zaterdag 2 november 2013

De PvdA wil Nederland kapot en wel zo snel mogelijk.

Telegraaf  
PvdA: Grenzen verder open 

DEN HAAG - 
De grenzen moeten verder open voor asielzoekers. Dat bepleit de PvdA in haar programma voor de Europese verkiezingen. Volgens de partij draaien nu vooral de Zuid-Europese landen op voor de opvang van asielzoekers, terwijl het een verantwoordelijkheid is van de hele EU.

De sociaal-democraten willen dat de opvang van asielzoekers „eerlijker verdeeld wordt.” De asielzoekerscentra moeten wat de PvdA betreft overal in Europa op hetzelfde – hoge – niveau liggen. De partij pleit voor een gezamenlijk Europees asielbeleid.

De PvdA vindt dat de asielzoekers niet gelijk over Europa verdeeld worden. Dat klopt, kijk maar naar dit tabelletje:
klik voor groter
Als je huis en haard moet verlaten om te kunnen overleven waar ga je dan naartoe? Ga je dan naar Griekenland? Nee, die is failliet. Ga je dan naar Spanje? Nee, die is ook failliet. Waar ga je dan je asielverzoek indienen? Dat doe je dan in Duitsland 78.000, Frankrijk 61.000 , Oostenrijk 14.000, Nederland 14.000 en als laatste nog een boottochtje naar Groot Brittannië met 28.000 aanvragen.
Bron

Elke keer als de PvdA in de regering zit schieten de immigratiecijfers weer omhoog. Maar blijkbaar gaat dat de PvdA nog niet snel genoeg:

klik voor groter


Telegraaf
'Dit jaar meeste asielzoekers sinds 2002'
RIJSWIJK -Het aantal asielzoekers dat dit jaar Nederland binnenkomt, is sinds 2002 niet zo hoog geweest. Directeur Jan-Kees Goet van het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) verwacht dat er in 2013 17.000 asielzoekers bij komen.

Het COA, dat wegens teruglopende aantallen vluchtelingen net een grote reorganisatie achter de rug heeft, moet weer gebouwen openen en belt ontslagen werknemers met de vraag of ze weer aan de slag kunnen. Dat zegt Goet in een interview met de Volkskrant dat vrijdag is gepubliceerd.

De PvdA wil Nederland kapot en wel zo snel mogelijk.

1 opmerking:

  1. Nederland is al overvol en financieel is het niet meer op te brengen

    BeantwoordenVerwijderen