsterdamse Kolenkitbuurt.
En in Tilburg.
En lesbo's in Amersfoort.
En joden in Amersfoort.
En in het Laakkwartier in Den Haag.
En in de Amsterdamse Retiefstraat.

islamitisch commandocentrum van waaruit het naastgelegen politiebureau zijn orders ontvangt, Postjesweg, Amsterdam

Vorige week weer eens het zoveelste nieuws dat een paar Amsterdammers de stad ontvluchten. Zoekt u maar uit waar u het wilt lezen. Het stond zowaar eens in meerdere kranten. En het kwam op de televee, bij die twee van de EO.

De papa van het gezin, dhr. Smits, had zelfs Marokkaanse 'vrienden' en wilde absoluut niet stigmatiseren. Zelfs nog niet nadat zijn 14-jarige dochter een pistool op haar hoofd gezet was en nadat er op een feestje van zijn andere dochter een meute Marokkanen door zijn huis trok, elke gast berovend en het huis veranderend in een bouwval. Nou denkt u misschien met mij: waarom laat je die lui je huis binnen, en: je mept ze er toch uit. Maar zestig man?

Ik begrijp wel dat ie een beetje bang is. Ik vind het al dapper dat ie met zijn porem op tv durft te komen. Om een signaal te geven zegt ie zelf. Ik vind het volledig logisch dat deze man niet compleet door het lint gaat. Hij heeft tenslotte vrouw en kinderen. Bekogelen met stenen (geheel in de islamitische traditie) noemt die 'pesterijen'. Moordaanslag zeg ik. En dat is strafbaar naar mijn weten.

Knevel en dinges maken het dan helemaal bont als ze wat beelden uit probleembuurten laten zien.(14.30) Als eerste komt er een hoofddoekje in beeld die ook wel eens een steen door der raam gehad heeft. Dat zal wel onder 'evenwichtige' journalistiek vallen. Dat is in een straatje dat uitkomt op het Mercatorplein. 100% islamitisch gebied. En dat is dan mijn Amsterdam.

Ik geef u wat quotes die dhr. Smits doet in het EO interview. Oordeel zelf:

13.44- normale intimidaties die door het hele land plaatsvinden.
13.53-dat veel Nederlandse vrouwen scheldwoorden naar hun hoofd krijgen als: hoer.
14.00-zo erg is het.
14.05-er zijn wel mensen die er wat van zeggen, maar die lopen dan ook gevaar.
14.15-mijn zuster fietst daar en die wordt bekogeld met stenen. (oud-arabisch cultuurverrijkend gebruik)

Hij zegt dus wel degelijk wat.
Dan probeert ie het onmiddellijk te bagatelliseren door te stellen dat er misschien ook lastige Grunningers of Zwollenaren zijn. Ook raar volk tenslotte. Maar hij zegt het wel, op TV. Bijna dat hele rijtje wat ik net boven de foto opnoemde deed dat niet. Zou U achter de 'pistoolbedreiger' van uw dochter aan gaan? Als uw antwoord ja is dan bent u dom. Een pistool is namelijk een stuk gevaarlijker dan een end hout. Tenzij U fatsoenlijk voorbereid bent, kunt U dat beter niet doen. En ook dan zitten er de nodige haken en ogen aan.

Ik ergerde me eigenlijk een beetje aan de manier waarop deze man afgebrand werd in allerlei reaguursels en tweets. Lekker makkelijke stoere praat vanachter het toetsenbord.
-laffe linkse hond
-hij verdient het
-als het mijn dochter was dan
-etcetera-enzovoort en vul maar in

Een beetje een suffe sul lijkt het me wel. In mijn eerste reactie die ik een paar uur na het betreffende interview schreef noemde ik hem een 'clown'. Na een nachtje slaap heb ik het stukje weer teruggetrokken. Het probleem is breder en lastiger dan dat, al wordt het telkens weer op microniveau zichtbaar. En het is het topje van de ijsberg. Hoevelen zullen geen aangifte doen als nota bene de politie dat afraadt, hoevelen zoeken nièt de media?

Een overheid dient er primair te zijn voor de burgers, voor de veiligheid van die burgers. Dat kan deze overheid al lang niet meer waarmaken. Deze overheid is gecapituleerd voor islamitisch geweld en weigert het als een volwaardige dimmie zelfs ook maar te benoemen, en dat behoeft ook geen verbazing als de politie de beste vriendjes is met de nieuwe buren, de moskee, en raad inwint bij de imam, terwijl de verantwoordelijke bestuurders, in dit geval de deelraadvoorzitter, maar ook de burgemeester van de tweede stad, zelf islamieten zijn.

Tenzij we iets aan het drinkwater toe gaan voegen om de geboortegolf de andere kant uit te laten klotsen zal dit alleen maar erger worden. 'Huis voor huis, straat voor straat, wijk voor wijk'

Gepubliceerd op AmsterdamPost

Ter illustratie dat de Politie orders aanneemt van de moskee aan de Postjesweg