zondag 8 september 2013

Ook Jamaat-e-Islami, bij mij om de hoek

Deze lui:Grotere kaart weergevenIn nota bene de volkskrant die het wel klakkeloos van AP overgenomen zal hebben, dat is tenslotte wel zo makkelijk. Stelletje luie copy-pasters van de redactie. -Bewerkt door: redactie − 08/09/13, 02:55  − bron: AP-
Bewerkt ja, vast. Gecheckt, onderzocht, terwijl die stukkies van Kluveld nota bene in jullie krant verschenen? Vast helemaal niet:
  
Rekruteren
Volgens Zahid Hussain, die in zijn boeken de opkomst van opstandelingenactiviteiten in Pakistan voorspelt, hebben enkele tientallen opstandelingengroepen hun hoofdkwartier in Punjab. In Waziristan zouden hun aantallen eveneens toenemen nu religieuze partijen als Jamaat-e-Islami jongeren rekruteren om voor hen te strijden.
Wat de volkskrant niet beseft, te lui is om te vermelden of niet wil vermelden, is dat dat soort lui hier dus ook hoofdkwartieren hebben. Je een beetje zorgen maken over wat er in 'who gives a fuck, behalve die atoomwapens' Pakistan gebeurt, terwijl ze allang hier om de hoek wonen. Het is tijd dat jullie jullie ogen opendoen.

dossier Jamaat-e-Islami

1 opmerking:

  1. Wat is een Asjid? Of beter gezegd waarom wordt de M uit het woord Masjid weggeretoucheerd? Heeft Google het gedaan, is het door onverlaten gedaan of is er meer aan de hand? Kijk maar een goed naar de foto, de M is afgeplakt of weggehaald. Vreemd, dacht men nu werkelijk dat men dan plotsklaps geen idee meer heeft wat er in die ruimte zich afspeelt, kom nou!

    BeantwoordenVerwijderen