donderdag 15 november 2012

Reliance of the traveller

In de rechterzijbalk staat al een tijd een linkje hiernaar, het sharia-handboek. Hieronder een andere. De meeste mensen zullen het niet lezen. Het is dan ook niet om door te komen, maar ik kan het niet laten om zo af en toe een blik te werpen op de geschriften van dat wat mij bedreigt.


The Reliance of the Traveller, or Umdat al-Salik, was composed in the 14th Century by Shihabuddin Abu al-’Abbas Ahmad ibn an-Naqib al-Misri (1302–1367). It is a classical manual of Shafi’i fiqh, meaning it is an authoritative summation of the Islamic jurisprudence– also known as Shari’a– associated with the Sunni Shafi’i school. al Misri based the Umdat al-Salik on the previous Shafi’i works of Nawawi and Abu Ishaq as-Shirazi.
http://mappingsharia.com/?page_id=79

Nou, veel plezier he. Lijkt mij substantie voor de magistratuur en het OM. Maar goed die aanklacht komt nog wel eens van mijn kant.

1 opmerking:

  1. Een aanklacht tegen the Reliance of the Traveller zou geheel terecht zijn, daar het o.a. oproept is om niet-Moslims te doden en dat ongestraft te kunnen doen. Bovendien is het gecertificeerd door de Al-Azahr universiteit te Caïro. Deze zou ook op het matje geroepen moeten worden.Het is een discriminerend, gewelddadig en haatzaaiend boek tegenover niet-Moslims.

    BeantwoordenVerwijderen