maandag 10 december 2012

Sharia in Spanje


En weer wordt de freedom of speech in Europa aangetast. Na het politieke proces tegen Wilders en het proces tegen Elisabeth Sabbaditsch-Wolff, omdat ze de waarheid sprak over de pedoprofeet Mohammed, lijkt het erop dat de vrijheid van meningsuiting en daarmee de waarheid(svinding) steeds meer het onderspit delven tegen de islam.

In Spanje wil Imrat Firasat een vervolg maken op de film Innocence of muslims, die naar men beweerde wereldwijd voor honderden aanvallen op Westerse ambassades en andere belangen zorgde. Met als triest hoogtepunt Benghazi. Dat het in werkelijkheid om een voorwendsel ging om de verjaardag van 9-11 te vieren, daar hoorden we geen Westerse dhimmie-leider over. Obama ging voorop toen hij zei dat Freedom of speech wel leuk en aardig is, maar het niet tot belastering van de proleet mag leiden.

Spanje dreigt Imrat alvast preventief dat als hij zijn plannen doorzet hij uitgezet zal worden naar het land waaruit hij gevlucht is, omdat hem daar als afvallige moslim de doodstraf boven het hoofd hangt. Pakistan. Hiermee dreigt Spanje dus expliciet iemand met de dood vanwege de vrijheid van meningsuiting als het om de islam gaat.

Dat heet sharia.

Lees het uitgebreid via BNI, met trailer van het filmpje
http://www.barenakedislam.com/2012/12/08/bni-friend-imran-firasat-a-pakistani-ex-muslim-living-in-spain-is-being-threatened-by-the-government-because-of-his-upcoming-anti-islam-film/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=bni-friend-imran-firasat-a-pakistani-ex-muslim-living-in-spain-is-being-threatened-by-the-government-because-of-his-upcoming-anti-islam-film

Interview met  Imrat Firasat
http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/12/interview-with-imran-firasat.html

En hij is gearresteerd, een soort van pre-emptive sharia :
Absolutely astonishing. This is prior restraint. Normally, prosecution for a crime is done "post facto". But when it involves Islam, apparently, you can be arrested before the "crime" is even committed.
http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2012/12/preemptive-sharia-enforcement-in-spain-former-muslim-charged-and-released-on-condition-he-does-not-p.html

dossier Sharia in Europa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten