woensdag 13 november 2013

Wilders: "We laten ons niet langer gijzelen door de journalisten"

Dat heeft ie mooi gezegd. We laten ons niet in het verdomhoekje duwen. We laten ons niet langer uitmaken voor racisten of nazi's. En als u dat toch denkt te moeten doen dan interesseert ons dat geen ene bal meer. Het miezerige demagogische riedeltje werkt niet langer.

Peggold komt ook uitgebreid aan het woord, en neemt tig keer het woord 'argumenten' in de mond om te verhullen dat ie er geen heeft. EU; voor vrede, veiligheid en welvaart, weet ie dan uiteindelijk uit te brengen. En juist die drie heeft de EU (en de euro)  niet gebracht.

Nos:
Wilders: Le Pen kan mogelijk president van Frankrijk worden.

Tsja, die kozen een wat andere headline dan ik, ik moest 't wel driemaal terughoren voor het me opviel, en dan hield ie nog wat slagen om de arm. Misschien, wellicht, ooit, in de toekomst.
Filmpje maar even rechtstreeks bij ze gejat, zodat ook diegenen onder u die er morele bezwaren tegen hebben om de Nederlandse Propaganda Organisatie aan extra kliks te helpen het kunnen kijken.

filmpje

Ook in dit interview weer de nadruk op de vader van Marine Le Pen om het Front National maar in de foute hoek te duwen. En daarmee Geert Wilders, want dat is de taak die deze organisatie toebedeeld heeft gekregen.

In dit interview van Twan Huys met Marine Le Pen bij KRO's Oog in Oog, gaat Twan -mag ik Twan zeggen, dankjewel, Twan- maar door. Het interview duurt dertig minuten. Hij haalt de gaskamers erbij en de holocaust. Ja, haar vader was fout, dat erken ik. Maar als we die lijn van argumentatie volgen, moeten we ook Maxima veroordelen voor de daden van haar vader.

In een interview van 30 minuten presteert Twan het om het tot 12.20 te hebben over racisme, fascisme, nazi's, gaskamers, de holocaust, en ga zo maar door. Dan vraagt mevrouw Le Pen of dit 30 minuten durende interview zo door blijft gaan. Impliciet dreigt ze met opstappen, dat lijkt duidelijk.

Dan vraagt ie via een omweggetje (na een tussenvraag) naar de gezondheid van der vader en hoe oud of die wel niet al is (de dood is nooit ver weg bij de islam-faciliterende socialistische drammers). Om dan vervolgens te vragen of hij niet stiekem toch (wie trekt er aan de touwtjes bij FN) de anti-semitische-baas is. Gluiperiger en doortrapter (daarom ook dat ik dit filmpje herhaal) heb ik een journalist zelden gezien. Marine reageert dan ook met dat ie 'stiekem' en 'manipulatief' bezig is.

Ik had het eens over dit filmpje met de weledele heer Van Frikschoten. Ik vond het schandalig (de interviewtechniek), maar hij wees me er op dat ze zich uitstekend verdedigde en ze dus eigenlijk de anti-propaganda omboog in haar eigen voordeel.

En van dergelijke politici moeten we het hebben. Ik ben het helemaal eens met die pan-Europese, nee pan-anti-EU beweging die Wilders voorstaat. Ja, ik heb zo mijn vraagtekens bij de FPO, Lega Nord, VB en FN. En ik vind het heel jammer dat Nigel Farage (UKIP) niet mee wil doen. Als je in dat malle Europese parlement iets weg wilt stemmen  (kuch) zul je groot moeten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten