zondag 15 september 2013

U bent een slaaf in de fabriek, en opdat U weer even weet wie uw meesters zijn

En daarom zet ik hem lekker weer een keertje bovenaan. Dit zijn de mensen waar u niet van hoort. Deze pipo is van Goldman Sachs en was de VN baas van immigratie. Ja ze zitten overal met hun tengels. Daarvoor werkte die samen met Delors. And "He is on the steering committee of the Bilderberg Group". En die zijn heel wat enger dan Rutte of Samson, stukje van vorig jaar:

En deze plantagehouder windt er geen doekjes om. Het interesseert hem geen zak dat we al overbevolkt zijn. Ons hele mooie land is onderhand opgeslokt door bedrijventerreinen, snelwegen en de moderne variant van de huurkazernes, vinexwijken.

Meer immigratie! Ophouden met je nationale en culturele identiteit! Jullie worden ons een beetje te lastig en we gaan jullie vervangen door laagopgeleiden uit landen waar ze nog wel een beetje gehoorzaamheid kunnen waarderen en een oppergod. En waar ze vooral niet zelf nadenken, maar braaf achter elke clown aanhollen die zegt dat die spreekt namens, tsja namens wie eigenlijk...

Het onderwijs is inmiddels afgebroken. Nederlands wordt er niet meer gesproken als ik door mijn land reis te voet of op de fiets of met het openbaar vervoer of via het internet. Wij zijn de laatsten van een generatie. Het was nooit de bedoeling om ons te leren denken. Het was een historische vergissing, want daar worden u en ik maar lastig van.

Gelukkig is dat inmiddels rechtgezet. De macht is weer stevig in handen waar die hoort. En u kunt de tiefus krijgen.


via
http://kitmantv.blogspot.nl/2012/07/peter-sutherland-of-goldman-sachs-eu.html

Hans Jansen komt tot dezelfde conclusie
http://hoeiboei.blogspot.nl/2012/07/haalt-de-eu-2084.html

Peter Sutherland
http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Sutherland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten