maandag 16 december 2013

Uit het Nieuws

Wilders door publiek verkozen tot politicus van het jaar

Mark -geen cent meer naar Griekenland- Rutte, minister-president en trekpop, heeft weer eens bij het kruisje getekend.

Rutte steunt toch ‘bindende afspraken’ over macht naar Brussel

Het kabinet is toch bereid om meer nationale bevoegdheden aan Europa over te dragen. In tegenstelling tot wat Rutte eind oktober in de Tweede Kamer zei, mogen die afspraken “bindend” zijn, zo blijkt uit een brief die de premier en minister Timmermans vrijdag aan de Kamer stuurden. 

NRC

Gewoon Constantinopel terugveroveren en dan hebben we een goed verdedigbare grens bij de Bosporus. Dit soort kul praatjes van de Europese Commissie dat we door een visumverdrag met Turkije de illegale immigratie tegengaan is een snoeiharde leugen. Turkije houdt zich nu ook al niet aan het verdrag dat het met Griekenland heeft om illegale immigranten terug te nemen en er is geen enkele aanleiding om Turkije nu wel te geloven. De Turkse minister Davutoglu van islamitische leugens zegt al met zoveel woorden dat ie zijn reet afveegt met het verdrag.EU damt stroom illegalen in door visumdeal met TurkijeTurkije belooft illegale immigranten die afkomstig zijn uit andere landen terug te gaan nemen als ze vanaf Turks grondgebied de EU zijn binnengekomen. In ruil daarvoor krijgen Turken het recht om zonder visum naar de EU te reizen.  
De Turken zullen daarvoor honderden miljoenen euro's aan hulp krijgen van de EU. 
'In het slechtste scenario zal Turkije misschien enkele duizenden illegale immigranten moeten terugnemen', zegt de Turkse minister Davutoglu. 'Maar 76 miljoen Turken zullen overal heen kunnen in Europa.'
Via Volkskrant
Democratie is als een trein, je springt er op en als je je doel bereikt hebt stap je weer uit (Erdogan). Dat hebben de Rotterdamse mohammedanen nu ook begrepen en ze hebben de eerste aanzet tot onze democratische onderwerping aangegrepen.

'Nida dicht hiaat tussen moslims en Rotterdamse politiek'De stem van de moslimgemeenschap werd in Rotterdam onvoldoende gehoord, zegt Mohamed Talbi. De oud-raadslid van de PvdA besloot daarom samen met een groep anderen de politieke partij Nida op te richten. "We zijn geen moslimpartij", maant hij direct. "De islam is onze inspiratiebron, maar we zijn er voor iedereen."

Via Trouw
De bevolking verhongert en kan geen gas en licht meer betalen. In het traditioneel arme zuiden van Italië dreigt armoede voor de helft van de bevolking. Wat brengt die EU en de euro toch een vrede en welvaart voor de mensen.


Nieuwe protestbeweging Forconi doet Napolitano vrezen

 

President Giorgio Napolitano van Italië heeft vandaag gewaarschuwd dat het Zuid-Europese land in 2014 een periode van sociale onrust en spanningen tegemoet gaat. Het Italiaanse CBS waarschuwde vandaag dat één op de drie Italianen bedreigd wordt door armoede en sociale uitsluiting. 

Via Volkskrant 
En exact hetzelfde stuk staat ook in Trouw 
De titel de foto's, alles is hetzelfde. Leuk he al die verschillende kranten.Is uw ziektekostenpremie de afgelopen tien jaar ook verdubbeld? Gelukkig gaat het geld naar een goed doel. Zie ook mijn dossiertje over 'de zorg'

Kassa voor ziekenhuisdirecteuren
AMSTERDAM - 
De helft van de ziekenhuisdirecteuren verdiende vorig jaar meer dan de norm van 130 procent van het gemiddelde ministerssalaris. Gemiddeld verdienden de 230 directeuren 184.000 euro. Ook lag er voor een aantal nog een bonus in het verschiet van gemiddeld 18.000 euro.

Via de Telegraaf

 

1 opmerking:

  1. http://eunmask.files.wordpress.com/2013/08/leugens.png?w=640&h=341

    BeantwoordenVerwijderen