donderdag 26 december 2013

Het totalitaire EU-beest laat zijn tanden zien.

Plaatje met dank aan E.J. Bron
Update. 
Ik zat nog even rond te koekeloeren bij E.J. Bron, die dit stuk vandaag ook gepubliceerd heeft en daar zag ik een stuk staan dat ook naar dit document verwees. Ik kon al geen datum ontdekken in de PDF, maar het stuk bij Bron is gedateerd op 19 oktober 2013. De PDF is dus niet nieuw, maar kwam op twitter, terecht, weer onder de aandacht.


Ik zag vandaag een aantal maal  op twitter het volgende document langskomen.De bedoeling is dus dat dit wet wordt in de verschillende staten. Dat bepaalt dat stelletje ongekozenen wel even voor u. Laten we het eens wat nader bekijken. Wat staat er nou eigenlijk achter die wollige Sovjetstijl taal in dit PDF van 12 pagina's. Houdt u vast en neem een stoel met armleuningen, zodat u er niet van af dondert.

Pagina 1

Waar Pim Fortuyn pleitte voor afschaffing van artikel 1 en ook Wilders zich daar voor uitgesproken heeft - meer daarover kunt u vinden in het artikel dat ik daarover schreef; Discriminatie moet kunnen - Daar wil de EU daar absoluut niet over nadenken. Het blijft strafbaar. Niet alleen strafbaar zelfs, het wordt nog veel gekker, maar dat komt verderop.

Hoe krijgen ze het uit hun bek. De immigratie kost ons, en niet alleen ons maar heel Europa, miljarden. Het enriches niet bepaald. It should not affect the basic identity. Nou heb ik hier onlangs een leuke fotoshoot van Amsterdam geplaatst en het lijkt me dat iedereen die niet stekeblind is, kan zien dat onze identiteit in een ongehoord tempo onder het tapijt geveegd wordt. Het lijkt verdomme het Midden-Oosten wel. En dat geldt niet alleen voor Amsterdam, maar voor bijna alle Europese hoofdsteden.

De jongens en meisjes van de EU hebben goed naar hun Sultan Erdogan geluisterd toen die zei dat assimilatie een misdaad tegen de menselijkheid is.

Of ze snappen de islam niet, of ze willen het niet snappen, of ze snappen het wel en het interesseert ze niet (misschien denken ze zelfs wel dat het vanzelf wel goed komt) of het interesseert ze wèl en ze snappen het òòk. In het laatste geval zijn ze bewust kwaadaardig en in de andere verwijtbaar stom.
Koran, soera zoveel (zoek die krengen lekker zelf op): Gij zult geen ongelovigen tot uw vrienden nemen und so weiter.
De islam integreert niet, vandaar al die parallelle samenlevingen all over Europe en de geringe participatie van de mohammedanen daarin.

Pagina 2

Zit u nog? Mooi. Eerst leggen ze uit wat ze onder een groep (a) verstaan en dan (b):

Die zal even mooi worden. Ik mag zo meteen een groep niet meer ridiculiseren? Wat betekent dat, dat Kurt Westergaard geen mohammed cartoons meer mag maken? Dat Hans Teeuwen geen grapjes over de islam mag maken? Deed ie al niet meer gaf die laatst toe in Zomergasten. Mag Reve nog zeggen dat God een ezel neukte?

False charges. What's that? Wie bepaald dat? Als ik zeg dat de koran oproept tot geweld en er komt een of andere arabist of imam vertellen dat dat niet zo is, heb ik dan een valse beschuldiging geuit? Dat valt beangstigend subjectief uit te leggen.

Ze geven er zelf al wat uitleg bij, en vergis u niet, die 'explanatory notes' zijn bindend:

Het anti-semitisme is all over Europe on the rise, en we weten allemaal wie de voornaamste Jodenhaters zijn. De volgelingen van de ideologie die zegt dat de dag des oordeels niet zal komen voor de laatste Jood dood is, soera zoveel. En als ik nu ook nog zeg dat die ideologie de islam is, dan generaliseer ik waarschijnlijk (was ook al strafbaar, maar ik kan niet alles becommentariëren, dat wordt me simpelweg teveel) en dan zal ik ook wel schuldig zijn aan false charges. Gaat lekker zo, ben ik al twee maal strafbaar in één zin. Nou zal ik niet zeggen dat alle moslims terroristen zijn, maar de meeste terroristen zijn wel moslims, en 80% van de Nederlandse moslims vindt de naar Syrië vertrekkende jihadi's helden. De meerderheid van de moslims is het dus wel eens met terrorisme. Gaat lekker, ben ik drie maal  strafbaar in één alinea.

Aan dat groeiende anti-semitisme wordt helemaal niks gedaan. Nee, er worden steeds meer Jodenhaters Europa in geïmporteerd. Dat staat er alleen maar bij om redelijk over te komen. En dat zal in de volgende pagina's nog heel veel vaker voorkomen. Als je het met andere ogen leest kan je namelijk ook prima zeggen dat het een heel redelijk document is. En met die bedoeling zal het ook zonder twijfel zo opgesteld en zo verwoord zijn. Dat is het, onder andere, enge er aan. 

Oooh, zeg dat dan gelijk joh. Mohammedanen hoeven helemaal niet te integreren itt wat jullie eerder beweerden. Is dat ook weer duidelijk.

Pagina 3

Ik moet er wat sneller door heen gaan wandelen, want als ik bij elke pagina een complete pagina commentaar ga plaatsen, kom ik op 24 kantjes en dat is me wat teveel. Ik raad u dan ook aan zelf het PDF nauwkeurig te lezen, zodat u een beetje doorkrijgt waar het Politbureau mee bezig is.

En daar staat het dan toch echt: islamofobie wordt strafbaar. Nou ben ik als de dood voor de islam, maar mijn fobie is geen fobie, want mijn angst/afkeer is een beredeneerde angst. Kijk eens om je heen zou ik zeggen. Er is een wereldwijde (zal wel onder generaliseren vallen) jihad gaande. Als ik dat zometeen niet meer mag zeggen dan wordt me mijn zelfverdediging afgenomen. En als ik niet meer mag spreken (schrijven), dan zit er nog maar één ding op.

 Pagina 4

Ja. Zonder dat het er staat gaat dit hele pamflet toch echt alleen maar over de islam. De EU wil de islam vrij stellen van kritiek, zodat ze nog ongebreidelder kan groeien. Freedom to change or opt out of one's religion. Er is toch echt maar één ideologie die de doodstraf heeft staan op apostasie/uittreding. Het staat er weer voor de vorm, om de facade op te houden. Maar als ik er kritiek op heb dan ben ik een strafbare islamofoob. Welke straf is er voor de imams die oproepen tot deze gewelddaad? Welke moskeeën waarin hier toe opgeroepen wordt worden er gemonitord? Obama heeft moskeeën uitgesloten van observatie.

Ga even je schoonmoeder voorliegen met Kerstmis. Jullie doen niet anders dan gegevens opslaan. Liegebeest.

Leren de Turken turks in Nederland en de Marokkanen marokkaans. Dan komt het vast goed. Hoe gek wil je het nou eigenlijk helemaal hebben joh????? Dat integreren wat hierboven ergens vermeld stond, was echt niet serieus he. As well as in accordance with its religious and .. Islamitisch onderwijs dus.

Pagina 5

De EU gaat burka's verbieden? Wanneer? Ga je grootje voorliegen.

Pagina 6

 *Cartoonstemmetje*: En wat ga je daar tegen doen dan?
En weer gaat het over de islam he. Christenen, Joden, Hindoes, Amerikanen, Chinezen, Belgen, Duitsers, Fransen van mijn part. Doen allemaal gewoon mee als ze hier komen hoor. Een Argentijnse die beweert dat we niet bestaan kan hier zelfs keunigin worden.

Gaan we weer. Wat ga je daar tegen doen dan? 50% van de Londense huisartsen heeft inmiddels genitaal gemutileerde vrouwspersonen binnen de deuren gehad. Besneden, dat hun klit afgeknipt is, of afgesneden met een roestig mes, met alle gevolgen van dien. (ik vertaal het maar even naar normale verstaanbare mensentaal voor u) Dat is toch godsfukkingongelovelijk. Welke gestoorde bedenkt dat? Inderdaad, het staat niet in de koran dat dat verplicht is, maar het komt wel voornamelijk voor in islamitische culturen.

Forced marriages zien we all around, maar worden meestens niet als zodanig herkend. Wederom betreft het voornamelijk mensen die uit een islamitische cultuur stammen.

Polygamie. Ja, hartstikke fout al wil ik zelf ook wel 4 vrouwen en in dat soort onzin zal zeker een deel van de aantrekkingskracht van de islam liggen, vergis u niet in hoe seksueel geperverteerd dat rotboek is. En aan het eind van de reis wacht voor de mannen een gigantisch gratis bordeel. Je zal er maar in geloven.

Polygamie wordt in Frankrijk gewoon erkend als je maar muzelman bent, en ook Rotterdamse gemeente-ambtenaren hadden er geen moeite mee om polygame huwelijken als legaal te registreren. En daarmee de mogelijkheid te bieden tot het innen van omvangrijke sommen sociale 'voorzieningen'.

Exploitation of women: Marokkaanse loverboys, Engelse groominggangs, Zweedse verkrachtingen, Albanese mensenhandelaars. (laten we die laatste ook zo snel mogelijk toe laten tot de EU).

Ze menen het niet en het interesseert ze geen fuk, het staat er voor de vorm en ze weten waar het vandaan komt. En ze gaan er gewoon mee door.

En de uitsmijter van de avond
Echt waar. Het staat er gewoon. Ze gebruiken je eigen woorden tegen je.

Pagina 7 gaat over dat ze het onmogelijk maken om ongewenste vreemdelingen uit te zetten.
Pagina 8 gaat er over dat ze zielig zijn.
Pagina 9 gaat erover dat u strafbaar bent als u er iets van zegt (ik kort het ff wat in, want het duurt wat lang en ik wil naar bed.

Pagina 9

Het laatste zinnetje wil ik er toch even uitlichten:

Ik hoef hopelijk niet uit te leggen wat hier staat he? En als dat wel zo is, dan wil ik dat u zich per subiet van mijn blog verwijdert. Opgedonderd als je het niet begrijpt. We hebben het hier over hersenspoeling. Maar daar komt zometeen op de laatste pagina's nog wat sterke staaltjes van langs.

Pagina 10

Ik snap niet wat hier staat. Het kan aan mij liggen, dat mijn Engels ontoereikend is of zo, maar ik hou er niet van als ik dingen niet snap. Zeker niet als het als crime betiteld wordt, want ja, daar duikt dat woord weer op. Dit document gaat om strafbaarstelling, dat is de kern. En islam, dat is de andere kern. En kritiek erop.

Maar nu komt het engste en ik zal mij onthouden van commentaar. Lees en huiver:Pagina 11


Maar het houdt niet op bij het onderwijs. Dat wat we al lang wisten; namelijk dat de MSM er is om propaganda te bedrijven, wordt nog eens bevestigd:
 My Ass.


The spreading if intolerance. Ik neem aan dat ze bedoelen OF intolerance. En dat was niet de eerste taalfout die in dit dictatoriale stukje stond. Er was nota bene een heel sub-nogwatdingetje D dat leeg bleef.

Tief op prutsers, en laat me met rust. Ik bepaal zelf wel wat ik zeg. En probeer het me eens te verbieden.

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs en bij E.J. Bron

Engelstalige analyse door Gatestone Institute

7 opmerkingen:

 1. Strafbaarstelling van "islamofobie" handig hoor "islamofobie" is een door de OIC verzonnen containerbegrip dat alles omvat waar islam tegen is: kritiek, vrijheid noem maar op. Ergo weerstand tegen islam wordt verboten. De boosaardigheid van onze bestuurders kent waarlijk geen grenzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Strafbaarstelling van "islamofobie" handig hoor "islamofobie" is een door de OIC verzonnen containerbegrip dat alles omvat waar islam tegen is: kritiek, vrijheid noem maar op. Ergo weerstand tegen islam wordt verboten. De boosaardigheid van onze bestuurders kent waarlijk geen grenzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 19 maart 2014 a.s. weer naar de stembus. Ik pas deze keer. Alleen dán hebben "ze" je nodig, en daarna zien ze je niet eens meer staan.
  Hang dit achter uw raam:
  http://tinyurl.com/kkbux4v

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit eu dictaat is totaal onaanvaardbaar. Inderdaad. Geen tolerantie voor de intoleranten maar dán niet zoals zij het bedoelen.

  De eu moet kapot en de islam ook. Als men dit invoert is wat mij betreft alles legitiem. Ook gewapend verzet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook tijd worden voor grootschalig landelijk VERZET.
  Lees en huiver. Trap niet in de smoesjes van geuniformeerde, nota bene gewapende angsthazen die de echte problemen laten liggen!!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/12/goh_politie_checkt_ovchipkaart.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Keihard bewijs: rechter in volgende zaak bewijst pro-Rutte in casu gemeente Den Haag te zijn.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/12/den_haag_je_tik_ertegen_en_het_stinkt.html

  BeantwoordenVerwijderen