woensdag 13 juni 2012

Pleidooi voor sharia rechtbanken in Nederland

Pleidooi voor  sharia-raad
In Nederland moet een sharia-raad komen zoals die in Londen al bestaat. Dat vindt een vooraanstaand lid van die Londense raad, islamgeleerde Haitham Al-Haddad.
http://nos.nl/artikel/382618-pleidooi-voor-shariaraad.html
(de video met interview met Haathen-AL-HaatHaat staat er rechts naast)

Deze clown liegt, moslimietische taqiya, dat het goed is voor de vrouw. Deze doorgedraaide gek wou anders tijdens een debat in de Balie niet aan dezelfde tafel zitten met vrouwen.

Een onzinnig goedpraatstuk van nitwit Malou van Hintum in de volkskrant
Waarom mag een moslim niet wat een Jood of Katholiek wel is toegestaan?
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6177/Malou-van-Hintum/article/detail/3269840/2012/06/12/Waarom-mag-een-moslim-niet-wat-een-jood-of-katholiek-wel-is-toegestaan.dhtml

Het commentaar van Geen Stijl
VK columniste: "sharia, waarom niet?"
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/06/vk_columniste_shariarechtbanke.html

Sharia les voor Nederlandse rechters, Hans Jansen
http://hoeiboei.blogspot.nl/2012/01/sharia-les-voor-nederlandse-rechters.html

Sharia toch nodig
http://www.artikel7.nu/immigratie-integratie/sharia-toch-nodig.html

Noot mijnerzijds, ik heb het in bovenstaande links nog niet gelezen. Maar de heer Maurits Berger heeft vroeger bij Clingendael iets gedaan en bekleedt tegenwoordig een leerstoel islamologie ofzoiets aan de universiteit van Leiden. Betaald, jawel, door de Sultan van Oman, waar Beatrix laatst zo fijn op bezoek was. Zeg maar het prototype onafhankelijke wetenschapper dus. Wiens poep men vreet, diens stront men schijt.

Nieuwsuur over deze kwestie, met commentaar van Berger vanaf  5.30 waar hij het een 'geschillencommissie' noemt. Pure Taqiya van een omgekochte.
http://nieuwsuur.nl/onderwerp/382565-islamitische-rechtbank-in-nederland.html
filmpje staat rechts.
Hey klojo, in Nederland geldt de NEDERLANDSE WET niet de saoudie-arabische, of die van je weldoener uit Oman. De blijf-van-mijn-moslima-lijf-huizen zitten vol met islamitische vrouwen, die de vrouwvriendelijkheid van de islam aan den lijve hebben mogen ervaren.

Moeten we niet willen; sharia4osdorp
http://moetenwenietwillen.nl/2012/06/sharia4osdorp/

Folkert Jensma, de man van de gefalsificeerde  Wildersbiografie, is in NRC helemaal van het pad af
Sharia kan binnen de rechtsstaat een eigen rol spelen
http://www.nrc.nl/rechtenbestuur/2012/06/16/sharia-kan-binnen-de-rechtsstaat-een-eigen-rol-spelen/
In zijn openingszin heeft ie het gelijk over sharia-angst. En wat nou als die angst meer dan terecht is, Folkert?

Maar dit stukje wil ik er uit lichten:
Ook moslims mogen hun sharia-adviseurs hebben, vind ik. Op de website van de Islamic Sharia Council in Londen staan de laatste (amusante) adviezen aan de gelovigen. Wat te doen als „mijn man alcohol wil verkopen”. Hoeveel dagen moet ik vasten als ik op reis ben en „is het zondig om de islam te verlaten en met een christen te trouwen”. Dat laatste is zeker het geval, maar als je de islam eenmaal uit bent zijn de regels niet meer van toepassing, dus: „why should you be bothered”? 

Dat zal ik je uitleggen, Folkert. Omdat als je de islam verlaat de regels namelijk nog wel degelijk van toepassing zijn. En met name één van de belangrijkste. Namelijk dat op apostasie, geloofsafval, de doodstraf staat in islam. De islam, daar kom je nooit, helemaal nooit, meer van af. Je bent moslim tot je dood. En apostasie versnelt dat proces hooguit wat. En daarom geeft het geen pas hier de sharia in te voeren, ook niet beetje bij beetje sluipenderwijs, of de islam te tolereren.

Carel Brendel over bovenstaande
http://www.carelbrendel.nl/2012/06/22/sjeik-met-duistere-denkbeelden-krijgt-voetje-tussen-de-deur/

En Nausica Marbe
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6250/Nausicaa-Marbe/article/detail/3274966/2012/06/22/Leunstoeldenkers-die-eventjes-die-Wilders-aanhang-de-mond-willen-snoeren-Alsof-het-daarom-gaat.dhtml


Zie ook Sharia in Europa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten