zaterdag 5 januari 2013

De integratie van geïmporteerde analfabeten verloopt voorspoedig

Naar aanleiding van de eerwraak op Maryam Abarkan (Mirjam) 16 jaar.

Er kan niet genoeg over geschreven worden, maar beter zou het zijn in te grijpen en toekomstige gevallen te voorkomen. En dan bedoel ik niet dat de daders aangepakt moeten worden (ook natuurlijk), maar wel de achterliggende oorzaak en dat is de islam. Het is de islam die simpelweg de omgang met ongelovigen verbiedt (soera 300181 ofzoiets). En laat dat nou net zijn waar dit meisje zich schuldig aan had gemaakt. De islam verbiedt integratie en gebiedt daarentegen onderwerping, plundering, roof en het in slavernij voeren van de kafirs. De reacties op twitter van islamitische zijde behoeven dan ook geen verbazing.
 
Dit is inmiddels de derde generatie islamitische kolonisten en het onderstaande meisje is naar eigen zeggen zelfs al doorgedrongen tot het VWO, waar ze woordjes leren als pfoe, tazz, waloo en wolla en het te pas en te onpas gebruikte kk. Toen ik zo'n dertig jaar geleden op een VWO zat leerden wij daar heel andere woorden, maar veranderende tijden vereisen natuurlijk ander onderwijs. Of is het misschien zo dat de we de normen zo verlaagd hebben dat we dit soort inteeltbarbaren toch een diploma kunnen geven om maar niet toe te hoeven geven dat we een bende oncontroleerbare woestelingen, waar we helemaal niks aan hebben, hebben binnengehaald?

Het gedrag wordt niet verontschuldigd, er worden geen excuses gemaakt. Nee, het wordt verdedigd, opgehemeld en geprezen, en dat keer op keer. Na 9-11 was het alom feest in de Marokkaanse gemeenschap in Nederland. En na de Wild-West taferelen in Amsterdam afgelopen week, waar er met automatische wapens geschoten werd in een woonwijk, verscheen er dit op Marok.nl, die site die draait op NL belastinggeld (jiziya) weet u wel:
Massale belangstelling voor dodengebed doodgeschoten Said. Man man, alsof het helden zijn, de islam is ziek. 

Ik had al wat meer tweets van onderstaande jongedames zien langskomen, maar tegen de tijd dat ik ze op wilde slaan waren ze verwijderd, maar deze retweet kon ik nog wel terugvinden:


Het is natuurlijk maar de vraag of de moeder de schuldige is, men heeft er nog al eens een handje van minderjarigen criminele klusjes op te laten knappen of de wandaden op het zwakkere geslacht af te schuiven, omdat men de Nederlandse wetten tegenwoordig prima begrijpt (dat deel van de integratie is in ieder geval wel gelukt).
De reden van de verdwenen tweets lijkt in onderstaande tweet van een vriendinnetje te liggen, die ook stevig tekeer ging. Blijkbaar heeft @politie in de tussentijd iets medegedeeld. Oppakken voor verhoor had mij zinvoller geleken, maar damage-control en de feiten verzwijgen lijkt de voorkeur te genieten bij de nl-politie.


Vandaag waren beide accounts verdwenen.

Naar aanleiding van de onlangs vermoordde grensrechter kwam er ook al zo'n enorme berg aan racistische Marokkaanse twitterpoep richting ons Hollanders voorbij. Zie hier. En toen dat niet het gewenste effect had werd er onverholen met bommen gedreigd. Dit komt echt helemaal nooit meer goed in dit land. Dan kunnen de linkse wegkijkers en ontkenners er nog tig commissies, onderzoeken en transculturele pedagogen tegenaan smijten, met bakken vol subsidie om hun baantjes in stand te houden, maar ook zij zullen eindigen aan het kromzwaard als we niet snel ingrijpen.


Wanneer, O wanneer dringt het toch eens door dat ons al lang geleden de oorlog is verklaard ?

Gepubliceerd op Amsterdam Post


Gerelateerde links aan het 'eerwraak incident'

http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/01/eerwraak-familiedrama%E2%80%99s-en-wegkijkerij

http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/01/eerwraak-geen-islam-tuurlijk

http://www.artikel7.nu/opinie/opinie-micha/eerwraak.html

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/ja_dat_mag_dus_helemaal_niet_e.html

http://www.amsterdampost.nl/ach-annette-van-soest/

http://eurabie.punt.nl/content/2013/01/Eerwraak

http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2010/9/Eerwraak-in-Nederland-honderden-gevallen-13-doden-ELSEVIER275713W/#.UOh41SPKR-Y.twitter

www.youtube.com...

http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/1/Doodgestoken-Marokkaans-meisje-16-mogelijk-zwanger-1142542W/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten