dinsdag 7 augustus 2012

TRAILER: The Muslim Brotherhood in America

(A 10-Part Course by Frank Gaffney)

De titel is ietwat misleidend. Het begint wel met een trailer, maar in principe loopt de video(via you tube)  door en duurt enkele uren. Het bestaat uit 10 delen/hoofdstukken. Ik heb nog niet alles bekeken, maar de eerste delen zijn veelbelovend.Ik heb al heel wat vaker aandacht besteed aan de broeders, want ik ben er van overtuigd dat ze 'by far' de gevaarlijkste organisatie op onze Aarde zijn. Ze zijn actief in meer dan 100 landen en tot in de hoogste kringen. Ahmed Marcouch zit nota bene in onze eigen tweede kamer als uitvoerder van het project. Hij is op zijn islamitisch wat luidruchtig soms, maar van de in het geniep opererende Aboutaleb, die snert tot een marokkaans gerecht verklaarde, horen we nooit wat. En de Obama administration is ervan vergeven. Inmiddels hebben ze in het Midden-Oosten de macht gegrepen via wat revoluties op het moment dat ze zich sterk genoeg meenden, ze werden tenslotte gesteund door het machtigste leger op deze globe.

En hetzelfde zal hier gebeuren. Met geweld als ze zich onoverwinnelijk achten, en tot die tijd via de hardcore Marcouch-s, de gedweeë meelopers(gematigde moslims) als Dibi, en de Januskop-achtigen als Aboutaleb, ondersteund door hun eigen straat-jihadi's. Dibi kan wel van alles roepen, maar zo lang die te laf is om de islam te verlaten, bang is voor de islamitische gevolgen van zijn apostasie, blijft die massa toevoegen aan deze destructieve energie.

hamas, al-qaeda, boko-haram, al dat tuig en nog veel meer, is allemaal rechtstreeks afkomstig van de broeders. Ayman al-Zawahiri , één van de 12 ondertekenaars van het 'broederschaps-charter' is nota bene de laatste nog levende ondertekenaar en nu de leider van al-qaeda.

De broeders:
"allah is ons doel, de sharia is onze grondwet, de profeet onze leider, jihad onze weg, en dood voor allah ons hoogste doel."
Dat zegt toch helemaal alles?

dossier moslimbroeders