woensdag 21 november 2012

Hamas-Israël, de stand; 11-1

Het gaat om de Joden, die moeten dood volgens de koran.

1-0
Hamas heeft bewezen in staat te zijn Tel-Aviv en Jeruzalem te kunnen raken.
2-0
Hamas laat zien de ware Jihadi's te zijn en Abbas staat in zijn hemd als Israëlische collaborateur. Erg belangrijk voor Hamas, want ze zouden graag ook de Westbank Judea en Samaria inpikken, dan is een 9-mm genoeg om Jeruzalem te raken en hebben ze geen fajr-5 meer nodig.
3-0
Hamas heeft tijd gewonnen voor Assad en Iran.
4-0
Hamas heeft regionale erkenning verkregen door het bezoek van een emir uit Qatar, een minister uit Tunesië en de Egyptische premier.
5-0
De VS lieten deze bezoeken van 'bondgenoten' toe en legitimeerden daarmee Hamas.
6-0
De internationale gemeenschap walgt van uitspraken als die van Sharon.
7-0
Israël zal dus niet in staat zijn een definitief einde aan deze pest te maken zonder tot een internationale paria te verworden.
8-0
Ondanks de agressie en de schendingen van de Geneevse conventie door Hamas(vanuit burgers schieten op andere burgers is een dubbele) blijft het sponsorgeld van de VN, EU en ook NL binnenstromen.
9-0
De wapens worden ongehinderd ingevoerd en het verhaal gaat dat men in Gaza inmiddels zelf ook fajr-5 kan produceren.
10-0
Eén voor één worden in de omringende landen de dictators, die er alleen voor eigenbelang zaten, omgewisseld voor islamitische fanatici wiens streven maar al te duidelijk is.
11-0
Israël lijkt niet in staat een duidelijk antwoord/doel te formuleren, anders hadden ze dat wel uitgesproken.

Heef u ook nog positief nieuws, Fubar?
Ja.

11-1
Iron Dome lijkt redelijk te werken.

Wapenstilstand?

Dat is het?
Ja.
Dat is niet best he?
Nee. Onder deze omstandigheden lijkt een wapenstilstand me niet opportuun.

Grondoffensief?

Dat is een vrij hopeloze zaak. Hamas zal niet stoppen. Al vind je met een grondoffensief elke AK-47 en elke Fajr-5 en ontwapen je Gaza totaal, na een paar weken/maanden/jaren zal het weer één groot wapen- en munitieopslagdepot zijn en begint het getreiter weer opnieuw.

Parkeerplaats?

De bende in een parkeerplaats veranderen zoals sommigen suggereren zal de internationale gemeenschap niet pikken. Al kan ik me voorstellen dat er een moment komt dat de islamitische Jodenhaat zulke vormen aanneemt dat Israël genoodzaakt zal zijn om zijn nucleaire capaciteiten in te zetten.
Hier schreef ik al dat Israëls conventionele wapens niet langer volstaan om het Iraanse kernwapenprogramma te stoppen.

Gaza ontruimen dan? In de Sinaï is tenslotte plaats zat voor de bevolking?

Los van dat de internationale gemeenschap dat niet zal tolereren, verplaatst dat het probleem slechts, want dan zullen ze gewoon doorgaan vanuit de Sinaï. Wat nu ook al steeds vaker gebeurt.
Maar dat raakt wel een cruciaal punt, want in dat geval zou een soevereine door de VN erkende staat een aanval plegen op een andere soevereine door de VN erkende staat en nu is de juridische situatie een heel andere en dat zorgt deels voor de complicaties.

Deze schemerstatus biedt Hamas de mogelijkheid zich te profileren als vrijheidsstrijders, rebellen -heel romantisch in het Westen- en zich te ontrekken aan het internationaal recht, terwijl Gaza niet eens bezet is (Israël heeft zich teruggetrokken in 2005 onder de vader van diezelfde Sharon die nu voor harde maatregelen pleit).

Hamas vecht niet voor de vrijheid, ze zijn tenslotte niet eens bezet. Ze vechten voor de vernietiging; van de staat Israël, van de Joden. Want bij Israël zal het niet blijven als ze hun zin krijgen. Als die Joden in Nieuw-Zeeland zouden wonen moesten ze ook dood. Het gaat niet zozeer om Israël, het gaat om de Joden, die moeten dood volgens de koran.
Of Rome, Zie ook vanaf 0.35 
Motto Hamas: We love death like the Jews love life.

Herbezetten dan? In de Westbank Judea en Samaria lijkt het redelijk te werken?

Dat lijkt bijna de enige oplossing. Vrede sluiten met iemand die 1400 jaar Jodenhaat ingegoten heeft gekregen lijkt onmogelijk. Tenzij de islam zich bij de moderne wereld aan zou sluiten. Maar gezien al de uiterst reactionaire krachten die momenteel, nota ben in de 21ste eeuw, boven komen drijven lijkt dat welhaast een onmogelijkheid. 


U moet één ding beseffen; Na Israël bent u aan de beurt:
It is about:
Gepubliceerd op 
http://www.amsterdampost.nl/hamas-israel-de-stand-11-1/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten