dinsdag 8 oktober 2013

De islamitische provincie Nederland


Naar aanleiding van die tweet van Wilders:Erdogan: Integreren, niet assimileren, Turks.nl, 28 februari 2011 

Dat u niet denkt dat slechts Marokko ons over wil nemen.  De Turken willen het ook. En de rest van de islamieten, maar dat spreekt voor zich.

De invloed van de Marokkaanse overheid op haar onderdanen (ja, vreemd genoeg nog steeds) is groot:  

Kamer wil opheldering over Marokkaanse invloed, Telegraaf, 18 sep 2008
Invloed Marokkaanse overheid in Nederland is de titel van een filmpje dat bij mij om de hoek op de Ten Kate markt is opgenomen.
Khadija Arib: een excuusallochtoon?, DDS, 25 september, 2012

Een Marokkaanse met voor haar neus een koran, de islamitische mein kampf, als voorzitster in het Nederlandse parlement? Kunt u zich een Nederlander voorstellen als Marokkaanse of Turkse parlementsvoorzitter met een Bijbel voor zich?

Nee?

Dan moet u eens serieus gaan nadenken.

1 opmerking:

 1. Misstanden binnen sekten ernstig


  Sekten zijn op zich al eng, maar nu er onderzoek is gedaan naar misstanden binnen deze sekten, blijkt dat slachtoffers ernstig onder deze misstanden kunnen lijden.

  De onderzoekers schatten dat er in Nederland enkele honderden bewegingen actief zijn. Ze vonden 84 bewegingen waarover mensen misstanden hebben gemeld. Bij 46 van deze 84 bewegingen gaat het om ernstige zaken als zedendelicten, mishandeling, bedreiging en in enkele gevallen moord of ontvoering

  De meeste misstanden zijn van psychologische aard. De slachtoffers melden dat ze geen eigen mening of privéleven mogen hebben of dat ze verplicht worden dure cursussen te volgen.

  Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie concludeert op basis van het onderzoek dat de eind vorig jaar ingestelde vertrouwenslijn Sektesignaal op dit moment in een duidelijke behoefte voorziet. Tussen 1 december 2012 en 1 september 2013 hebben ruim 100 mensen gebeld naar Sektesignaal.

  Laten diezelfde misstanden op grote schaal ook in de islam voorkomen.

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2013/10/misstanden-binnen-sekten-ernstig

  BeantwoordenVerwijderen