dinsdag 18 september 2012

Het is over, dit is het einde

Zo schreef ik een paar dagen geleden. Ergens anders schreef ik iets anders, ik was een beetje in de war. Twee artikeltjes en dezelfde titel. En beide gingen ze over twee dingen tegelijk; de Nederlandse verkiezingen en het oplaaiende islamgeweld naar aanleiding van een filmpje. Op zich is het dan handiger het te splitsen in twee artikeltjes; één over de nl-verkiezingen en één over het islamgeweld.Op de één of andere manier kan ik het echter niet los van elkaar zien. Het islamgeweld wordt naar mijn idee veroorzaakt door onze toegeeflijkheid. De toegeeflijkheid van de hele Westerse wereld en met de Verenigde Staten voorop sinds de toespraak van Obama in Caïro.  Het is ronduit schandalig dat de filmmaker is opgepakt voor verhoor, terwijl de moordenaars van de Amerikaanse ambassadeur nog vrijuit gaan.
 
Het is dat wat de OIC bepleit in de VN en voor elkaar heeft gekregen; een beperking van de vrijheid van meningsuiting ten gunste van de islam. Alsof je het nazisme of het marxisme niet zou mogen bekritiseren. Sharia in optima forma.

Een aanval op één ambassade is een oorlogsverklaring, de moord op een ambassadeur een dubbele, de aanval op meerder ambassades een driedubbbele, aanvallen over de hele wereld ist Der Totalen Krieg. Het spijt me, maar ik kan het niet anders zien. Ik denk dan ook dat de respons navenant zou moeten zijn.

Maar waarom kan ik het niet loszien van de Nederlandse verkiezingen? Dat ligt aan Obama. Ik vind het toch een soort van ultieme PvdA-er. Behept met een maakbaarheidssyndroom. Als je maar heel erg lief doet tegen de zielige mensjes dan gaan ze vanzelf van je houden. Nou, we zien het resultaat. En dat was ook het resultaat van onze 'verkiezingen'. Die naar mijn idee compleet doorgestoken kaart waren.

Via een opiniepeiler wordt out-of-the-blue  een verloren gewaande partij (waar de opiniepeiler toevallig lid van is) gehyped. Dan wordt via de dagelijkse talkshows dezelfde partij gehyped (door mensen die toevallig ook lid zijn van die partij en wiens inkomen daar van afhangt). Dan wordt er een soort van tweestrijd gecreeërd, deskundigen komen aan het woord, en vele kiezers gaan strategisch stemmen. En het liefst op een winnaar in de peilingen, want dat is des menschen's bewees een slecht bekeken onderzoekje op nl 2.

Ondertussen staat de wereld in de brand, maar kijken wij liever naar het 'tweede scherm'.

Wat ik eerder schreef, maar niet postte:

Tsja, wat een opiniepeiler/hoaxer in combinatie met een totaal gecontroleerde media vermag. De Sovjet-Unie is er niks bij. In het huidige Rusland mag je tenminste nog kiezen tussen Medvedev of Medvedev. Hier mag je kiezen tussen twee volledig inwisselbare en even eurofiele totaalmalloten. Dit waren de laatste verkiezingen van de EU-provincie formerly known as the Netherlands. En om het afscheid in stijl te vieren waren dit ook de meest ondemocratische ooit, volledig doorgestoken kaart.

Niet dat het er nog toe deed, want al uw wetgeving kwam toch al uit de EU. Eigenlijk is dit land al in 2005 ten grave gedragen toen het volk met 66% tegen de EU stemde, maar dat resultaat door de lakeien van de macht onder hun dictatoriale laarzen vermorzeld werd.

Dit is niet alleen het einde van een land, maar het einde van een beschaving, misschien wel de mooiste die ooit op deze wereld heeft bestaan. Van Plato en Socrates, via ene Jesus Christus en de Torah tot Copernicus en Galileo. Van Voltaire tot Schopenhauer en Nietzsche. Van Shakespeare tot Baudelaire, via Rafael, Rubens en Rembrandt tot Picasso.

Dat alles zal verboden zijn onder uw nieuwe meesters. Hebt meelij met uw dochters en jammert om uw weerloze zonen. De dood, verkrachting, castratie en slavernij is wat ze wacht. 11 jaar na 9-11 is het vuur van de duivel over de hele wereld ontstoken. Over de hele wereld staan alle amerikaanse ambassades in de hens. De moordenaar mohammed laat zijn ware gezicht zien op het moment dat in al onze grote steden de meest voorkomende naam van nieuwgeborenen diezelfde mohammed is.

U heeft het niet aan willen zien komen, want het was te verschrikkelijk om te kunnen geloven, en nu zit u er middenin. Er is geen ontkomen meer aan.

Ik kwoot:
Reading these words from Ayn Rand, I find myself wondering for the thousandth time: why don’t the Dutch feel this way about the Netherlands?  No other country I know, after all, is a more magnificent example of the will of man made visible.  Much of it was reclaimed from the sea, and protected from it for centuries thereafter, through the use of technology that even today remains awe-inspiring in its ingenuity.  Amsterdam, this glorious jewel, used to be nothing but swamp.  To travel around the Netherlands is to marvel at the pristine beauty of its cities and villages; to read its history is to be stirred by its longtime role as a beacon of freedom, a refuge for people whose religious beliefs or lack thereof made them anathema in their own lands.  In short, it’s a country whose people, one would imagine, would feel a deep obligation to protect and preserve for their posterity this extraordinary inheritance that their forebears worked so diligently and brilliantly to create.  It’s a mystery to me, and a cause for lamentation, that so many of them don’t feel this way. 

Komt uit dit: http://frontpagemag.com/2012/bruce-bawer/a-setback-for-geert-wilders/
Leest U even wat iemand anders over ons land te zeggen heeft ? Waarom zijn we er niet trots op ? Waarom zijn we bezig het weg te geven aan een stelletje analfabete barbaren ? Het is nog niet te laat lieve vrienden, maar de tijd dringt. Onze grote steden zijn we al kwijt en die komen echt niet gratis terug met de PvdA of de VVD.

Wordt wakker !
Onze democratie wordt misbruikt en gemanipuleerd door een opiniepeiler en door de publieke omroep. U bent uitgeleverd aan de EU en het barbaarse islamitische monster dat door deze dictatuur op ons wordt losgelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten