vrijdag 18 oktober 2013

How Islam is Taking Over The World: Islamization Explained

1 opmerking:

 1. Dat is de theorie, maar de praktijk zal zijn dat de wereld op een zeker moment het bestaan van de islam zal opmerken, want zeg nu zelf, de islam is marginaal en onbetekenend. Er zijn in de beschaafde wereld meer mensen die aan yoga, tai chi of bloemschikken doen, dan aan de islam!

  Het duurt even, maar ooit zal er een substantiële hoeveelheid mensen inzien waar de islam voor staat en wat het doel is. Dan zal er worden opgetreden tegen de islam en dan zullen de slachtoffer worden bevrijd.

  Zie de islam als een kankercel die onopgemerkt in het lichaam zit en steeds cel voor vel voortwoekert, maar zodra iemand het knobbeltje voel komt er een arts die het wegsnijdt of met radioactieve stralen wegbrandt.

  Als je dit verhaaltje goed beluisterd dan is de analogie tussen de islam en een kankergezwel heel erg duidelijk. Het woekert voort tot er niets meer is om van te vreten. Kijk naar Somalië, dat is een heel erg mooi voorbeeld. Er is al jaren geen regering meer, de ideale toestand voor een islamitisch 'land'! En dit heeft tot gevolg gehad dat er geen visserij meer is, alle boten worden voor zeerovers gebruikt. Ik heb de Somalische TV gezien, er zijn meer dan acht zeer commerciële kanalen. En het enige waar men zich druk om maakt zijn nieuwe meubels en bouwmaterialen. Er wordt met geen woord gerept over dat er geen wetten zijn en dat er geen gezondheidszorg is. De enige bronnen van inkomsten zijn de sommen geld die in het westen levende Somaliërs overmaken naar Somalië en de kapingen op zee. Hoeveel miljoen Somaliërs zijn hun heilstaat al ontvlucht? Yemen neemt ze niet meer op, en Saudi Arabië ook niet.

  Het duurt nog heel even en dat ziet de gehele mensheid in dat de islam gewoon een vorm van kanker in het groot is. En net als die voortwoekerende ziekte die zich op cel niveau afspeelt is deze vorm van kanker ook niet zelfvoorzienend. Zodra de toevoer van nieuwe cellen en voeding stopt verschrompeld de kankercel. Dit zal ook met Somalië gebeuren, en met Yemen en met Saudi Arabië, Pakistan enzovoorts enzovoorts.

  De datum 31 December 2013 is een mooie datum om de islam aan zijn eind te brengen. Het bestrijden van de islam is erg simpel, het beestje bij de naam noemen. Islam is misdaad!

  BeantwoordenVerwijderen