donderdag 5 december 2013

Hoe Turkije over Europa denkt

Dit is een kaartje van hoe ooit het Ottomaanse rijk er uit zag. En reken maar dat elke Turk dat weet.
En als, en als, en als de hemel naar beneden valt, hebben we allemaal een blauw hoedje. En als de Turken niet een aantal maal Zuidoost-Europa uit waren getrapt en gestopt bij Wenen, dan waren ze doorgewandeld.
En nu krijgen ze gratis toegang.

Gratis, gratis, graaaatiiiis? Racist, nazi, fascist! Uitbuitende koloniaal, onderdrukker, slechtmensch, slavenhouder. Dat is niet goed genoeg. Excuses willen ze horen, dat we ze niet al veel eerder toegang verleenden tot het land dat hen rechtens toebehoort.

Gelimiteerde imitators van de hoogstaande Ottomaanse cultuur zijn wij. Onze prestaties in de slavernijhandel stellen niks voor vergeleken bij die van de Turken. We verkochten wat, door negers aan ons verkochte, tweedehands-negers (waren tenslotte door andere negers tot slaaf gemaakt en doorverkochte losers) en  gedurende een korte tijdspanne voor wat grijpstuivers (..) , terwijl de Sultan's er complete harems met IJslandse, Hollandse, Friese, Deense, Engelse, Ierse, Schotse, Franse, Spaanse, Portugese, Italiaanse, Griekse en etc. op na hielden en de slavernij nooit afgeschaft hebben. Soms tot wel 5000 dames aan toe. En de gasten die de roeispanen hanteerden van de transportboten waren voorzeker ecologisch en duurzaam bezig. Gratis sportschool voor het goede doel, islamitische liefdadigheid waar u dankbaar voor zou moeten zijn. Maar dat leggen we u later wel uit als we de geschiedenisboekjes weer eens aangepast hebben.

Zelfs het symbool van Holland, de tulp, schijnt uit Turkije te komen (en de eerste beurskrach veroorzaakt te hebben).

Gemankeerde Duitsers zijn we, ook schuldig aan de holocaust, want nergens werden er procentueel zoveel Joden weggevoerd als hier, want nog steeds is nergens de persoonsregistratie zo volkomen als hier. En zelfs de holocaust was gekopieerd van de superieure Turken, want die hadden al de eerste genocide begaan, die op de Armeniërs. Althans, voor zo ver genocides gedocumenteerd zijn. 80 miljoen Hindus zouden er gesneuveld zijn in de strijd tegen de islam en 40 miljoen zwartjes/slaven (wist u dat het Arabische woord (Abeed) tussen deze twee geen onderscheid maakt?)  Gelukkig discrimineert de heilige Arabische taal van de koran niet tussen zwarten en slaven.

Nee, dat doen wij met Zwarte Piet.

Maar gelukkig kunnen we onze zielerust afkopen door dat allemaal goed te maken en eindelijk vrije toegang te verlenen aan de inwoners van het land dat:

- De Armeense genocide ontkent
- meer journalisten in de bak heeft dan Iran of China
- Een deel van Europa, Cyprus, bezet houdt
- Protesten afgelopen zomer op het Taksim-plein hardhandig neersloeg
- een opgeblazen schulden-economie heeft
- En bovenal, ons in de geschiedenis nog nooit vreedzaam tegemoet gekomen is
- En ook de uitspraken van 'total freak' Erdogan wijzen daar (een vreedzame dialoog) niet op


Zie voor meer: Dossier Turkije

Lang leve de onderwerping, en kom maar binnen met je knecht:

Telegraaf:
'Turken straks zonder visum naar EU'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten