vrijdag 16 november 2012

I stand with Israel


Terwijl hamas duizenden raketten afvuurt elk jaar op Israel, op scholen, op bussen, op kinderen, vuurt Israel heel doelgericht op terroristenleiders. En dan zegt minister Frans Timmerschwanz dat die paljastijnen wel hun door de VN erkende eigen staatje mogen hebben, dat hij daar niet tegen is behalve als het nadelig uit zou pakken voor die lieverds zelf.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11698/Kabinet-Rutte-II/article/detail/3348544/2012/11/15/Kabinet-niet-tegen-andere-status-van-Palestijnen-bij-VN.dhtml

Luister Schwanz; ze hebben al een staat en die ligt aan de andere kant van de Jordaan. En dat is nota bene al 80% van het gebied dat ooit aan de Joden was toegewezen, maar die namen genoegen met heel veel minder. Een duidelijker bewijs dat land voor vrede niet werkt in een uitruil met de anti-semitische moordenaars van allah is er niet.

Maar ook toen Israel zich unilateraal terugtrok uit Gush Katif (Gaza) hielden de paljastijnse oorlogshandelingen niet op. Islamieten zullen pas stoppen, nadat de laatste Jood vermoord is. Daar maken ze ook in het geheel geen geheim van beste Schwanz. Als jij daar, in welke vorm dan ook, aan meewerkt ben je niks anders dan een gore nazi.

En vertel me niet dat dat je dat niet weet, want het wordt elke vrijdag in elke moskee ter wereld verkondigd. Het staat in de miljoenen korans die op Aarde verspreid zijn. Vraag anders je partijgenoot Marcouch even die een groot bewonderaar is van Qaradawi.

Je geeft het absoluut verkeerde signaal af op dit moment. Wij zouden onvoorwaardelijk achter Israel moeten gaan staan nu er raketten vallen op hun meest centraal gelegen stad en de nieuwe nazi's kennelijk in staat zijn heel Israel te raken. Wat deed jij van de week in Cairo met je oproep tot meer samenwerking tussen de EU en de Arabische Liga.

Ik houd je voor schuldig !

Ook relevant:

De oorlogsmisdaden van hamas
http://likud.nl/2012/11/de-oorlogsmisdaden-van-hamas-in-beeld/

The home of Hamas Prime Minster Ismail Haniyeh was bombed by the Israel Air Force overnight Thursday, though the Hamas leader was not home during the strike.
http://www.jpost.com/Defense/Article.aspx?ID=292141&R=R1&t=t

Toespraak van Netanyahu voor de VN:
“Dames en heren,
Koning David regeerde drieduizend jaar geleden over de Joodse staat vanuit onze eeuwige hoofdstad Jeruzalem. Dit stel ik duidelijk tegen hen die beweren dat de Joodse staat niet geworteld is in de regio en gedoemd is om te verdwijnen.
http://joodsactueel.be/2012/09/28/netanyahu-waarschuwt-opnieuw-voor-gevaar-van-nucleair-gewapend-iran/

http://brabosh.com/

filmpje
http://the-eyeontheworld.blogspot.nl/2012/11/crowder-israel-vs-world.html

foto's
http://www.theblaze.com/stories/the-pictures-coming-out-of-israel-are-chilling-see-our-collection-showing-the-aftermath/

It looks like every time the terrorists "open the gates of hell," they fall right in.
http://elderofziyon.blogspot.nl/2012/11/how-many-times-has-hamas-opened-gates.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/PDbq+%28Elder+of+Ziyon%29

Israel has finally struck back against the terrorist enclave of Gaza
http://frontpagemag.com/2012/ryan-mauro/muslim-brotherhood-mobilizes-for-hamas/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=muslim-brotherhood-mobilizes-for-hamas&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter


Geen opmerkingen:

Een reactie posten