donderdag 13 september 2012

Het is over, dit is het einde

De Nederlandse verkiezingen zijn zeker niet het belangrijkste nieuws deze dagen. Maar het leidt zo lekker af. Nee, het feit dat Amerikaanse ambassades in verschillende Noord-Afrikaanse landen zijn aangevallen op de elfde september dat is het echte nieuws. 11 jaar na 9-11. En niet vanwege een of andere knullige video, dat is slechts de aanleiding. Dat filmpje stond al langer op het internet.

Het is simpelweg dit, Hafid Bouazza: "islam is agressie op zoek naar een oorzaak." En gister hadden ze geheel toevallig op een voor hen toepasselijke dag weer eens een aanleiding gevonden. Ambassades aangevallen in Egypte, Libië en Tunis. De Amerikaanse ambassadeur gedood in Libië en ook de Nederlandse ambassade in Egypte aangevallen.

Ja maar, wij waren toch jullie vrienden bij de arabische lente? Ha Ha. Het westen is er ingetuind, met de welbekende blinde open ogen.

-De VS steunden de mujahedeen in Afhganistan en een paar jaar later bleken het Taliban en Al-Queda te zijn.
-Ze deden hetzelfde in Libië, het resultaat is hetzelfde.
-Ze deden het in Egypte, hetzelfde.
-Tunesië, hetzelfde.
-Ze deden het 30 jaar geleden in Iran, en ondanks het trauma dat dat Amerika bezorgd heeft, niks van geleerd.

Hoe kan het toch dat ze er de hele tijd niks van leren?
Het antwoord is simpel. Men kan het simpelweg niet geloven dat er zoiets slechts als de islam bestaat. Leer het nou verdomme toch eens! Er staat in dat rotboekje van ze dat ze de hele wereld moeten veroveren en dat het daarbij geoorloofd is, zelfs de heilige plicht, om opponenten te doden te martelen en als tweederangsburgers te behandelen tot ze tot inkeer komen(zich bekeren), Jihad is de snelste weg naar het paradijs. Sterven voor allah het hoogste doel. Check godverdomme zelf dat kutboek en islamitische websites. Zo moeilijk is het niet te vinden in deze internet-tijd.

islam betekent vertaald ONDERWERPING van alles en iedereen, niet goedschiks dan kwaadschiks. Elke dag kunt u het overal om u heen zien. Er is niet één islamitisch land, van de 56, dat in vrede leeft met of zichzelf of zijn buren en ze gaan in ons land echt niet voor de grap een uitzondering maken hoor. Then you're kidding yourselves. Islam is oorlog. Het is een veroveringsideologie en een hele doortrapte zonder enige scrupules. En wij kunnen ons dat niet voorstellen. Het past simpelweg niet in onze mindset.

Wij gaan uit van de goede mens. Ieder is toch in principe goed als die geboren wordt? Het zal wel aan de opvoeding liggen als iemand ontspoort, of de cultuur of de beschaving. Al is dat laatste ver te zoeken.

De opvoeding bestaat uit indoctrinatie met de koran, de cultuur is de islam en van beschaving is simpelweg geen sprake. Niet in de zin hoe wij beschaving zien.

Lieve lieve linksmensjes. Ik was vroeger heel wat linkser dan de meesten van u, en op vele vlakken waarschijnlijk nog steeds. Het geeft dan ook geen enkele pas me voor rechts of wat dan ook in die zin uit te maken puur en alleen omdat ik de islam bekritiseer.

Ik ben voor:
-vrijheid van de vrouw
-vrijheid van de man
-vrijheid van seksualiteit
-vrijheid van mening
-vrijheid van expressie

En ik kan dat rijtje nog een hele tijd aan blijven vullen, maar al die idealen die u met mij deelt gaan simpelweg niet samen met de islam. De islam veroordeelt ze als zijnde ketters, en de straffen daarop zijn niet mild.

Wordt AUB op tijd wakker, de tijd dringt, voor anderhalfmiljard mensen was het al te laat en die leven nu in slavernij!

Al die dingen waar U en ik voor zijn, zijn verboden in de islamitische wereld. En die komt met zeer rasse schreden naderbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten