zondag 27 januari 2013

Het rondreizende jihad-circusQatar, de financiële bloedhond van de islam

Zoals gewoonlijk komt het geld voor de jihad weer eens uit Qatar. Er mogen dan moderne gebouwen staan en wat dure shoppingmalls en voor 2020 hebben ze het WK voetbal gekocht. Ze hebben zelfs een televisie-station -Al-Jazeera- waar de islamitische antisemiet en invloedrijk moslimbroeder Yusuf Al-Qaradawi vrijdags zijn wekelijkse drek vanuit de hel de ether inslingert. Zelfs richting 40 miljoen Amerikaanse huishoudens sinds Al Gore zijn zender aan de Qatari gunde en niet aan Glenn Beck.

Maar rijkdom en uiterlijk vertoon alleen maakt  de islam niet modern of verlicht. Integendeel, Qatar ontwikkelt zich meer en meer tot de financiële bloedhond van de islam. Eén van de drijvende krachten en hoofdsponsors van de jihad, samen met die andere totalitaire olie- staten en staatjes op dat duivelse schiereiland.

Als dat uitkomt -dat het waar is twijfel ik niet aan- dan hebben ze hopelijk toch eens een serieus probleem volgens de laatste zin in de alinea hieronder. Helaas werkt de wereld wat ingewikkelder en complexer dan dat, want in Syrië zijn het ook Saoudi-Arabië en de Golfstaten die de meeste financiële steun verlenen aan de jihadi's en daar staan de Fransen juist weer aan dezelfde kant. Zoals ik in mijn vorige stukje over Mali betoogde heb ik er dan ook een hard hoofd in dat het de Fransen werkelijk te doen is om het bestrijden van de islam.

Mali: analyst, Qatar is funding Islamists

(By Alma Safira) (ANSAmed) - DOHA, JANUARY 25 - Qatar supports Mali's Islamists as it believes the movement is potentially key in the country's governance, according to Michael Stephens, a researcher at the Royal United Services Institute for Defence and Security Studies in Qatar cited by Doha News. 'The main motivation behind Qatar's support of Mali's Islamists is to ensure its business and the growth of its influence in the Arab and Islamic world', noted the analyst. The level of involvement of Qatar in the activities of Islamist rebels in Mali will soon emerge together with the truth on who is giving them weapons, noted the expert. Qatar denies such allegations but, if evidence proved the contrary, an end of diplomatic relations with France would be a battle which Qatar cannot expect to win, according to Stevens.

via Ansa

Turkije, de wapenleverancier van de jihad

Qatar het geld, Navo-lid Turkije de wapens.
Turkije leverde wapens aan de jihadi's in Libië om Khadaffi te verdrijven en kwam diezelfde wapens later in Benghazi weer terug halen via de vermoorde en verkrachtte ambassadeur Stevens om ze in Syrië in te kunnen zetten. De deal ging een beetje mis. Turkije levert wapens aan de Syrische opstandelingen en fungeert ook als doorvoerhaven voor Qatarese en Saoudi-Arabische wapenzendingen.

En ondertussen wordt de zuidelijke Turkse grens bewaakt met Navo patriots van Duitsland en Nederland. Turkije heeft het maar druk met het najagen van zijn Ottomaanse droom van weleer en vaart nu alweer de andere kant uit met wapens. Terug naar Benghazi om van daaruit over land naar Mali vervoerd te worden volgens onderstaande artikel.

Greeks intercept Turkish ship loaded with weapons

The ship was flying under the flag of St. Vincent and was registered as a cement bulk cargo ship. In reality, it was a Turkish ship loaded with weapons and bound for Libya, which a Greek paper speculated may have been on their way to the jihadists in Mali.
"SHOCK - Turkish Ship With Tonnes of Weapons Sails To Volos!," from HellasFrappe, January 25

via  Jihad Watch


Morsi

Na het olie- en bloedgeld van Qatar en de Turkse wapentransporten kon de ongeschoren moslimgorilla Morsi natuurlijk niet achterblijven en hij deed van de week dan ook een diplomatieke banaan in het zakje. Of hem dat op 1 februari bij zijn bezoek aan Frankrijk in dank afgenomen wordt valt nog te bezien.

Egypt’s Morsi opposes French intervention in Mali

In a move that threatens to strain ties between Egypt and France, Egyptian President Mohammed Morsi said Monday he was against the French military intervention in Mali, saying it could create further unrest in the region.

Egypt’s President Mohammed Morsi has broken ranks with the international community at large over France’s intervention in Mali, saying he was opposed to the action out of fear it would sow seeds of unrest in the region.

via france24
  

Frankrijk schiet op

Na Gao zullen vandaag of morgen ook Timbuktu en Kidal ingenomen worden. Hollande heeft dan wel toegezegd te zullen blijven tot de situatie stabiel is, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat er nog veel meer actie zal volgen. Een uitzichtloze guerrilla-oorlog met veel slachtoffers is allerminst wenselijk voor de met moslim-stemmen verkozen socialist.

France claims key stronghold in northern Mali

France is celebrating a breakthrough in its war against Islamists in Mali, after capturing the airport and a key bridge in the northern town of Gao.Afrikaniseren

Dan hebben de Fransen de steden in handen en kan het proces beginnen om de veiligheidshandhaving te Afrikaniseren. Niet dat Afrikanen ooit iets hebben opgelost op hun eigen continent, maar dat is voor kniesoren.

Mali: "Een Afrikaanse oplossing voor een Afrikaans probleem"

Afrikaanse landen stellen een troepenmacht samen om het Franse offensief in Mali te ondersteunen en hen deels af te lossen. Toch twijfelen sommige experts aan de haalbaarheid van de missie. Zij vrezen dat met name de Nigeriaanse militairen er een potje van zullen maken.

via Trouw


Het rondreizende jihad-circus
  
Ondertussen zijn er geen berichten van gevangen genomen islamitische strijders en lijkt het er op dat die zich weer simpel onder de bevolking hebben gemengd en zo kan het internationale rondreizende jihad-circus ongehinderd volgende week weer opduiken in de Spaanse Sahara, Mauretanië, Kashmir of Bangladesh, Amsterdam, Rotterdam, Parijs of Londen. 

De Arabische peninsularen zullen weer financiële- en geestelijke steun verlenen, eventueel vaart Turkije doelloos met wat bootjes in de rondte en haalt Morsi nog eens brallerig uit dat we allemaal apen en varkens zijn.  

De jihad internationaliseert verder terwijl het Westen nog steeds niet weet wat er nu eigenlijk gaande is en elke dag groeit de vijfde colonne in Europa en is het wachten tot toestanden als in Mali zich op het Malieveld manifesteren.

Gepubliceerd op Amsterdam Post

zie ook
Der Islamterror-Unterstützer Emir von Katar
http://www.pi-news.net/2013/01/der-islamterror-unterstutzer-emir-von-katar/
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten