zondag 10 maart 2013

Krokodillentranen om Srebrenica

Een debuut op DDS om te janken: 'Niemand huilt om Srebrenica'

Srebrenica, de voorgeschiedenis

De Balkan.
Eeuwenlang heeft zuidoost Europa zwaar geleden onder een islamitische/ottomaanse/turkse -wat u wilt, u mag kiezen- bezetting. Genocide, plundering, verkrachting en slavernij was het deel der Europeanen. In 1354 verschenen de Turken voor het eerst op de Balkan. In 1387 werd Thessaloniki veroverd en in 1389 werd de Servische macht gebroken in de slag op het Merelveld. In 1453 werd tenslotte Constantinopel veroverd en een paar jaar later in 1459 kwam Servië onder volledige Ottomaanse controle. En maakt u zich geen illusies; oorlog was nooit vriendelijk; drones en computers waren nog niet uitgevonden.

Het Merelveld.
Tot zover een klein beetje achtergrondgeschiedenis voor rechtenstudente Marie Hemelrijk (wat jammer van die naam, het doet zoveel beter vermoeden). Dat Merelveld speelt nog een verdere rol in de geschiedenis, zo was de aanslag op aartshertog Franz Ferdinand, in jouw lieflijke Sarajevo, op de verjaardag van die slag de directe aanleiding tot de eerste wereldoorlog. Op de Balkan was die overigens toen al begonnen: "Op 8 oktober 1912 verklaarde Montenegro de oorlog aan het Ottomaanse Rijk. De partners op de Balkan volgden enige dagen later"(wikipedia). In 1989 tijdens een herdenkingstoespraak van de slag op het Merelveld verwierf Milosevic grote steun onder de Servische bevolking en later dat jaar werd hij gekozen tot president van Joegoslavië.

Turkije.
Voor Turkije was de eerste wereldoorlog niet zoals hier in het Westen afgelopen in 1918. Tijdens en na de oorlog vond er nog de genocide op de Grieken, Armeniërs en Assyriërs plaats. In 1923 nog vertrok de Engelse dichter Lord Byron (lees die man eens, Fub) naar Griekenland om deel te nemen aan de vrijheidsoorlog tegen de Turken. De Vrede van Lausanne in 1923, die een einde maakte aan de oorlog, maakte hij niet meer mee.

WOII
Maar nauwelijks was er vrede na vier eeuwen onderdrukking en bloedvergieten, of de tweede wereldoorlog brak uit. De vrede had nog geen twintig jaar geduurd in dat deel van Europa. In 1929 al werd in Kroatië de Ustasha opgericht, een fascistische, antisemitische en voornamelijk anti-Servische beweging. Deze 'Arische' katholieken genocideerden naar schatting 150.000 orthodoxe Slavische Serviërs in de tweede wereldoorlog. De door Amin-al-Hoesseini, 'spiritueel' oom van Jasser Arafat, opgerichte islamitische Handschar SS-divisie van Bosniërs en Kosovaren deed het voor minder, die richtte zich dan ook voornamelijk op de wat minder aanwezige Joden, maar was toch nog altijd goed voor tussen de 20- en 40.000 doden. Samen met de nazi's zouden ze één miljoen Serviërs over de kling hebben gejaagd in concentratiekampen.

'The Islamic Declaration'
De Serviërs moeten zich dan ook rotgeschrokken zijn van 'The Islamic Declaration' van Alija Izetbegović in 1990.  "There's no peace or coexistence between the Islamic faith and non-Islamic social and political institutions." Overigens is het een herpublicatie, het origineel stamde uit 1969 en ook in de tweede wereldoorlog stond Izetbegović al aan de verkeerde kant. In 1983 werd die nog veroordeeld tot een gevangenisstraf van 13 jaar, omdat die een islamitische staat wilde bouwen.(*1)

Bosnië-Herzegovina.
Hij heeft blijkbaar niet de hele straf uitgezeten, want in 1990 werd hij de eerste president van Bosnië-Herzegovina. Twee jaar later riep hij de onafhankelijkheid uit, die tot een oorlog leidde, die  in het nieuws zou komen door hernieuwde concentratiekampen en de eerste genocide sinds Hitler op het Europese continent. Een oorlog die ook door de EU niet voorkomen kon worden ondanks de nobel prijs voor de vrede en de valse bewering dat er al zestig jaar vrede heerst in Europa,

Jihad.
Tien jaar daarvoor was Khomeiny aan de macht gekomen in Iran en de jihad had een nieuwe impuls gekregen. Izetbegović en zijn kompanen zijn er met enige regelmaat op visite geweest. Vanaf 1992 stroomden ze dan ook Bosnië binnen, de gewezen mujahideen. En Saoudi-Arabië heeft er nooit problemen mee om de beurs te trekken als het gaat om de verspreiding van de islam. Hoe radicaler hoe meer dollars lijkt het wel. Olie zat nietwaar? En U betaalt het wel!

Srebrenica.
Srebrenica valt niet los te zien van de geschiedenis en ook niet van de toekomst. In Srebrenica werd een zogenaamde 'Safe Haven' gecreëerd. Daar zijn allerlei theorieën over. Srebrenica valt niet los te zien van Sarajevo en de ruimere Balkan.


Een paar vragen

-Allereerst: Was er de afspraak om het zo ver te laten komen, opdat er een 'excuus' was om eindelijk internationaal ingrijpen te rechtvaardigen?
-In hoeverre werd deze veilige haven gebruikt door Nasir Oric en zijn mujahideen om omliggende Servische dorpen te terroriseren en werd ingrijpen dus uitgelokt?
-Waarom werd het toegestaan dat de enclave niet ontwapend werd zoals wel in het mandaat was vastgelegd? 
-En waar kwamen de wapens vandaan. In ruimere zin hoe zat dat voor heel Bosnië, terwijl er een wapenembargo gold?
-Welke rol speelde Mabel Wisse Smit en haar relatie met Mohammed Sacirbey(*2)
-Waar ligt de belangrijkste, met Rusland concurrerende zuidelijk-europese oliepijpleiding en waar ligt heden ten dage de grootste Amerikaanse legerbasis in Europa?(*3)
-Erdogan heeft gezegd dat die alle gebieden die ooit ottomaans waren weer terug wil
-Bekijk eens de Turks-Albanese geschiedenis.

 Ik ben moe en ik weet de waarheid ook niet. Maar die hele Karremans die kan nog niet eens pianospelen, dus daar zou ik me niet op richten als ik over deze kwestie iets zou willen schrijven.

Het ligt iets ingewikkelder dan een vakantiekollumpie-blogje. Feit is dat de publieke symphatie uitgaat naar de islamitische veroveraars en dat na Albanië, we met Bosnië en Kosovo een tweede en derde islamitische staat op Europees grondgebied hebben. Feit is ook dat daar de oorspronkelijke bewoners verdreven worden en kerken platgebrand. Feit is ook dat zich daar de grootste mensenhandelaars bevinden, die Lodewijk Ascher wil bestrijden door Amsterdam om zeep te helpen.


Ik kan wel 300 links plaatsen. En toch had ik er tot vandaag nog nooit wat over geschreven. Ik probeer om me niet te bemoeien met dingen waar ik geen verstand van heb, al lukt dat lang niet altijd. Gelukkig kwam er een hele hoop weerwoord van de reaguurders op DDS.


Hier eerst de links die de reaguurders plaatsten:


Na de burgeroorlog bleven honderden muhadjedien achter in Bosnie http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/1484
Wahabitische preker wil speciale tax voor niet-moslims in Bosnie, 'net als onmder Ottomaans bestuur' (http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4966)
Bosnie discrimineert katholieken
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4782
Bosnie uitvalsbasis voor islamitische terroristen
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2922
Sharia-dorpen in Bosnie
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4553
Leider van Bosnische moslims wil sharia in Bosnie
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2951
Vrouwen in Bosnie gedwongen hoofddoek te dragen
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/506
Sarajevo mono-etnische islamitische stad
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2102
Gays door moslims in Bosnie mishandeld
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2182

Jihad in Srebenica
http://rz1305.blogspot.nl/2010/10/jihad-in-srebrenica.html
De mythe van de genocide in Srebrenica


zie ook:

*1
Izetbegović
http://en.wikipedia.org/wiki/Alija_Izetbegovi%C4%87
The Islamic Declaration
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_Declaration
*2
Mabel Wisse Smit, een dame 'met' pit in koninklijke sferen
http://groups.yahoo.com/group/linksnederlands/message/6453
Mabel
http://www.standejong.nl/archief/2004/2004_16_siebeltmabel.pdf
War Child 'charity' co- founded by member of royal family involved in arms lobby for Bosnian muslims in 2001 shuts down Chechen operations
http://www.militantislammonitor.org/article/id/2078 
Mabel Wisse Smit was in de jaren '90 nauw betrokken bij de Bosnië lobby
http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=58412
*3
The Criminalization of the State: “Independent Kosovo”, a Territory under US-NATO Military Rule
http://www.globalresearch.ca/the-criminalization-of-the-state-independent-kosovo-a-territory-under-us-nato-military-rule/7996
Balkan Crisis supports US Corporate Interests
http://globalresearch.ca/articles/MEN307A.html

De genocide en etnische schoonmaak door de Kroaten in Krajina was overigens iets groter in omvang dan die in Srebenica.
Clinton made 1995 Ethnic Cleansing in Krajina Possible
http://www.globalresearch.ca/clinton-made-1995-ethnic-cleansing-in-krajina-possible/795
VS liet Iran wapens leveren aan Bosnië, 94
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/422422/1996/04/24/VS-lieten-Iran-wapens-leveren-aan-Bosnie.dhtml
Saudi prince to Clinton: “Muslims will never forget your deliverance of Bosnia-Herzogovenia and Kosovo”
Bedankt voor Bosnië en Kosovo, hij zegt het gewoon echt. Onvoorstelbaar. Vanaf 3.57http://fubarfubar.blogspot.nl/2012/11/saudi-prince-to-clinton-muslims-will.html
Bosnian mujahideen
De geplande val van Srebenica
Val van Srebrenica
http://nl.wikipedia.org/wiki/Val_van_Srebrenica
Een onderzoek naar de buitenlandse islamitische invloed in Bosnië-Herzegovina tijdens en na de Balkanoorlog (1992-2006) 
Hoofdstuk 6. De komst van de moedjahedien naar Bosnië (pag 57-80)
http://www.scriptiebank.be/sites/default/files/db8078c6bf1aa8a46c3a7532e9fd607d.pdf
Thom Karremans, Srebrenica en Naser Oric, Lux et Libertas
http://luxetlibertasnederland.blogspot.nl/2012/05/karremans-srebrenica-oric.html 
America used Islamists to arm the Bosnian Muslims
Documentaire (5 uur) The Death of Yugoslavia
Documentaire (2.47 uur) The Avoidable War

Ondertussen in Bosnië

Bosnië, de etnische zuivering van katholieken(duits)
http://de.radiovaticana.va/articolo.asp?c=558559 
Militairen uit Bosnië worden getraind in Iran
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/439263/1996/03/04/Militairen-uit-Bosnie-worden-getraind-in-Iran.dhtml
SARAJEVO, BOSNIA-HERZEGOVINA (BosNewsLife)– Christians are massively leaving post-war Bosnia-Herzegovina amid mounting discrimination and Islamization, according to a new report released Friday, October 12.
http://creepingsharia.wordpress.com/2012/10/28/christians-flee-bosnia-amid-discrimination-islamization/
Creatie van Bosnische moslimstaat leidde tot een etnische zuivering van 440.000 katholieken
http://ejbron.wordpress.com/2012/10/15/creatie-van-bosnische-moslimstaat-leidde-tot-een-etnische-zuivering-van-440-000-katholieken/ 
 

Familie-filmpjes:

Hiding Genocide; Before the Srebrenica Massacre: Jihad In the Balkans! 4.59


Radical Islam in Bosnia http://tempeliers.wordpress.com/  8.14


Brief Facts - Srebrenica Massacre And Other Myths Of Bosnia  10.25Brief Facts - Anti-Serb Propaganda And Other Myths Of Bosnia  10.54


Dossier Srebrenica (еnglish titl) - Dosije Srebrenica  1.24.00


Alija Izetbegovic - former Hitler's SS officer Srebrenica Planned in Washington and Sarajevo
Fraude met Srebrenica-miljoenen Powned 7 juli 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten