donderdag 31 januari 2013

De Barcelona-Verklaring van 1995


Het past naast dit stukje over de totalitaire EU; Spraak- en gedachtemisdaden, beroepsverboden, en straf voor het hulp bieden aan onderduikers En sluit aan bij het dossier over Olie voor immigratie, de resolutie van Straatsburg Meer specifiek gaat het over de 'Mediterrane Unie' waar ik hier zijdelings naar verwijs. En het gaat er over hoe Europa zich openstelt voor de islam.

Enkele quotes:
- Vrije Moslim immigratie naar Europa
- Euro-Mediterrane afspraken ingegaan tussen de EU, Marokko, Algerije, Tunesië, Egypte, Jordanië, het Palestijnse Zelfbestuur, Syrië, Libanon, Turkije en Israël.
- Respect voor de Islam door de EU gegarandeerd 
- De EU heeft de bevolkingen van 9 islamitische landen vrije bewegelijkheid binnen de EU aangeboden.
- De EU en de Raad van Europa willen onze 1000 jaren oude identiteit weg vagen 
- Euromediterranië is een stap op weg naar de één-wereldstaat (daar geloof ik dus niet in, Fub)
- Onze politici geloven dat onze doelstellingen en die van de islam (de Koran) hetzelfde zijn:
- Kranten, radio en televisie worden van hogerhand gestuurd en zwijgen over Euromediterranië. 

De Barcelona-Verklaring van 1995

De EU heeft de versnelling ingezet en ligt op ramkoers. Een hoop besluiten lijken plotsklaps uit de lucht te vallen, maar voorgaande links getuigen eerder van een vooropgezet plan. En nu de nood hoog is; euro en protest alom, worden de klaarliggende scenario's versneld uitgevoerd. Het is een wedstrijdje geworden tussen de bureaucraten, de ongekozenen en boven ons gestelden en hun collaborateurs, en de Vrije Burgers.

Cameron zei helemaal niks, hij gaf geen datum, stelde geen grenzen behalve dat ie voor toetreding van het islamitische Turkije was, waarmee de grenzen van de islam weer wat verder opgerekt worden en de islamitische infiltratie van Europa in een stroomversnelling zal raken. In de woorden van Nigel Farage; He just kicked the can further down the road. En van uitstel komt afstel.

En toen volgde er nog iets over de EU en een referendum, maar dat heb ik bekwaam foetsie-getoverd en komt dus in een volgend stukje terug.

PDF van de verklaring
http://eeas.europa.eu/euromed/docs/bd_en.pdf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten