zondag 15 juli 2012

De Verenigde Nazi's

Het is weer eens zover. Onder het motto; zotter kunnen we het niet maken, hebben de islamitische landen verenigd in het OIC al hun eigen mensenrechten, gebaseerd op de sharia (verklaring Caïro 1990 als ik het wel heb) en de sharia is zo ongeveer het tegenovergestelde van mensenrechten. 

En nadat Libië lid geweest is van de raad van de mensenrechten en nog een hele trits andere landen die daar werkelijk helemaal niks te zoeken hebben, is er nu voorgesteld om het Soedan van Omar Al Bashir er tot toe te laten treden. De man die verantwoordelijk is voor de Janjaweed milities die honderduizenden doden en miljoenen vluchtelingen in Darfur op zijn geweten heeft, en die jarenlang ongestoord genocide heeft kunnen plegen op de christelijke bevolking van het tegenwoordig -gelukkig- onafhankelijke Zuid-Soedan.

Een voortvluchtige oorlogsmisdadiger gezocht door het tribunaal in Den Haag komt in de mensenrechtencommissie, voorgedragen door Afrikaanse dictators, financieel gesteund door Arabische theocraten en militair door Chinese communisten.

Ik wil niet langer lid zijn van deze vieze club. Ik wil hier niet langer aan bijdragen via mijn belastinggeld.
Uit de VN. NU!
bron
http://www.unwatch.org/cms.asp?id=3300626&campaign_id=65378

VN hoge commissaris voor de mensenrechten vraagt om beperking van de vrijheid van meningsuiting
http://ejbron.wordpress.com/2012/10/25/vn-hoge-commissaris-voor-de-mensenrechten-vraagt-om-beperkingen-op-de-vrijheid-van-meningsuiting/

Idioterie bij de VN bereikt nieuw hoogtepunt: Iran voorzitter ontwapeningsconferentie
http://ejbron.wordpress.com/2013/05/30/idioterie-bij-de-vn-bereikt-nieuw-hoogtepunt-iran-voorzitter-ontwapeningsconferentie/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten