dinsdag 25 december 2012

Jiziya, hoe we onze eigen onderwerping financieren

Zonder dat we het in de gaten hebben betalen we al volop de Jiziya in het Westen.

Jiziya is de islamitische belasting die opgelegd wordt aan de ongelovige niet-moslim. Jiziya kan vele vormen aannemen. In dit stukje over Griekenland vergoelijkte ik enigszins hun belastingmoraal in mijn eerste alinea, omdat ze vier eeuwen zijn afgeperst onder Ottomaans-Islamitisch bestuur. Net als de rest van Zuid-Oost-Europa moesten ze eens in de 4-5 jaar hun meest veelbelovende jongetjes afstaan, die werden tot de Islam bekeerd en kwamen in dienst van de sultan als Janitsaren
 
Dáár gaat Jiziya over in slavernij. De Janitsaren waren een keurkorps en werden voornamelijk ingezet om die gebieden onder de knoet te houden waar ze zelf uit weg waren geroofd. Islamitische humor bestaat niet, maar een duivels sarcasme wel. 'Ga maar je eigen volk en familie uitmoorden'. Dat deze praktijk bepaald geen uitzondering was in de gebieden die zijn onderworpen aan de Islam blijkt ook wel uit het voorbeeld van de Mamelukken en de slavenlegers die werden samengesteld in Noord-India en in Soedan en de Europese galeislaven. De Arabische bevolking was zelf niet talrijk genoeg om het gebied onder controle te brengen dat ze uiteindelijk zouden beheersen. Slavernij heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de Islam.

Mehmet Sokullu, of Sokollu Mehmet Paşa was één van de bekendere janitsaren en bracht het zelfs tot grootvizier onder Selim II, In 1565 en 1566 vergezelde Mehmet Süleyman tijdens de oorlog met keizer Maximiliaan II van het Heilige Roomse Rijk.  De oorlog werd afgesloten in 1568, toen Maximiliaan opnieuw toestemde met het jaarlijks betalen van 30 000 goudstukken aan de Sultan. Jiziya dus.

Jiziya komt voor in vele vormen; financieele jihad, slavernij, ontwikkelingssamenwerking, rechtstreekse sponsoring van vijandige legers en het sturen van hulptroepen voor de islam en/of het verschaffen van logistiek. Het valt enigszins samen met het implementeren van de Sharia. Het betalen van de Jiziya is de eerste stap tot erkenning dat men een dhimmie is en zich onderwerpt aan de Sharia, de Islam, de Koran. Men verzet zich niet langer tegen de Islam maar faciliteert het waar men maar kan. Financieel, juridisch, cultureel en ook militair.

Jiziya heeft vele raakvlakken met andere componenten uit de Islam en dat maakt het wat ingewikkeld, dat wordt veroorzaakt doordat de islam een alomvattend systeem is, één geheel. Eén religie, al is dat maar een dun sausje, één wetssysteem (en dat is de kern, de Sharia) en één manier van oorlogvoeren; de Jihad. Het zijn geen verschillende componenten, het is een in elkaar overvloeiend geheel. De Islam is één en in die zin zeer consistent, terwijl het tegelijkertijd totaal dubbelzinnig is. De religie van de vrede, die in werkelijkheid oorlog voert. Een Januskop. De vreedzame verzen uit de Mekkaanse periode vs. de verzen bol van de oorlogsretoriek uit de Medinase periode. En daarbinnen weer de vele verschillende stromingen.

Dat een goedwillende onwetende daarvan in verwarring raakt is dan ook niet zo vreemd. En dat de verschillende islam-apologeten van die welhaast bijbelse tegenstelling gretig gebruik maken behoeft dan ook geen verbazing. Maar genoeg geschiedenispraat en halfbakken filosofisch gelul. Laten we eens naar de hedendaagse werkelijkheid kijken.


Militaire steun
Omdat de Islam een ideologie van de oorlog is, wil ik eerst eens naar de militaire Jiziya kijken. Dit betreft na de olie-deals waarschijnlijk ook de grootste financieele component. Vanzelfsprekend is mijn lijstje verre van compleet en is het dus nog veel erger dan ik hieronder zal kenschetsen.

Onder allerlei voorwendselen verschaftte en verschaft het Westen nog steeds militaire bijstand aan extremistische Islamieten. Nou hou ik niet van het onderscheid tussen al dan niet gematigd of extremistisch, maar dat is een ander verhaal. (zie dossier islam, zelfs de gematigde(kuch) islamiet Erdogan zei; er is maar één Islam)

In de voorbeelden hieronder beperk ik me tot enkele Amerikaanse wapenleveranties, maar ook andere Westerse landen als Frankrijk, Engeland en Duitsland houden er een behoorlijke wapenindustrie op na. Ook het Zweedse gevechtsvliegtuig 'Gripen' is in trek en Nederland is er ook niet vies van om via Stork, Fokker of Holland Signaal het één en ander te leveren (tot de Pakistaanse atoombom aan toe, al was dat waarschijnlijk niet helemaal opzet). Ook de Russen (Iran, Syrië) en de Chinezen (Pakistaan, Iran) pikken graag een graantje mee van de islamitische oorlogshonger.

Directe sponsoring van de legers van de islamitische tegenstanders, Pakistan, Egypte, Indonesië, Saoudi-Arabië, Afghanistan, Turkije, Oman etc.

Laten we beginnen bij de bakermat van het kwaad,  
Saoudi-Arabië.
The United States has confirmed the sale of nearly $30bn (£19.5bn) of fighter jets to Saudi Arabia.
The US will send 84 Boeing F-15 jets to its key Middle Eastern ally, and upgrade 70 existing Saudi F-15s.
The agreement is part of a $60bn arms deal covering 10-15 years, approved by the US Congress last year.
http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-16358068 

Pakistan
The Pentagon quietly notified Congress this month that it would reimburse Pakistan nearly $700 million.
The United States also provides about $2 billion in annual security assistance, and about $7.5 billion of nonmilitary assistance to Pakistan.
http://creepingsharia.wordpress.com/2012/12/22/obama-to-reimburse-pakistan-688m-kerry-co-authored-7-5b-giveaway/

Paljastina
Amerikaanse belastingdollars financieren Palestijnse terreur
http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/1687-amerikaanse-belastingdollars-financieren-palestijnse-terreur

Egypte
Obama approved F-16 fighter jets as gift to Egypt
Egypt to Spend up to $3.2B Adding to F-16C/D Fleet
http://www.defenseindustrydaily.com/Egypt-to-Spend-32B-in-Updating-F-16CD-Fleet-05860/
The Egyptian Air Force is the 4th largest operator of F-16s in the world, after the United States, Israel, and Turkey
http://en.wikipedia.org/wiki/Egyptian_Air_Force
Egypt Orders More M1A1 Tanks
http://www.defenseindustrydaily.com/egypt-847m-request-for-125-m1a1-tanks-03684/

Turkije
Minstens zo zorgelijk is het feit dat de regering Obama in januari het groene licht gaf voor de levering van 100 hypermoderne F-35 Lightning II (Joint Strike Fighter) gevechtsvliegtuigen aan de Turkse luchtmacht.
http://xandernieuws.punt.nl/content/2011/07/turkije-wil-leger-verdubbelen-naar-1-miljoen-man

Oman
Oman’s Air Force Upgrades: From Jaguars to F-16s & Eurofighters
http://www.defenseindustrydaily.com/Oman-Looks-to-Replace-Its-Jaguar-Jets-06503/

Niet staatkundige entiteiten
The Dam Breaks: Obama Administration Support for al-Qaeda Forces in Syria Is Out in the Open
http://larouchepac.com/node/24916
De steun aan de salafistische rebellen in Libië en nu weer in Syrië is van vrij recente datum. De steun aan de Afghaanse Mujahedeen, gelieëerd met Al-Qaeda stamt al van wat langer terug. En toen de liefde bekoeld was en de Taliban bestreden moest, werd er een krijgsheer ingehuurd die inmiddels vele miljarden opgestreken heeft.

Geestelijke steun
Naast de geld-, de olie- en de drugs business gaat er in het militair-industrieel-complex het meeste geld om. Maar geen geld ter wereld is genoeg om de wil van een volk te breken. Wapens ook niet. Zie Vietnam en heden ten dage de Taliban. Terwijl het Westen denkt dat er een War on Terror gevoerd wordt ipv. dat we de Islam tot de vijand verklaard hebben, ontspruiten er overal op onze eigen kosten moskeeën en Islamitische scholen, die precies dat gedachtegoed verspreiden wat we wilden bestrijden. Door de gehele Westerse politiek en mainstream-media wordt dit proces gefaciliteerd en kritiek erop in de kiem gesmoord. Zelfmoord door medeplichtigheid en indoctrinatie.

Moskeeën                                
Hoe Cohen ondanks de geldende scheiding tussen kerk en staat toch de Westermoskee sponsorde met twee miljoen
http://weblogs.nrc.nl/verdraaidefeiten/2010/05/westermoskee-niets-meer-dan-een-lening/
En het opiniestuk van Bolkestein daarop
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/archief/article/detail/994778/2010/05/15/Cohen-verwende-zijn-moslims.dhtml
  
Ondanks de scheiding tussen kerk en staat wordt er in Nederland op allerlei manieren de hand gelicht daarmee. Rechtstreekse subsidie mag niet, maar het hierboven aangehaalde voorbeeld van Cohen toont al aan dat de islamlikkende politici daar simpelweg schijt aan hebben. Maar ook gereduceerde erfpacht komt voor, goedkope bouwgrond, of subsidie voor de moskee die als  'cultureel centrum' is vermomd, ook leningen door woningbouwverenigingen (zonder rente) en schuldkwijtschelding achteraf, of belastingvrijstelling.

De wegen die door de islamofielen bewandeld worden zijn talrijk, terwijl er nauwelijks tot geen toezicht gehouden wordt op wat zich er daar binnen in die moskeeën afspeelt. In de As-Soennah-moskee in Den Haag riep de radicale omstreden imam Fawaz Jneid op tot de dood van Theo van Gogh en Ayaan Hirsi. Ter herinnering: Een aantal leden van de Hofstadgroep was ook in die moskee te vinden. Een aantal van de 9-11 kapers had Duitse moskeeën bezocht. De Madrileense metroterroristen Spaanse, en de Londense zelfmoordenaars kwamen bijeen in een moskee in Luton. 

Over heel Europa hebben de overheden geen enkel zicht op wat er daadwerkelijk bekokstoofd wordt in die gesponsorde haathutten.

Voorbeeld belastingvrijstelling moskeeën;
In Nederland beheert Diyanet via de Islamitische Stichting Nederland (Hollandia Diyanet Vakfi) 141 moskeeën. De imams zijn allen Turks en opgeleid door Diyanet.
Van deze moskeeën hebben er 14 de ANBI-status(belasting vrijstelling bij schenkingen aan goede-doelen organisaties). Indoctrinatie
Maar de door het Westen zelf betaalde indoctrinatie via moskee en buurthuis is natuurlijk niet volledig als niet ook het jeugdonderwijs grondig gehersenspoeld wordt. Op 1 op de 5 scholen in Amsterdam wordt de holocaust al niet meer onderwezen. En voor het gemak ga ik er van uit dat dat niet is omdat er zoveel Joodse leerlingen schoolgaan. Het suikerfeest en de ramadan worden ingevoerd op onze kosten, terwijl Kerst en Sinterklaas buitengesmeten worden. Het is te triest voor woorden dat we onze ondergang zelf betalen.

Onderwijs
Marcouch wil bidruimtes op openbare scholen
Marcouch wil islamles op openbare scholen
De Amsterdamse HvA-docent Nourdin Belhadi, die na een bedevaart naar Mekka nog langer weigert zijn vrouwelijke collega's de hand te schudden... maar wel twee ton subsidie incasseert

Hoe Britse scholen geïnfiltreerd en geïndoctrineerd worden. Hoe de geschiedenis en het menu veranderd worden. Ze islamiseren de kinderen. http://sheikyermami.com/2012/07/19/this-is-how-the-islamic-golden-age-and-the-famous-islamic-inventions-came-about/  

Zum kotzen; islamindoctrinatie op duitse kleuterscholen
http://www.amsterdampost.nl/%e2%80%9czum-kotzen%e2%80%9d-islamindoctrinatie-op-duitse-kleuterscholen-video/

"In thousands of public school districts across the United States, without ever knowing it, taxpayers pay to disseminate pro-Islamic materials that are anti-American, anti-Israel and anti-Jewish… teaching programs funded by Saudi Arabia make their way into elementary and secondary school classrooms," a 2005 Jewish Telegraphic Agency staff report "What Your Kids are Learning about Israel, America and Islam," noted.
http://dttj.blogspot.nl/2010/08/saudi-arabias-funding-of-american.html


Gratis geld
Aantoonbaar weggegooid (Nederlands) geld naar merendeels islamitische landen Mali, Bangladesh, Afghanistan, Jemen, Palestina, Soedan en Indonesië. En naar landen die door de Islam bedreigd worden Ghana, Kenia, Benin, Ethiopië en Mozambique.

Ontwikkelingshulp 
In ontwikkelingshulp gaat heel veel geld om, duizenden miljarden de afgelopen decennia. Alleen al 134 miljard door 23 donorlanden in 2011 volgens dit artikel
http://www.knack.be/nieuws/belgie/belgie-schroeft-ontwikkelingshulp-sterkst-terug/article-4000182313219.htm
Een substantieel deel van dat bedrag gaat naar islamitische landen
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ontwikkelingssamenwerking/financiering-ontwikkelingssamenwerking/overzicht-financiering-ontwikkelingshulp 

Nederland gaat een verdeling maken in drie categorieën,

 • Lage inkomens landen: Benin, Ethiopië, Mali, Mozambique, Oeganda en Rwanda,
 • fragiele staten: Afghanistan, Burundi, Jemen, Palestina en Soedan
 • landen met gezonde economische groei: Bangladesh, Ghana, Kenia en Indonesië
via http://nieuws-uitgelicht.infonu.nl/financieel/70307-nederland-gaat-ontwikkelingshulp-veranderen.html

Amsterdam Post: U betaalt verplicht mee aan de stokslagen in Atjeh 


PA verheerlijkt terreur en geeft terroristen uitkering van o.a. Nederlands geld. PDF
 
Meer over uitkeringen voor Palestijnse terroristen betaald met ontwikkelingshulp.


Is it the $25,000 the family receives for Jews successfully murdered? (betaald door de VN en de EU, Fub)  

BRUSSEL - De Europese Unie wil haar financiële steun aan Egypte vergroten. 
http://www.nuzakelijk.nl/economie/2908865/eu-vergroot-steun-egypte-.html

Immigratie, uitkeringen en criminaliteit
Zou ik één kostenpostje van kunnen maken. Maar ik wil graag volstaan met wat linkjes. Vanzelfsprekend is het plaatje verre van compleet, maar wel duidelijk is uit de luttele voorbeelden wie steeds weer voor de kosten opdraait.

Immigratie
 Nyfer: immigratie kost 7.2 miljard per jaar
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/1000106/2010/05/19/Nyfer-immigratie-kost-7-2-miljard-per-jaar.dhtml
Immigratie
http://fubarfubar.blogspot.nl/2012/05/immigratie.html

Uitkeringen
Werkloosheid allochtone jongeren
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/07/bijna_een_derde_allochtonische.html
Van het huidige aantal bijstandsuitkeringen zijn er negen op de tien verstrekt aan allochtonen. Het grootste deel van hen is van niet-westerse herkomst. (AOW, AIO)
http://www.deondernemer.nl/economie/597246/Verdubbeling-65-plussers-in-bijstand.html
Grootste wanbetalers zorg allochtonen
http://www.zorgpremie.net/blog/grootste-wanbetalers-zorg-allochtonen-mannen-jeugd-en-bijstandsontvangers
Criminaliteit
Grafiekje over aandeel Marokkanen in criminaliteit
http://fubarfubar.blogspot.nl/2012/12/gejat-van-de-jaap.html

geen strafblad voor marokanen
Angst in Woenselse Heide vanwege Marokkaanse jongeren
Subsidie
Muslim Hate preacher/terrorist smirks outside his $730,000 4-bedroom home paid for by British taxpayers
Food stamps
http://creepingsharia.wordpress.com/2012/12/16/ohio-imam-gets-just-1-year-in-3-8m-food-stamp-fraud/


Dat de islam met de handen in uw portemonnee zit en ze daar echt niet shariagewijs zijn eigen handen voor gaat afhakken, hooguit de uwe als u de poet niet snel genoeg overhandigt, dat is maar al te duidelijk.


Auto-hersenspoeling gebeurt elke dag, ik ben dan ook een stuk banger voor de gutmensliche zelf-islamiseerders dan de werkelijke islamisten. Als we samenwerken kunnen we de islam makkelijk weerstaan, het grote gevaar schuilt hem in de collaborateurs, dat had Breivik goed gezien. Het is onze eigen overheid die de moordenaars van de van Goghs binnenlaat, het is onze eigen overheid die de ghettovorming toestaat, het is onze eigen overheid die islamitische scholen faciliteert en moskeeën. Het is onze overheid die Hamas en de Moslimbroederschap financiert. Onze overheid levert wapens en geld aan landen en groeperingen wiens hoogste doel het is ons te onderwerpen.


Ik weet niet eens bij benadering hoeveel geld er jaarlijks in Olie omgaat, maar dat het vele duizenden miljarden betreft op globale schaal staat buiten kijf, hetzelfde geldt voor de wapenindustrie. Drugs betreft iets van 500 miljard, dat kunt u nazoeken in een artikeltje van me over Afghanistan. De geleverde technologie zal wel wat moeilijker te schatten zijn. En op de rol van de media valt geen prijs te plakken.


Dat de islam met de handen in uw portemonnee zit en ze daar echt niet shariagewijs zijn eigen handen voor gaat afhakken, hooguit de uwe als u de poet niet snel genoeg overhandigt, dat is maar al te duidelijk.

                    STOP PAYING !

Gerelateerde links

Norway’s foreign policy is a checkbook diplomacy. Over the last years Norway’s uncritical financial contributions have amounted to billions. We were the first Western country to invite Hamas in from the cold,...
We are in bed with the enemy, and proud of it.  
http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/12/we-are-in-bed-with-enemy.html

Iedere niet-Turkse reiziger werd, na een periode van drie maanden in quarantaine, begeleid door Janitsaren als geleide.[4] In het Osmaanse rijk werden ze daarom 'varkenshoeders' genoemd.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Janitsaren

Military Slaves: A Uniquely Muslim Phenomenon, by Daniel Pipes
http://www.danielpipes.org/448/military-slaves-a-uniquely-muslim-phenomenon
 
Verder liet Timmermans los dat zij de Syriër Abrahim Miro van de DNB aan de SNC hebben uitgeleend om de geldstromen in goede banen te leiden.
http://hoeiboei.blogspot.nl/2012/12/brekend-prof-dr-mr-maurits-berger-ging.html?spref=tw

Uk moslim police group funded 15 times more then Christian equivalent
http://undhimmi.com/2010/03/14/uk-muslim-police-group-funded-15-times-more-than-christian-equivalent/#more-8172

betaalde sharia plisie
eigen turkse politie in Duitsland (hoezo paralelle samenleving)
http://www.welt.de/politik/deutschland/article8534459/Tuerkische-Polizei-soll-in-Problemvierteln-aushelfen.html#reqRSS

"The muslims first" foreign policy
In France, American embassies and consulates have been directed to "empower" Muslim and push for the passage of "social reforms" that will benefit them. In the UK, American diplomats were directed to again "empower" Muslims and made outreach to them a top priority. In Israel, the US consulate in Jerusalem caters only to Muslims and does its best to pretend that Jews and Israel don't even exist. And when Obama visited Greece, what else did he do but push the political and religious authorities to open more mosques and Islamic schools. America's own interests and our obligations to our allies have been put aside to focus on a single goal of overriding importance. Pandering to the Muslim world. It's as if we have no other foreign policy goal anymore beyond keeping Muslims happy.
http://sultanknish.blogspot.com/2011/06/muslims-first-foreign-policy.html 

Sudanese Islamists Financing Genocide by Wiping Out Africa’s Elephants:


Gelukkig besluiten af en toe wat wijze heren uit een gemeente, of in dit geval een deelraad, het subsidieregister maar eens openbaar te gooien. Meestal begrijp je dan ook waarom ze er zo lang op hebben gewacht. Voorbeelden zijn er (helaas) genoeg. Zo pompte de Amsterdamse gemeente al meer dan een half miljoen euro in een speciale wasruimte voor moslims. En in veel gemeenten krijgen bijvoorbeeld islamitisch gescheiden zwemuurtjes flinke subsidies, om nog te zwijgen over de tal van subsidies aan moskeeën en (islamitisch) grond. Het is natuurlijk te gek voor woorden dat gemeenschapsgeld gebruikt wordt voor dit soort religieuze doeleinden.
http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/12/de-overheid-ook-in-2013-je-bent-een-rund-als-je-met-de-islam-stunt

Onder comment nr 10 op de Amsterdam Post (link onderaan) lees ik net:
In Brussel wordt het gratis o.v. voor (vooral Belgische) bejaarden waarschijnlijk afgeschaft, om goedkoop o.v. voor (vooral allochtoonse) kinderen te financieren.

Belgische sociale diensten bezwijken onder de last van Turken, Marokkanen en Centraal-Aziaten
 http://ejbron.wordpress.com/2013/01/08/belgische-sociale-diensten-bezwijken-onder-de-last-van-turken-marokkanen-en-centraal-aziaten/#more-32216


Nederland hulpeloos tegenover islamisme


Eindhoven: meer dan drie miljoen voor spook-islamschool
http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/02/eindhoven-meer-dan-drie-miljoen-voor-spook-islamschool

Islamitische terreur en afpersing in Den Haag
Terreur door middel van geluidsoverlast, die gebruikt wordt om geld van de gemeente af te persen.
Moskee Den Haag: je geld of versterkt gejammer, DDS, Joost Niemoller

Anjem Choudary called benefits 'Jihadseeker's allowance'
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2279972/Anjem-Choudary-Hate-preacher-pocketing-25-000-year-benefits-calls-fanatics-live-state.html

En we gaan nog meer jiziya betalen (Afghanistan)
http://fubarfubar.blogspot.nl/2013/02/en-we-gaan-nog-meer-jiziya-betalen.html

Egyptian Cleric Dr. Khaled Said: U.S. Aid to Egypt Constitutes Jizya Tax 

Immigranten maken miljarden euro's over aan thuisland
http://www.elsevier.nl/Economie/nieuws/2013/4/Immigranten-maken-miljarden-euros-over-aan-thuisland-1219482W/#.UV4HW2f3YUs.twitter

Moskee-internaten hebben ANBI-status

Jizya in the Homeland: City of Boston gave ‘subsidy’ to jihad bombing suspects’ radical mosque: Taxpayers are ...

US Ambassador visits Canadian mosque promising US taxpayer aid
http://creepingsharia.wordpress.com/2013/05/11/us-ambassador-visits-canadian-mosque-promising-us-taxpayer-aid/ 

60% of Muslims in Europe Collect Welfare, Claiming It Is Jizya
http://sheikyermami.com/2013/05/20/60-of-muslims-in-europe-collect-welfare-claiming-it-is-jizya/#more-133964 


Gepubliceerd op Amsterdam Post 
En Het Koninkrijk der Hemelen
Published on Creeping Sharia

4 opmerkingen:

 1. English version to share?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Top-right I added a translate button. It is far from a perfect translation, but it might help a little bit I hope. That is the best I can do for now.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen