dinsdag 14 januari 2014

Alle uitkeringen naar Marokko, en snel een beetje.

-

Video, nieuwsuur februari 2013
0.24 Nieuwsuur suggereert een hoop, maar uiteindelijk werd in augustus duidelijk dat heel het voorstel niet doorging. Misschien wel mede vanwege de chantage die nieuwsuur pleegde, of was het een bedreiging: “specialisten voorspellen dat al die kinderen terug zullen keren naar Nederland.”

Zoals beloofd in een vorige post. Ditmaal gaat het om nabestaandenuitkeringen, maar ook de kinderbijslag komt ter sprake. En dan vertellen de twee dames dat wijlen Mohammed hen allebei als vrouw had, blijkbaar kan polygamie probleemloos (er wordt niet op ingegaan of gereageerd, alsof het de normaalste zaak van de wereld is), en ze respectievelijk drie en vijf kinderen hebben. Kassa!

(vanaf 1.20) Nabestaandenuitkering en acht maal kinderbijslag. Terwijl een ‘kale’ Nederlandse uitkering daar bijna vier maal het minimum loon is als hier.

Vanaf 2.20. Er is dus een steunpunt voor Marokkaanse vrouwen met een Nederlandse uitkering, en daar wordt ze in het Marokkaans uitgelegd hoe zoveel mogelijk geld van ons te plukken. En dat met Nederlands subsidiegeld.

Op 3.00 komt een dame in beeld die een hypotheek heeft afgesloten. Moet je proberen in Nederland als autochtoon met een uitkering…
Gelukkig voor deze dames is de korting op hun nabestaanden uitkering niet doorgegaan in augustus 2013 en het goede nieuws voor januari 2014 is, dat er ook geen korting zal komen op de acht maal kinderbijslag. Gefeliciteerd, en Fuk ons !

En maar klagen, het houdt niet op. De zieligerd heb een hypotheek van 650 euro. In Marokko. Om u een idee te geven. Koopwoning in die prijsklasse in Marokko: http://www.villamaroc.eu/ma/1-koopwoningen/price_low-100000/price_high-1000000/property_type-woning-villa/listings.html
Ja ik heb gelijk maar op villa’s gezocht, anders krijg je dat bedrag namelijk niet op. Best geinige stulpjes.

3.18. Mijn ouders wonen ook bij me. Ow, dus die onderhouden we ook. En we zijn vieze boze blanke boemannen die daar bezwaar tegen maken.

4.12. Mijn dochter is lichamelijk en geestelijk gehandicapt. Ja. Kan ik me iets bij voorstellen: Inteelt.
4.49. Ik heb het heel moeilijk. Ik slaap slecht. Zonder tabletten red ik het niet.
5.10. Op het spreekuur vanochtend hadden we heel veel vrouwen, huilend.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Als ik zeg wat ik denk word ik opgepakt. De rest van de video laat ik onbesproken, mijn bloeddruk zit al tegen het plafond. U komt er zelf wel uit he.
Zie ook: hier en hier

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs

Updeet:
Ach, ik had er met mijn tijdlijn nog eentje gemist, al gaf ik al aan dat er meer stond maar dat ik geen zin meer had het nog verder te bespreken.
Deze komt echter uit het begin:
0.39: We zijn getrouwd toen ik 15 was en hij overleed toen ik 17 was. Pardon?! Dat is toch geen legaal huwelijk hier????
WTF.
Geboorte-jihad en niks anders, dat is het.
 
 

2 opmerkingen:

  1. Alle uitkeringen naar buitenlanders in het buitenland stopzetten. Het gespuis blijft maar door fokken en wij mogen er voor betalen. Alsof we in ons eigen land al niet genoeg last hebben van de teringvolk, moeten we ze ook nog geld na gooien. Stenen na gooien lijkt me beter, past beter bij hun "cultuur".

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Om uit je vel te springen wetende dat de economie terugloopt begrijp nu waarom al die uitkeringen en bij en toeslagen vliegen er hier uit en worden daar besteed.

    BeantwoordenVerwijderen