woensdag 27 november 2013

Racist, racist, racist

AT5, de moord op Kerwin Duinmeijer.

Aan alle kanten en op alle fronten gaan de 'anti-racisten' helemaal los. Zíjn het anti-racisten? Daar kan men vragen bij stellen. Het zijn in ieder geval de zélf verklaarde anti-racisten en zij hebben zich het alleenrecht aangemeten en toegeëigend om te bepalen wat racisme is, wie de vermeende slachtoffers zijn, en wie de zekere daders. Zíj komen op voor de spreekwoordelijke zwakkeren en plaatsen zich daarmee automatisch en nadrukkelijk in het kamp der 'goeden' -de anderen uitsluitend van medemenselijkheid- en maken zich zo tot onaanraakbaren voor kritiek en argumenten. En dat komt goed uit als je argumenten ontbeert en slecht tegen kritiek kan.

En als deze 'racisme-bestrijders' zelf een kleurtje hebben dan zijn ze helemaal boven iedere kritiek verheven, want geen mens zal het in zijn hoofd halen om een gekleurde te bekritiseren, toch? En komt er toch kritiek dan is het heel simpel; 'Het kan niet anders dan racistisch zijn, want wij zijn gekleurd.'

Het is al jaren bezig, de argumentloze zwartmakerij (...). Hans Janmaat kreeg het verwijt, Pim Fortuyn kreeg het verwijt en Geert Wilders. De laatste tijd is de versnelling van de demoniseringsmachine vol ingetrapt (vergelijkbaar met Fortuyn, maar nog een graadje erger). Dat kan twee dingen betekenen; of men denkt dat de overwinning nabij is en zet een eindsprint in, of men begint te voelen dat men de laatste meters voor de eindstreep nog zou kunnen struikelen en ziet daarmee het doel in gevaar komen en begint als een kat in het nauw rare sprongen te maken. Het doel is duidelijk; Opheffing van de eigenheid (de symbolen daarvan, Zwarte Piet), de cultuur, en de natie-staat die daar onherroepelijk bijhoort. Het is het proces van de EU-rabisering van Europa.

En u staat in de weg. De Zwarte Piet discussie is daar onderdeel van. Quinsey Gario was slechts een handig gereedschapje in de handen van de cultureel-marxisten. Elke dag verschijnt er wel een artikel dat de autochtone blanke Nederlander een racist is. Zwarte Piet werd als symbool aangegrepen om u in de hoek te zetten. U bent fout. U gaat in de hoek en krijgt met de roe. Al wekenlang wordt u in Pauw en Witte(.i.)man toegeroepen dat u een racist bent. Gister stond u in de hoek, vandaag staat u in de hoek, morgen zult u er staan en overmorgen en volgende week ook. U bent fout, moet schuld bekennen en boete doen (ja, in geldelijke vorm). Wanneer is het genoeg? Niet. Nooit. Pas als de rollen omgedraaid zijn, maar ook dan zal het niet ophouden.

In de Volkskrant staat elke dag een artikel:
Vorige week schreef Jan Jaap de Ruiter in de volkskrant over het 'racisme-gen' dat wij allen zouden dragen. De linkjes naar het artikel via GS en DDS leiden inmiddels tot niets en ook googelen op het artikel zelf niet. Zou de Volkskrant het verwijderd hebben?


Op 21-11 schreef Evelien Tonkens in diezelfde krant; Racisme valt te bestrijden
Ze gebruikt moeilijke woorden als Ignoracisme Gastverwarringsracisme Pragmatische racisten Blinde-haatracisme Ervaringsracisme -dat zijn een hele hoop racisten- om mij, want etnocentroracist en egotasticrealistracist als ik ben heeft ze het natuurlijk tegen mij, zo beeld ik mij maar in. Om mij, ja om mij wat eigenlijk? Om mij te genezen. Ik lijd namelijk aan een ziekte (binnenkort fobie te noemen), en die ziekte heet PVV ook wel bekend als islam-angst, want daar heeft ze het voornamelijk over. Ze stelt PVV-ers a priori gelijk met racisten. Maar gelukkig is er een oplossing, ik ben nog niet helemaal afgeschreven en verloren, er is nog redding mogelijk:
"Er zijn minstens vijf soorten racisme te vinden onder de twintig(...!) geïnterviewden. Sommige varianten zijn met informatie te bestrijden, andere met begrip en effectiever beleid en weer andere met meer positieve interculturele ontmoetingen."
Eén van de problemen, mevrouw Tonkens, is dat nog al veel van die interculturele ontmoetingen met de islam niet zo gunstig aflopen voor degene die de islam ontmoet. Of het nou Joden, Hindoes, Boedhisten, Christenen of ongelovigen zijn. 1400 jaar geschiedenis leert ons dat ze vermoord- verdreven- of tot slaaf gemaakt worden en hoe u het ook wilt wenden of keren, dat leidt bij mij niet tot meer begrip. Er valt nog veel meer te fileren aan dit kollommukkuh, maar belangwekkend is dat het niet over Zwarte Piet gaat maar dat het centrale thema is; PVV-ers zijn racisten.
Over een week is 5 december geweest en vertrekt Sint met zijn knechten (ghe) weer naar het zuiden, maar de aanzet tot deze lijn van demonisering is ingezet en die zal de komende tijd nog sterk uitgebreid worden voorspel ik. De 'anti-racisten' hebben een gevaarlijke ontwikkeling in gang gezet met het tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen.


En een dag later ging ons aller Tofik Dibi er nog eens, lichtgewichtig als ie is, overheen. 'Blank racisme staat integratie in de weg'  Jups ja. Hep niks te maken met islamitisch onderwijs, moskee-internaten, madrassa's, moskeeën en andere door ons betaalde locaties waar de haat tegen ons gepredikt, geïndoctrineerd- en geïmplementeerd wordt, rechtstreeks uit de koran. Toch?
Tofik had op school net twee nieuwe begrippen geleerd: object en subject, hij gooide ze in de blender en goot de drab die er uit liep over een pagina van de krant en noemde het een stukje, en de volkskrant publiceerde het..
Nou kennen we Tofik al een tijdje, maar volgens het onderschrift bij zijn opiniestuk in de Volkskrant is hij tegenwoordig: leraar maatschappijleer in opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam.
Juist. Maatschappijleer, oftewel politieke indoctrinatie door een dekzwabber die tijdens de gay-pride op een duikboot mee vaart volgens wijlen onze Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten.
En nee het is niet grappig. Indoctrinatie begint bij de jeugd en dat heeft links heel goed begrepen. Of de lange mars door de instituties nou opzet was of niet (lijkt me iets teveel eer voor ze), feit is dat het hele onderwijs zo links is als de (en hier wordt de lezer geacht zelf een creatieve vergelijking in te vullen)


Racisme is van alle tijden, van alle rassen en alle werelddelen.

Een paar voorbeelden:
Nelson Mandela sings "Kill the Whites" 
Marokkaanse meiden mishandelden 'Hollandse varkenshoer'
Marokkaan zegt over Joden dat ie ze gelijk wil 'prikken'
Marokkaanse vrouw door Marokkaanse jongeren mishandeld omdat ze een zwarte vriend heeft
Blanken krijgen geen zwemles meer in Delft
Zimbabwe slechts voor Zwarten
Universities in UK 'can segregate men and women for debates'
Blanke slaven, het politiekcorrecte taboe!

Het is misschien wat flauw om op een dergelijke manier te reageren, maar ik kan het lijstje vrijwel oneindig uitbreiden. Recentelijk weer de knock-out-games in de VS.  En dat is dan slechts een symptoom van de onderliggende cijfers dat het zwart versus blank geweld in de VS een veelvoud bedraagt van het blank versus zwart geweld, terwijl diezelfde zwarten huidbleekmiddel gebruiken en elkaar naar hartelust niggah noemen en een blanke dat niet mag.

De VN ging op ons los, de Europese raad, en onze eigen ombudsman. De aanval is onmiskenbaar ingezet, maar niet alleen bij ons hoor. Ook in Zweden. En Oprah Winfrey wilde alle blanken ook al dood.

Toen twintig jaar geleden Kerwin Duinmeijer vermoord werd, was er een breed gedragen protest:
"De demonstratie ter nagedachtenis van Kerwin trok duizenden betogers. Popzanger Frank Boeijen, die het drama op muziek zette, veroverde met Zwart Wit de Nederlandse hitlijsten. Er kwam een monument, een actieweek, een Kerwin Duinmeijer-button, een Kerwin Duinmeijer-tombola. 'Een compleet Kerwin Duinmeijer-circus', noemde het Parool het." 

Door zwart én wit zoals Frank Boeijen het verwoordde.

Het contrast kon haast niet groter zijn dan met de dood van grensrechter Nieuwenhuizen. Geen enkele steun of begrip vanuit de Marokkaanse gemeenschap. In plaats daarvan werd de moordenaar vereerd als een held en werd vrijlating van Yassin geëist.

U zeurt over racisme mevrouw, meneer? Waar blijft dat monument voor de in arabische slavernij gevoerde blanke slavinnen, voor de galeislaven, waar blijven de excuses en de herstelbetalingen? En wanneer klagen de nazaten van de slaven eens de Afrikaanse handelaren en de islamitische slavenjagers aan? En wanneer gaat men zich eens afvragen waarom er in de Amerika's wel nazaten rondlopen en in de islamitische wereld nauwelijks? Tip: castratie.

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten