zondag 22 december 2013

Uit het nieuws

Daar kon je op wachten natuurlijk. Huis voor huis, straat voor straat, wijk voor wijk, stad voor stad. Met geduld, voortplanting, gedreig en geweld, geschreeuw en gekrijs, en een onstellende vastberadenheid houdt de islam vast aan zijn doel. Uitbreiding en onderwerping.

Amsterdam krijgt islamitische partij


De islamitische Partij van de Eenheid doet ook in Amsterdam mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.  De partij heeft zich gisteren ingeschreven bij de gemeente.
Soms, heel soms hoor je nog ergens een verloren proteststemmetje van een hoogleraar of een journalist, maar de politici gaan onverstoorbaar door op de ingeslagen weg.

'De democratie wordt geofferd op het altaar van de muntunie'

De Europese Raad is deze week verder gegaan in een ontwikkeling die de nationale democratie volledig buitenspel zet. Die ontwikkeling moeten we stoppen, schrijft politiek econoom Bastiaan van Apeldoorn.  
En de dag daarvoor stelde Ewald Engelen het al ongeveer hetzelfde in een andere krant.

Verwar ze

Achter het jubelwoord 'democratie' gaat flink wat autocratie schuil. Wijzend naar landen waar democratische grondrechten met voeten worden getreden, houdt de elite ons steevast voor dat wij 'toch maar mooi in een democratisch land leven'. Met stemrecht, vrijheid van meningsuiting en vrijheid van organisatie en vergadering. En dan bedoelt diezelfde elite: niet zeuren verder!
En in de Telegraaf de excuses van Fernanda Lima voor haar jurk bij de WK-loting, die zou te bloot geweest zijn. Ja bied je excuses maar aan als een volleerde dimmie aan terreurstaat Iran. Volgende keer maar een burka aan.

Lima: 'Sorry voor blote jurk'

 

 

Fernanda Lima heeft haar excuses aangeboden voor de 'blote' jurk die zij droeg tijdens de loting voor het WK voetbal. Er kwamen nogal wat klachten binnen over haar kledingkeuze.

De uitzending van de loting werd in Iran volgens Daily Mail zelfs afgebroken, omdat Lima's verschijning te 'sexy' zou zijn geweest.

Telegraaf

1 opmerking:

  1. Grotebekmoslim A.Choudary krijgt onderuit de zak van Fox anchor Tucker Carlson.
    http://www.youtube.com/watch?v=pMqRKfwrn9Q

    BeantwoordenVerwijderen