zondag 22 juli 2012

Taqiya-ridder Marcouch weer in/uit de bocht

Ik heb het al eens vaker over deze doorgewinterde moslimbroeder gehad.
http://fubarfubar.blogspot.nl/2012/01/marcouch.html

Marcouch is een aanhanger van al-Qaradawi,  die alle joden dood wil en zelfmoordaanslagen verheerlijkt en wordt door Marcouch bewonderd als een groot wetenschapper. Eén van de grondleggers van de Moslimbroederschap, een levensgevaarlijke radicaal. Marcouch wou een kalifaat in Amsterdam-West, de deelraadgrenzen zodanig aanpassen, zodat een "sterk" moslim-stadsdeel zou ontstaan.

Marcouch is niet voor integratie. Marcouch pleitte voor hoofddoekjes bij de politie, Marcouch heeft koran-onderwijs doorgedrukt op openbare scholen in Amsterdam-West. Marcouch noemt een kerstdiner een Kerstiftar

Marcouch is permanent aan het islamiseren, steeds een klein stapje en langzaam voert die braaf het project uit.

Marcouch is een islamist in democratische schaapskleren. En af en toe slaat deze politieman stoere taal uit, omdat dat er bij het electoraat ingaat als zoete koek. Maar laten we nou eens kijken naar het stukje dat ie vandaag gepubliceerd heeft in de volkskrant. De zelf-islamiseerder Johnny Quid van  GeenStijl heeft er enige regels aan gewijd.

Zonder me weer aan één van hun scribenten te bezondigen, lijkt het me ditmaal verstandig me te beperken tot een bloemlezing uit de comments. Waarom zou ik het zelf verwoorden als anderen het zoveel beter of eerder kunnen?


Marcouch is gewoon uit op machtsovername door moslims in die wijken. Laat het de moslims zelf maar regelen. Als autochtoon heb je daar dan helemaal niks meer te zoeken, tenzij je zelf moslim wordt.

Noodgedwongen citeer ik Marcouch even uitgebreid:

"Ik pleit er al jaren voor dat de politie structureel gaat rechercheren in deze wijken en *investeert in kennis* van de gemeenschap. Samen met de *welwillende bewoners* kun je de criminelen isoleren en oppakken. Wanneer de politie mensen kan inzetten die *de taal spreken* en de *culturele expertise bezitten*, kan zij de criminelen te slim af zijn. Door te investeren in *culturele kennis* maken we de politie weer heer en meester op straat."


De taal spreken, culturele expertise bezitten, bla bla bla: Marcouch heeft het gewoon over het *islamiseren* van de politie als ik dit zo lees. Waarom zou een Nederlandse diender 'de taal moeten' spreken of 'culturele expertise' moeten bezitten? Volgens mij moeten de daders, Marokkanen dus, de Nederlandse taal leren en over culturele expertise - als in "ingeburgerd zijn" - leren beschikken.


Marcouch draait de boel om. Wederom.

Reinaert | 21-07-12 | 10:17 | + 83 -

Marcouch heeft gelijk, de pelisie moet beter integreren in die wijken, de taal en cultuur beter leren kennen en zich aanpassen aan het lokale protocol.

Ja hij zegt het echt. Niet de over de schreef gaande Marokkaantjes dienen zich aan te passen: NEEHEE de pelisie en joestietie moeten zich maar aanpassen.
Het lef!

AshleyJ"Ash"Williams | 21-07-12 | 10:32 | + 22 -

Baloney, Marcouch! Reclamepraatje voor de PvdA.

Hoeveel integratiestichtingen zijn er al?

Hoeveel Marokkaanse organisaties zijn er al?
Hoeveel agenten zijn al speciaal getraind op mocro's en op werkbezoek geweest?
Hoeveel onderzoeksrapporten zijn er al verschenen?
Hoeveel hulpverleners zijn er al ingeschakeld speciaal voor Marokkanen?
Hoeveel scholings/stage/werkprojecten speciaal voor Marokkanen?
Hoeveel instituten/tuchtscholen zijn er al opgericht?
Hoeveel buurtvaders/straatcoaches/bijzonder personeel is er al?
Hoeveel miljarden zijn er al geïnvesteerd in de Marokkanen?

En vooral: hoeveel publicaties zijn er al verschenen met ideeën om die losgeslagen Marokkaanse raddraaiers fatsoen bij te brengen?


Het helpt allemaal geen ene moer.

Shalome | 21-07-12 | 10:48 | + 22 -

En daar wou ik het bij laten voor vandaag.


Hoeiboei
http://hoeiboei.blogspot.nl/2011/07/de-leer-van-ahmed-marcouch.html#more

dossier Marcouch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten