dinsdag 17 september 2013

Indoctrinatie en propaganda in Amsterdam


Verbijsterd, flabbergasted, WTF. Echt? ECHT? Ja, echt.


Ik weet dat het erg is. Ik weet dat de gemeente structureel moslims en hun ideologie bevoordeelt en steunt. Als er een bouwvergunning voor een moskee wordt ingediend dan verdwijnt elke normale procedure en komt die moskee er zowiezo. Inspraak en bezwaren van bewoners worden terzijde geschoven. En ook als het een crimineel project is dan maakt dat niet uit en wordt er gerust een paar miljoen subsidie op gegeven, eeuh lening (die niet wordt terugbetaald).

Bijna elke islamitische school komt weg met fraude (vele voorbeelden staan in dit stukje over de naamgeving van die scholen, het voert me hier nu te ver om..). Ook worden de cito-toetsen omgebogen om maar de islam in een goed daglicht te stellen. En krijgen deze scholen: "Aanzienlijke extra gelden (voor 72% van de leerlingen). Als dat geen omgekeerd racisme is en apartheid dan weet ik het ook niet meer. Je eigen kinderen verwaarlozen, welke gek heeft dat ooit bedacht?

Daar ben ik inmiddels al aan gewend en ik besef dat we de strijd/ommekeer met een enorme achterstand aanvangen. Indoctrinatie en propaganda zoals ik vandaag door de voorzitter van het naburige stadsdeel op gewezen werd op twitter vind ik bijkans nog enger.

Achmed Baadoud is die stadsdeelvoorzitter die met een nauwelijks verhulde coup pvda icoon Achmed (maakt niet uit dat ze allebei hetzelfde heten joh) Marcouch van de troon stootte in Nieuw-West, waarna de pvda Amsterdam hem doodleuk op de lijst voor de centrale/algehele stad zette, en nu zit ie in Den Haag waar die het hele land schade kan doen.  

Nou dat was een lange inleiding.

Ik zag deze retweet van Baadoud vandaag:

Het gaat me dus om dat linkje:
Vanaf 12 september is een bijzondere expositie te bezichtigen in het stadsdeelkantoor van Nieuw-West met verhalen en foto's van moslims die joden hebben gered tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Aha. Wat lief van ze. 'De moslims zijn vrienden van de joden'. Terwijl er in de koran meer anti-semitisme staat dan in mein kampf. Terwijl er niks in de immer verdeelde islamitische wereld tot meer eenheid leidt dan wanneer men oproept de Joden te doden. Terwijl de dag des oordeels niet aanbreekt voordat de laatste Jood gedood is, soera zoveel en nog een beetje. Terwijl overal in Europa het de moslims zijn die actief de Joden aan het verdrijven zijn. Apes and Pigs nietwaar.

Ik walg er van.

Oud filmpje van een brainwashed little girl en die kant gaan we hier ook uit:
Gepubliceerd bij E.J. Bron

3 opmerkingen:

 1. http://tora-yeshua.nl/2011/07/hizb-ut-tahrir-erger-dan-een-sekte-gesubsidieerd-hoogverraad/

  Amsterdam Nieuw West gaat op deze al jaren lang ingeslagen weg voort.
  Dankzij Job Cohen en nu VdLaan en uiteraard de PvdAllah.
  Het wegvallen van "prof. Van Frikschoten" is en blijft een groot gemis.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Petitie tegen de bouw van nieuwe moskeeën in Nederland.
  https://petities.nl/petitie/geen-nieuwe-moskeeen

  Ook geplaatst bij E.J. Bron.
  http://ejbron.wordpress.com/2013/09/17/petitie-geen-nieuwe-moskeeen-in-nederland/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In een Utrechtse wijk heeft men tijdens dodenherdenking al een Marokkaanse vlag hangen op verzoek van de moslim-mannetjes. Verzoek was bij Oranje vereniging ingediend en de voorzitter heeft op basis van afspiegeling van de bewoners in de wijk en verzoening ( en vermeend bewijs van wel 30.000 ( zeer discutabel!! en denkelijk een ronduit leugen) Marokkanen die tijdens de 2de wereldoorlog Nederland ( ook vanwege Joden??)heeft helpen bevrijden, een verzoek ingediend bij de Gemeente die dit goedkeurde. ik heb per brief ( en email naar voorzitter) naar de Gemeente kenbaar gemaakt dat o.a.de redenen minimaal discutabel zijn en ik er niet mee akkoord ga. Na vergadering alwaar mijn brief behandeld werd, werd er doodleuk geantwoord dat mijn brief ter kennisgeving is aangenomen. Per mail een verzoek ingediend bij de voorzitter van de Oranjevereniging een Joodse vlag neer te hangen tijdens dodenherdenking. Nog steeds ( maanden) geen respons. HEERLIJK NEDERLAND TOCH NIETWAAR?!!!!

  BeantwoordenVerwijderen