maandag 7 oktober 2013

Verbaal gehandicapt: Burgemeester Haarlem kan het woord Marokkanen niet uitspreken

foto; Haarlems Weekblad

De Telegraaf gebruikt als titel:
Burgemeester: Straffen Marokkanen helpt niet, Telegraaf, ma 07 okt 2013
Maar dat zegt die burgemeester helemaal niet als je dan zijn brief leest op Dichtbij.nl:

De burgemeester heeft het over 'criminelen en crimineeltjes' en 'jongeren'. "Of zwaarder straffen een oplossing is weet ik niet. Dat is ook niet aan mij ." Zo, opgelost, zal die denken en wijst met het vingertje naar Den Haag en vervolgens naar de rechterlijke macht. Over tot de orde van de dag en doorgaan met belastinggeld opstrijken.

Laffe zak !
Het. zijn. Marokkanen. elke. keer. weer. 
Zeg het dan.
Strafregels verdient zo'n menneke. B.B.Schneider, niksdoener van beroep, schrijf 5000 maal:
Het. zijn. Marokkanen. elke. keer. weer.  

Maar wat maakt het ook uit in dit land, deze schijndemocratie, waar een faalbestuurder niet eens weggestemd kan worden omdat die door zijn vriendjes benoemd is VOOR HET LEVEN. Tot zijn 70-ste: http://nl.wikipedia.org/wiki/Burgemeester

Schneider is van de PvdA en inmiddels 54 jaar dus als het een beetje tegenzit kan Haarlem nog 16 jaar genieten van deze minkukel.

Het probleem met het gebruiken van de verkeerde titel door de Telegraaf blijkt als u de comments onder het stuk in de Telegraaf vergelijkt met de comments onder de brief in Dichtbij.nl. Onder het Telegraaf-stuk wordt de burgemeester geprezen in de trant van: eindelijk een burgemeester die wat doet en onder het stuk in Dichtbij.nl wordt ie uitgemaakt voor nietsdoener. Zo'n verzonnen titel maakt een wereld van verschil, maar het Marokkanenprobleem wordt er niet mee opgelost.

UPDATE
Lees ook Joost Niemöller
Burgemeester van Haarlem: Marokkanen zijn nu eenmaal onverbeterlijk, 7 okt 2013
Marokkanen organiseerden lynchpartij tegen meisje, 8 okt 2013

1 opmerking:

  1. Bij al dit soort gebeurtenissen, altijd in groepen/groepjes, haast nooit individueel, lees ik nooit eens over een tegenactie van NL-ers. Zijn er geen potige,jonge(re) mannen meer die die lui eens van repliek kunnen geven. Het lijkt wel of men alles maar gelaten over zich laat komen, nooit een tegenactie. Of het moet dat zijn een paar jaar terug in Zaltbommel, maar die waren van Molukse afkomst..........

    BeantwoordenVerwijderen