maandag 23 december 2013

Interview van Fox anchor Tucker Carlson met Anjem Choudary


Naar aanleiding van de demonstratie die Choudary en de zijnen hielden:

Dozens of Muslim protestors gathered to demand that businesses stop selling alcohol in a popular East London area yesterday.

The group, led by former Al-Muhajiroun leader Anjem Choudary, warned restaurants and shops in the Brick Lane area that they face 40 lashes if they continue to sell the product, which is banned under Sharia Law.

Waar ik vorige week over berichtteh/t G.Deckzeijl

4 opmerkingen:

 1. Even terug in de tijd naar de arabische "lente", de dag dat moslimgrootbek Choudary van Fox anchor Sean Hannity onderuit de zak kreeg...
  http://tinyurl.com/6wh6lwm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Choudary, the biggest hypocrite around!
  http://tinyurl.com/nc2mt4o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel mensen zullen het niet bemerkt hebben. Volgens eigen zeggen is Choudary dus niet meer in de bijstand, levend van de steun van het Britse volk, maar Choudary is tegenwoordig een bevoegd advocaat . . . . . , een sharia advocaat! En dan kan vervolgens dat 'bevoegd' ook weer doorgestreept worden. En aansluitend kan men er over nadenken wat een sharia-zitting inhoudt, namelijk twee mensen met een conflict gaan naar een mediator, een zogenaamd onafhankelijke derde doet uitspraak over het geschil waar die twee mensen mee zitten. Hij wordt betaald door die twee mensen, dus hij wordt toch weer betaald uit de gemeenschap. Het is dus weer net zo als vroeger toen Choudary een uitkering kreeg, alleen dit keer komt het geld in grotere hoeveelheden en het geld stroom via anderen, maar uiteindelijk draagt hij zijn steentje aan de maatschappij NIET bij, hij blijft leven ten koste van de gemeenschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Vanhetgoor, 24-12, 12:36
  http://tinyurl.com/kgh8x56
  Goeie kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen