vrijdag 14 februari 2014

Spaanse politie schoot op zwemmende migranten

Voor een betere opmaak moet u even op mijn wordpress-blog kijken.

Ja duh, met schuimrubber kogeltjes. Lieftallige propjes. Massageballetjes die je zachtjes kietelen.
Dit hek moet uitgerust worden met automatische geschutstorens
Dit hek moet uitgerust worden met automatische geschutstorens
Telegraaf:
Gemiddeld IQ is 55 en ziet u vrouwen? Denk eens na.
Gemiddeld IQ is 55 en ziet u vrouwen? Denk eens na.
MADRID - De Spaanse politie heeft vorige week met rubberen kogels geschoten op de grote groep Afrikanen die zwemmend de Spaanse exclave Ceuta in Noord-Afrika probeerde te bereiken. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Jorge Fernandez donderdag bevestigd tegenover een parlementscommissie.
De overtocht werd minstens 11 migranten fataal: ze verdronken.
Waarschijnlijk omdat ze niet konden zwemmen, want:
Volgens Fernandez is niet gericht geschoten en was afschrikking het doel. Omdat de groep zich eerder agressief had opgesteld, was de reactie van de politie volgens hem terecht.
Nee, bij agressie tegen de politie hoort gericht geschoten te worden met echte kogels.
Ubicacion-de-Ceuta-y-Melilla-27ene14Spanje heeft twee exclaves in Marokko: Ceuta en Melilla. Regelmatig proberen groepen Afrikanen er binnen te komen in de hoop op een nieuw bestaan in Europa. Ze doen dat zwemmend of proberen drie rijen hekwerk te trotseren.
Als Spanje die twee nutteloze enclaves wil behouden, en van mij mag dat, dan moeten de regels zo aangepast worden dat als je daar eenmaal binnen bent dat dat niet betekent dat je door mag naar Europa. Ik ben wel eens in Ceuta geweest en kon er echt geen enkele reden ontdekken om het te willen houden, maar op de boot -voor je er op gaat-  wordt nog wel eerst je paspoort gecontroleerd. Simpel zat dus om ze weer over het hek terug te gooien.

De beveiliging om de Barbaren buiten de deur te houden zal drastisch opgeschroefd moeten worden. Barbaren ja.  Eerste Barbarijse oorlog, Tweede Barbarijse oorlog. Barbarijse zeerovers. Patrouilles voor de kust en af en toe een stad in de as leggen zoals Michiel de Ruyter deed. De hekken om Melilla en Ceuto verdubbelen en er 20.000 volt op zetten. Mijnenvelden aanleggen, automatisch snelvuur aansluiten op bewegingssensoren, meerdere slotgrachten met alligators erin. Op zee moeten de alligators misschien vervangen worden door haaien.
bootvluchtelingenNiet lief van mij? Onzin! Als deze maatregelen eenmaal bekend zijn zal nauwelijks iemand nog proberen om op deze wijze Europa te infiltreren en vallen er ook geen slachtoffers bij.  Het is gewoon een kwestie van héél erg duidelijk maken dat ze niet welkom zijn en Europa niet binnenkomen. Voorkomen is beter dan genezen. Zo zouden we ook de vele verdrinkende bootvluchteling-asielzoekertjes een verdrinkingsdood kunnen besparen door op alle Noord-Afrikaanse stranden niet zeewaardige scheepjes te verbranden.
Daarnaast boot- vlieg- handels- personen- goederen- internet- en elk ander- verkeer met de islamitische wereld stil leggen en het is een mooi begin. Ja maar de olie dan? Geen punt, dat wordt gewonnen op prima verdedigbare locaties en daar kunnen we dus gewoon mee doorgaan, we moeten alleen ophouden het geld uit te delen aan mensen die denken eigendomsrechten op die gronden te hebben. We moeten de opbrengsten gewoon zelf houden. Win-win.
Dan kunnen we daarna beginnen aan de grootste klus en dat is de door ons ondersteunde remigratie van iedereen die zich doodongelukkig voelt in de Dar-al-Harb totdat de laatste ongelovige (dat betekent elke niet-moslim) geknield de stinkende voetzolen van de islam likt en erkent dat ie onderworpen en slaaf is.
Wij zijn niet van zins plaats te nemen in de islamitische harems, noch zijn wij van plan de riemen van de slavernij-galleien te bemannen. Ksssst, wegwezen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten