vrijdag 23 november 2012

Pro-Israël demonstratie zondag 25 nov. 14-16 uur, Dam, Amsterdam


Zeer gewaardeerde Israëlvrienden,
Ter ondersteuning van Israël willen we a.s. zondagmiddag op de Dam met een zo groot mogelijke groep mensen onze steun aan Israël kenbaar maken.
Stuur het bericht door naar zoveel mogelijk kerken, synagogen  kennissen en kom a.u.b. Het blijkt, dat Israëlvrienden uit allerlei achtergronden zich vinden in deze gezamenlijke steun: Joden, christenen, mensen zonder een specifiek geloof , ex-moslims,  noem maar op, men wil de enige democratie in het M.O. graag behouden.
Veel landen, personen, instanties staan structureel negatief tegenover het Joodse volk en/of Israël als staat en dat moet stoppen! Er is geen enkele reden voor. Integendeel. We hebben  veel aan Joodse wetenschappers en Nobelprijswinnaars te danken, procentueel veruit de meesten  komen uit het volk Israël. Volkomen ten onrechte werden de Joden steeds vervolgd in Egypte, Irak (Babel), Romeinse rijk, Roomse kerk, protestanten (Luther), vanuit de islam al 1400 jaar, Hitler met de Grootmoefti in destijds Palestina in de shoa. Eindelijk een plek in Israël en dan voortdurend nu vanuit de islam oorlog, raketten, zelfmoordenaars. Wij vragen vergeving voor het aandeel van de christelijke kerken  in de afgelopen 1800 jaar voor antisemitisme in allerlei vormen en staan achter Israël, dat zich legitiem en volgens internationaal recht verdedigt tegen de voortdurende agressie vanuit de islam.
Shalom,
Tot zondag v.a.  14.00 uur in Amsterdam, op loopafstand van het CS of anders de tram. Parkeren in de Bijenkorfgarage kan ook prima.
Ben Kok (joods-chr. pastor)
(Bewerkt door E.J. Bron)