dinsdag 22 oktober 2013

Gematigde islam. Hahaha

gematigde islam in actie in Nigeria

Het bestaat niet. Islam is islam (Erdogan).

Ik geloof heel niet in het imaginaire onderscheid tussen een gematigde en een extreme islam, dat is slechts bedacht om maar niet de gehele islam in een kwaad daglicht te hoeven stellen. Een gutmensch-fabeltje.

In 'De hoogste tijd voor remigratie' schreef ik:
Nederlandse moslims zijn alles behalve gematigd. Eerdere onderzoeken gaven al aan dat een meerderheid voor invoering van de sharia is en ook niet zoveel opheeft met democratie. Een meerderheid vindt het ook geoorloofd om geweld te gebruiken als de islam verdedigd moet worden en vindt het redelijk dat op afvalligheid de doodstraf staat, net als op belediging van de proleet. Het nieuwste onderzoek toont aan dat driekwart van de Nederlandse moslims de jihadische Syrië-gangers helden vindt, Volkskrant 28 mei.
Vergelijkbare onderzoeken in andere landen laten eenzelfde beeld zien.

We kunnen het ons niet langer veroorloven om een bedacht en verzonnen onderscheid tussen gematigde en radicale islam -en gematigde en extreme moslims- te hanteren als de meerderheid ons feitelijk naar het leven staat. Het is een smoesje om maar niet de islam als geheel te hoeven veroordelen...

Zodat het zich maar kan blijven verschuilen achter de vrijheid van godsdienst en wij het niet kunnen aanpakken als de vijandelijke veroverings-ideologie die het feitelijk is, en die ons al in een ver verleden de totale oorlog heeft verklaard. Een bloederige ideologie die onveranderbaar (dat wordt beschouwd als apostasie en daar staat de doodstraf op) is, en in 14 eeuwen zijn standpunt geen millimeter aangepast heeft.

Een mooi afschrikwekkend voorbeeld hiervan zag ik vandaag op een filmpje bij Bare Naked Islam

De gematigde meerderheid:


Over de video; een paar dingen vallen me op:
-ik zie geen vrouwen.
-op 2.15 steekt iedereen zijn hand op om aan te geven dat men het eens is met steniging, dat schijnt gematigd te zijn als iedereen het ermee eens is, verder komt de argumentatie niet. Op twee mensen na. Blanken (mag ik dat nog zeggen?), waarschijnlijk autochtonen en dat maakt ze nog verdachter. Dat zullen dan wel de radicalen zijn. Het zal me niet verbazen als deze twee subversieven  binnenkort aangeklaagd worden voor islamofobie.
-3.00 "So what's the politicians gonna say now, what's the media gonna say now? That we're all extremists, we're all  radicals, we need to deport all of us from this country?"

Ja.
Daar kan maar één antwoord op zijn als je dit soort barbarij promoot. Elk beschaafd mens zegt dan: Ga maar weg. 

zie ook
Ten Reasons Why Moderate Muslims Are Not the Answer , LibertyGP, George Whale, 20-10-2013 

zie ook dossier islam

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs

Ah, het filmpje staat ook op You Tube:
http://www.youtube.com/watch?v=q9DRfGiRGBw 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten