donderdag 11 oktober 2012

De Bankiers motten naar de Nor, niet het Volk

Mijn allereerste artikeltje op dit blog heette; "Van Akropolis tot Apocalyps, een Griekse tragedie." Oorspronkelijk zat er een intro van dezelfde lengte bij, zonder enige link erin. Het ging over mijn tijd als bedelaar in Italië en sinasappelplukkende zwerver in Griekenland dertig jaar geleden. Dat was om het ergens anders te kunnen publiceren en een aanlooppraatje te hebben. Het tweede deel, dat onder voorgaande link staat, zitten dacht ik 47 linkjes bij en werd het begin van dit blog en werd gepubliceerd op Artikel 7, toen dat nog functioneerde.

Ik refereer in die linkjes naar de schanddaden van het IMF. Lees 'an economic hitman'! Ik voorspelde u aan de hand van een grafisch dingetje dat die transferunie er gaat komen. Dat de schulden van de banken afgewenteld zouden worden op de burger. Dat de reders geen belasting betalen en dat heel Europa er weet van had. Zalm, Didier Reynders, noem maar op. Dat Griekenland de hoogste defensie uitgaven van Europa heeft en de belastingontduiking door de elite massaal is. Voor meer links verwijs ik u naar het betreffende artikel.

De gewone Griek kan er niet zo heel veel aan doen. Die is net zo goed een speelbal van het lot als de meesten van ons. Het lot? Het lot? Of is het die elite, die heel goed voor zichzelf zorgt ten koste van de rest? Die elite die complete landen en continenten manipuleert voor eigen gewin. Die al decennia de hele derde wereld met opzet 'indebted' houdt. En nu ook ons continent in die positie aan het manoevreren is. Onze 'hulp' gaat niet naar de Grieken hoor, het geld komt zelfs nooit op een Griekse bankrekening. Het gaat rechtstreeks naar de banken.

Wouter Bos die werd nota bene zo'n beetje ter plekke gehuldigd dat die 80 miljard van het volk gejat had en aan de banken gaf. Zo goed werkt de propaganda! En nu doen we het, wegens succes,  in het groot nog eens over. En het vehikel dat men daarvoor in het leven heeft geroepen heet de EU. Bestuurd door de ongekozen zetbazen van de Goldman Sachs's in deze wereld.

Het is natuurlijk niet alleen Goldman Sachs. Dus hier heeft u het hele rijtje:
The Swiss Federal Institute (SFI) in Zurich released a study entitled “The Network of Global Corporate Control” that proves a small consortiums of corporations – mainly banks – run the world. A mere 147 corporations which form a “super entity” have control 40% of the world’s wealth; which is the real economy. These mega-corporations are at the center of the global economy. The banks found to be most influential include:
lees verder; http://www.infowars.com/swiss-study-shows-147-technocratic-super-entities-rule-the-world/
nieuwe link
http://www.infowars.com/study-shows-powerful-corporations-really-do-control-the-worlds-finances/

Dit zijn de mensen die aangepakt moeten worden. We moeten niet de arme Griek verder laten bloeden, of de Spanjool, of de Portugees. Of zometeen de Italiaan. En daarna de Fransman. En wie komt daarna? De Hongaar, de Pool, de Duitser of de Nederlander?

Het kan ook anders. Er is een klein landje dat niet mee wil doen aan de EU. Daar heeft de bevolking de schuldigen voor het gerecht gebracht. De bankiers zitten er in de gevangenis. Zo kan het ook. @Blondemevrouw scheef er al over op de Dagelijkse Standaard en vandaag kwam ik een video tegen die daar compleet bij aansluit en die wil ik u niet onthouden:

filmpje via http://americanlivewire.com/world-economic-news-icelands-economy-now-growing-fas/

Waarom er geen bankiers achter de tralies zitten.(1)
http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/01/waarom-er-geen-bankiers-achter-de-tralies-zitten-1/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten