vrijdag 25 oktober 2013

Twitteren met Kim Holland

Het is van groot belang dat BN-ers zich uitspreken. Ja, ik ben me er van bewust dat dit soort tweet-conversaties in eenmaal weergegeven kunnen worden. Alleen weet ik niet hoe. Vandaar dat het in tweeën komt, zoals al het goede, of in drieën:

1 opmerking:

  1. Ik lette even niet op, mijn gedachten gingen uit naar iets anders. Ik werd afgeleid, ik heb niet opgelet over wat Kim Holland zei. Als ìk dat heb, dan hebben duizenden andere mannen dat ook. Misschien nog wel meer dan ik. Kan iemand het misschien vertalen wat ze gezegd heeft. Het is net alsof ik Alexander Pechtold hoor praten, dan gaat mijn vinger zonder actief na te denken in een reflex naar de afstandsbediening om een ander kanaal te kiezen.

    Weet je wat leuk zou zijn, een film waarin Kim Holland en Alexander Pechtold samen optreden. Kim als domina en Alexander als travestie-sletje in een extreme bondage scat-movie. Een soort two girls one thought. Gek eigenlijk dat ik aan Alexander Pechtold moet denken bij Kim Holland, kennelijk zet ik ze beiden in de zelfde hoek wat denkvermogen betreft. Maar in tegenstelling tot Alexander Pechtold heeft Kim Holland tenminste nog ergen talent voor.

    BeantwoordenVerwijderen