maandag 2 september 2013

Culturele diversiteit is jottem

rechtsboven na de klik

Speel ik een suf spelletje vandaag. Voor wel een uur. Zombie-gedrag, ik weet het. Een soort van Civilization en een combi met wat anders. Moet je je burgers (slaven) een beetje happy houden, dus ik bouw een zwikkie menhirs, dat is een stenentijdperkdingetje, gaan ze van huppelen. Zo hard zelfs dat er in beeld verschijnt:

 Je burgers zijn enthousiast. De culturele diversiteit moedigt hen aan productiever te zijn. 
Wat? 
Het is dus niet alleen op scholen, in kranten of op de Po. Het is echt helemaal overal. De propaganda is zo veelomvattend en wijdverbreid dat ik serieus begin te twijfelen.

3 opmerkingen:

 1. Mooi hè? En via de belastingen betalen we ook nog allemaal mee aan de gesubsidieerde hersenverminking.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De daders de hemel in prijzen kan wel eens leiden tot katserig gebraak van het stemvee. Soort schoonzoon-het-graf-in-prijzen indien ongewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zit wel iets in, maar dan wel even opletten! Als er sprake is van een multiculturele samenleving dan komt er een competitiedrang naar boven. De Turkse buurman die al jaren een uitkering heeft en toch auto kan blijven rijden. Een wonder! Waar doet hij het van?

  Steeds als er sprake is van groepen die het beter doen dan andere groepen dan gaat de productie omhoog. Is het niet omdat men gelijk op moet met de buren dan is het wel om de schade die de buren hebben veroorzaakt te bekostigen. Jaren in de schuldensanering, en toch een huis in Alanya èn een auto. Er moet toch iemand voor werken! Welnu, de productie moet omhoog. Of men het leuk vind of niet!

  BeantwoordenVerwijderen