dinsdag 1 oktober 2013

Ik weet het ook niet meer (De miezerige hypocrisie van Alexander Pechtold)


(De miezerige hypocrisie van Alexander Pechtold)

Laten we maar beginnen met een fotootje, dat schijnt het altijd goed te doen. Of het nou verifieerbaar is of niet doet verder niet ter zake. Als u wilt kunt u hier een Hitlergroet zien achter Alexander Pechtold. Tuurlijk komt het van een dubieuze bron, maar Pechtold citeerde KAFKA, AFA. Extreem-linkse Clubs die nota bene recentelijk door de AIVD als staatsgevaarlijk aangemerkt werden.

Guilty by association dus, en wel onmiddellijk. Wat geen association is maar de bittere waarheid, is dat organisaties als Hamas en Hezbollah (van die laatste heeft de EU alleen de militaire tak op de lijst van terroristische organisaties gezet, ook al ontkent Hezbollah zelf dat ze uit meerdere 'takken' zou bestaan) regelmatig en massaal de Hitlergroet aanheffen. Datzelfde Hamas dat 5 miljoen wederopbouwgeld kreeg van Nederland, nadat ze binnen een jaar meer dan duizend raketten op Israël afgevuurd had. Dat zogenaamde paljastijnse land heeft inmiddels overigens meer 'ontwikkelingshulp' gekregen dan Europa ooit Marshall-hulp. Bijgevolg hebben ze de hoogste obesitas-cijfers in heel het midden-oosten en de hoogste levensverwachting.

Ik hoor Pechtold niet klagen over Harry van Bommel die meeloopt in een demonstratie, waar achter hem geroepen wordt: "Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas." Ik kan me nog herinneren dat Pechtold zich persoonlijk hard maakte om Fatma Koşer Kaya op zijn lijst te behouden. Die Turkse dame die doodleuk de Armeense genocide ontkende en daarmee 50.000 islamitische stemmen binnenhengelde die die genocide blijkbaar wel best vonden en wat de islamitische massamoorden-ontkennende gladjakker zijn miezerige derde zeteltje opleverde. Dat is het soort volk dat wij hier binnengehaald hebben... En dat verdedigt Pechtold.

Het zijn de Meulenbelts en de zwarte weduwe Duisenbergs, linksen, die de vernietiging van de staat Israël nastreven, maar daar horen we Pechtold niet over. Het is aller-aller-aller vreemdst om Wilders er jarenlang van te betichten dat zijn financiering onduidelijk is en misschien wel uit 'verdachte' Joodse hoek komt (wie is er hier anti-semitisch) en dan nu te gaan lopen mekkeren dat Wilders misschien wel anti-semitisch is.

Het spoort niet, het telt niet op, het klopt niet, het is absurdistan en de totale waanzin. Je kan niet eerst iemand uitmaken voor Jodenvriend, daar kwam het wel op neer nietwaar, en hem dan anti-semitisme in de schoenen schuiven. Eerst iemand verwijten dat ie pro-Israël is en dan melden dat ie een anti-semiet is. Het past niet, het klopt niet, het tart alle logica.

Blijkbaar gaat het al lang niet meer om de inhoud. Het gaat om de beeldvorming. Als Jodenvriend een slecht woord is noemen we hem Jodenvriend, als nazi een slecht woord is noemen we hem nazi, als anti-semiet een slecht woord is noemen we hem anti-semiet.

Pechtold herhaalt de Thom de Graaf act, toen die met het boekje van Anne Frank zwaaide waarna Fortuyn vermoord werd en hij zelf de benoemde burgemeester van Nijmegen werd, nadat ie Paars nogwat had laten vallen over hetzelfde 'gekozen burgemeester-onderwerp'.

Is het toeval dat juist nu de geruchten gaan dat Pechtold in de race is voor burgemeester van Utreg?

I mind you, ik heb in mijn leven driemaal mogen stemmen in een referendum. Voor een autoluw Amsterdam, en dat leverde de parkeerkosten op, Tegen IJburg en dat is er inmiddels en tegen de Nood-Zuidlijn en ook die is onderweg. Alle drie hadden ze een meerderheid. Zo ook het EU referendum waar ik niet aan meegedaan heb omdat ik op een ander continent verbleef destijds. 

Referenda zijn er om in uw reet te steken zolang dit hypocriete tuig aan de macht is. Vriendelijker kan ik het niet maken.Als ik overal een linkje aan toegevoegd zou hebben werd het stukje onleesbaar. Ik zal van de week een uitzondering maken en er voetnoten aan toevoegen. Nu niet meer want ik moet naar bed.


Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs2 opmerkingen:

 1. Dat Europese referendum, omdat jij toevallig net even de tijd elders verkeerde, dáárom is het zo verkeerd uitgelopen, als jij hier geweest was en als jij ook tegen had gestemd dan was de hele uitkomst anders geweest, die ene stem heeft het verschil gemaakt.

  Pechtold is net zoiets! Iedereen weet dat in bepaalde kringen dinsdag stapavond is. Dinsdagavond doorzuipen, ook als er de volgende dag iets belangrijk op het spel staat zoals de verkiezingen. Met de lucht van bier nog in het hemd van gisteren even naar de stembus, en je wilde SGP stemmen of DS70, whatever! En als het een man overkomt dan zijn er die zelfde dag nog duizenden, per ongeluk het verkeerder knopje ingedrukt, per ongeluk verkeerde vakje rood gemaakt. Zo wint D66 elke keer stemmen, des te meer er gezopen wordt, des te beter het voor D66 is, nuchtere mensen stemmen geen D66, alleen totaal malloten, misleide zielen of de ontgoochelden. Misantropen willen ook wel D66 stemmen omdat dit de totale ondergang van de beschaving dichterbij brengt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, vanhetgoor. Je kan het altijd zo mooi zeggen. Die ene stem van mij had niet uitgemaakt, maar dat weet jij ook wel.
  Ik was tot over mijn oren verliefd op de vrouw uit dit stukje http://fubarfubar.blogspot.nl/2013/09/fub-at-facenda.html
  En ik was eigenlijk ook heel niet van plan ooit nog terug te keren naar Europa. Maar soms lopen de dingen anders...

  Moet wel zeggen dat ze daar totaal niet snapten dat ik tegen was. Dat ging er in Brazil bij helemaal niemand in, dat werd daar stuk voor stuk, wie je ook sprak als iets positiefs gezien.

  BeantwoordenVerwijderen