woensdag 25 juli 2012

Ramadan en jihad, kan dat?

De titel is analoog naar een persbericht van FNV of CNV; (hard) werken en ramadan, kan dat?
De link naar het stukje heb ik niet bij de hand. Ik had hem opgeslagen onder het kopje islamisering maar inmiddels leidt die tot een beginpagina van de FNV. 

Nou zal het me verder aan mijn neus kriebelen. De cijfers wijzen uit dat er ook buiten de ramadan niet gewerkt wordt. Dus de vraag is niet zo'n heel interessante. De islam is niet geïnteresseerd in werken over het algemeen, daar heeft men tenslotte slaven voor. 

Oorlogvoering, daar is de islam in geïnteresseerd. "islam is agressie op zoek naar een oorzaak", zei Hafid Bouazza. De ramadan is niet bedoeld om te vasten, maar om discipline op te leggen. Zoals altijd in de islam. 

En als het volk goed onder de knoet zit , is het tijd voor de jihad. 

According to MEMRI: "The month of Ramadan, the month of fasting, has a special status as the month of religious spirituality and devotion. However, in Muslim tradition it is also perceived as a month of Jihad, a month in which Allah grants military victories to His believers. It was during Ramadan that Muslims triumphed in many battles throughout the history of Jihad for the sake of Allah - among them the battle of Badr in 624, the conquest of Mecca in 630 and of Andalusia in 711, the battle of Al-Zallaqa (in Andalusia) in 1086, the battle of Ein Jalut in 1260, as well as the 1973 War (called The Ramadan War).

Mooie woorden kwamen voorbij de afgelopen tijd, het getuigt van creativiteit; ramadandwang en ramadanrooftocht , maar dat dergelijke woorden uberhaupt opduiken voorspelt iets veel sinisterders. 

Bovenal staat het allerduidelijkst in het handboek voor de islamitische strijder, de koran:
Koran, soera 9, vers 5
“Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.” 

De ramadan is niet een gezellig familiefeestje, de ramadan is voorbereiding op de jihad. De krijgers worden goed gevoed (met vasten heeft het niets van doen) en uitgerust. De vrouwtjes worden dik, klaar voor de voortplanting. 


The battles of ramadan

Waarom moslims mogen moorden tijdens de ramadan
http://welketoekomst.wordpress.com/2012/07/17/waarom-moslims-mogen-moorden-tijdens-ramadan/

Werken tijdens de ramadan is echt niet te doen
http://www.tekstroulette.nl/2012/07/23/werken-tijdens-ramadan/ 

Ramadan is the month of attack and conquest
http://sheikyermami.com/2012/07/20/ramadan-is-the-month-of-attacks-and-conquest-according-to-the-tradition-whenever-the-prophet-planned-an-attack-he-aspired-that-it-should-be-in-the-month-of-ramadan/
 
muslim countries media emphasized on jihad during ramadan

Ramadan is the best time for Jihad!
http://salafimv.blogspot.nl/2012/07/ramadan-is-best-time-for-jihad.html

Escalation of incitement to violence in month of ramadan
http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/1001.htm

Obama en ramadan-jihad
http://ejbron.wordpress.com/2012/07/29/ramadan-ding-dong/#more-23701

Pizzahut Pakistan failliet door ramadan
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/08/lol_pizza_hut_bijna_failliet_d.html

Dakloze neergeknuppeld omdat hij bier drinkt tijdens ramadan
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleid=0G20L7K6

Op de website van de moslimbroeders (ja daar heb je ze weer) stond het volgende te lezen:

"Fasting [during Ramadan] is one of the most powerful means to educate the human spirit for jihad. Fasting involves a spiritual effort to act in a way contrary to what is accepted, and to completely abandon desires... It also schools the Muslim in patience, resilience, endurance, and sacrifice, which are all traits of the jihad fighter...
lees verder http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/6656.htm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten