dinsdag 11 december 2012

Goh, Ground Zero moskee is geen gezellig cultureel gemeenschapscentrum


Nee natuurlijk niet, je moet ook wel een naïeve dwaas zijn om te geloven dat die indoctrinatiekazerne van Mohammed de warlord daar gebouwd werd om verzoening te prediken. Dat het een cultureel centrum was om verschillende bevolkingsgroepen te verbinden. Het is gewoon een overwinningsmonument van de islam om het er bij de slachtoffers nog eens even extra in te wrijven. Om hun superioriteit te tonen. Van daaruit zullen volgende aanslagen en oorlogshandelingen, jihad, gepland worden om de ongelovigen te onderwerpen of verder te vernederen.

Dat is wat de islam altijd doet. Zodra ze een belangrijk doel van de tegenstander vernietigd of veroverd hebben bouwen ze daar een moskeet. Dat al-aqsa kreng staat bovenop de gesloopte tempel van de joden en de Haghia Sofia was ooit Christelijk. Het volgende doel zal de St. Pieter wel zijn, die hebben ze in het verleden immers al vaker geplunderd en in de hens gestoken. Dat is de reden dat er tegenwoordig een muur om Vaticaanstad staat. Yunis Al-Astal, Hamas MP en Cleric, zegt het zelf vanaf 0.38 http://www.youtube.com/watch?v=i08L09V0_sg&feature=player_embedded#!



Je moet al wel een malle pcp-rokende hippie(hoi Femke) met een gaatje in je hoofd zijn als je niet wilt geloven wat ze zelf gewoon in het openbaar roeptoeteren. Of je moet een bewust welwillende collaborateur(hoi Peggold) zijn natuurlijk. Dat kan ook. Of lijden aan een onbehandelbaar Stockholm-Syndroom(hoi Rutte). Of zo'n ingebakken haat hebben tegen alles wat Westers is(hoi de rest) dat je nog liever bukt voor middeleeuwse duivelaanbidders.

Nou ja, lees hier zelf maar verder hoe het nu staat met dat haatmonument in New York.
http://www.nypost.com/p/news/local/manhattan/it_mosque_rade_E4bLtxvo3yIwrCnYm1fRLP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten