woensdag 27 november 2013

Dossier C.A.R.


C.A.R., de islamitische holocaust op christenen neemt steeds drastischer vormen aan zaterdag 7 december 2013

 

 "They are slaughtering us like chickens": Thousands of Christians in Central African Republic flee Muslim attackers

Door Robert Spencer
Nigeria, Egypt, Syria, Pakistan, Indonesia, the Central African Republic: the Muslim persecution of Christians has attained global proportions while the world wrings its hands over "Islamophobia."
"Thousands seek refuge at Central African airport," by Krista Larson and Lori Hinnant for the Associated Press, December 6:

lees verder op Jihad Watch

zie ook dossier C.A.R.


Plaatje over C.A.R. zaterdag 7 december 2013Volkenmoord in de maak? 5-12-13Stijn Vercruysse:

Eén voordeel aan de Centraal-Afrikaanse Republiek is haar naam. Die verraadt tenminste al de ligging. Geen overbodige luxe, want voor de rest weten we er bitter weinig over. Het moet één van de meest genegeerde landen ter wereld zijn. Maar de laatste dagen sprongen bij de Verenigde Naties, bij verschillende ngo’s en mensenrechtenorganisaties alle alarmlichten op rood. Er zou zich een verschrikkelijk drama aan het voltrekken zijn en een Franse minister waarschuwde in november zelfs voor een nakende genocide. En voor de Fransen is ‘genocide’ sinds 1994 geen licht te gebruiken woord.

lees verder


Centraal Afrikaanse Republiek
Ook al tijden een broeinest van islamitische ellende. Let wel, er is daar slechts 15% van de bevolking mohammedaan en toch begint het geweld al. Dit tabelletje dat weergeeft bij welk percentage moslims in een land welke soort ellende er te verwachten valt klopt dus niet atijd, het is slechts een richtlijn. Voor C.A.R. geldt dat er in de buurlanden, Soedan en Tsjaad en iets verder weg Nigeria, Mali en Libië, ook al tijden islamitisch geweld plaatsvindt. En nu duikt het rondreizende jihad-circus weer op in C.A.R.

VN: etnisch en religieus geweld in de CAR, DDS, Herman Meijer, 26-11-13
France to send 1,000 troops to C. African Republic, AP,  26-11-13


Geen opmerkingen:

Een reactie posten