zondag 5 augustus 2012

Stoken in de eigen familieIk doe het niet graag. En dat verklaart dan ook gelijk waarom ik me nooit gemengd heb in discussies op Amsterdam Post over de heer Brinkman. Behalve dan dat ik ooit gezegd heb dat ik wel eens met mensen om ga die het adagium hanteren: 'never trust a copper'. En ik moet zeggen, nou ja dat...

Hieronder een aantal linkjes die aantonen dat Brinkman achteraf heeft lopen vuilspuwen (iets wat ik ten alle tijde verafschuw) en meer in het algemeen fout is:

Hero Brinkman: het rommelt in de PVV achter de schermen
http://www.nrc.nl/nieuws/2012/04/08/hero-brinkman-het-rommelt-in-de-pvv-achter-de-schermen/
In dit stukje ook zijn commentaar op het Polenmeldpunt. Allemaal leuk en aardig, maar dat meldpunt is niet tegen Polen, maar tegen overlastgevenden. Al leidt het dan tot niets.

"Hero Brinkman wordt nu door het duo bestempeld als “een leugenachtige ruziezoeker”. Nunes: “Wat Brinkman Geert Wilders verweet bij de PVV, doet hij nu met zijn eigen partij in het kwadraat. Hero is het enige bestuurslid van de fractie en de stichting die de fractiegelden beheert. Zo democratisch is hij dus. We staan volledig buitenspel en dat voelt vreselijk.”
http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2012/06/hero-brinkman-uit-eigen-fractie-gezet
Nou is commentaar op de als extreem-rechts ontmaskerde (stormfront) Nunes misschien wel ok, maar dan lag de inschattingsfout om haar er in eerste instantie bij te halen toch echt bij Brinkman.

'En toch komt Hero Brinkman met kandidaten op de proppen die het ergste doen vrezen'
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/9524/Lars-Anderson/article/detail/3254741/2012/05/12/En-toch-komt-Hero-Brinkman-met-kandidaten-op-de-proppen-die-het-ergste-doen-vrezen.dhtml

Pyramide
http://www.trouw.nl/tr/nl/6849/Sylvain-Ephimenco/article/detail/3286870/2012/07/15/Pyramide.dhtml

Hero Brinkman; Wilders betaalde Moszkowich met koffer vol cash
Of het waar is of niet:
http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/44028/hero-brinkman-wilders-betaalde-moszkowicz-honderdduizenden-dollars-cash.html

His decision means the ruling alliance – the minority cabinet plus PVV – no longer has a majority in parliament, although Brinkman said he would continue to support the government. 
Citaatje uit:
http://www.dutchnews.nl/news/archives/2012/03/hero_brinkman_quits_the_pvv_op.php
Dat woord heeft ie dus alvast niet gehouden...

En laten we vooral ook niet vergeten op welk moment Brinkman uit de PVV stapte, namelijk ten tijde van het Catshuisberaad/overleg. Daarmee een parlementaire meerderheid om zeep helpend, waardoor het vermaledijde kunduz-akkoord er door kon komen. Niet Wilders is schuldig aan het terecht afblazen van dit stompzinnige akkoord maar het was Brinkman die het mogelijk maakte.

Hij loog over alles. Zelfs zijn vermeende alcoholprobleem was een verzinsel. Hij drinkt nog steeds.
http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2012/06/%E2%80%98hero-brinkman-is-een-slecht-mens%E2%80%99tweetjes:


Europese samenwerking is noodzaak! Maar zonder de bureaucratische moloch in Brussel! Barbados???? via