dinsdag 27 augustus 2013

Het Midden-Oosten is helemaal niet ingewikkeld Timmermans

Het is eigenlijk heel simpel. Omdat ie vanavond in Knevel en van den Brink wel tien maal zei dat het ingewikkeld is, zal ik het hem even uitleggen. Het is heel simpel; het is een puinzooi. Alleen een gek stopt zijn vingers in een gehaktmolen. Of die gehaktmolen nou islam heet of hoe dan ook.

Onderstaande plaatje zag ik al een paar dagen op internet. Ik heb em gejat bij BNI en die tikte weer tegen zijn hoed voor dumpert. De originele advertentie is ondertekend door ene KN Al-Sabah en stond in de Financial Times. En vandaag kwam ik in de WashingtonPost een grafiek tegen waarin die tekst ongeveer is uitgewerkt. De grafiek is van

Samen lijkt me dat wel voldoende voor Timmerfrans om de situatie te begrijpen. 

Hek erom, paar olievelden bezetten. Europa verdedigen daar waar het verdedigbare grenzen heeft, te weten; Constantinopel en Gibraltar. Zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt en voor zover al aanwezig als de wiedeweerga chemotherapie toepassen. Wat nou gifgas. Kijken we over tien jaar of het geholpen heeft, ok?
-

klik voor groter

En het gaat natuurlijk niet om andere plaatjes. Zoals deze bijvoorbeeld:


Neee,
dat zou wel heel gek zijn toch. En dat Iran en Syrië al een tijdje niet meer alles afrekenen in dollars heeft er vast ook niks mee te maken. Gadaffi, die nota bene net vrede had gesloten met het Westen en zich eindelijk als een braaf schoothondje gedroeg, nadat zijn familie doodgebombardeerd was, had ook niet net bedacht om een alternatieve gouden dinar in te voeren, toch. En Saddam mocht ook gewoon blijven zitten tot dat ie bedacht om zijn olie niet langer in dollars te verkopen maar in euro's.

Jaaa,
het zou heel vervelend zijn voor de wereld-reserve-munt, de dollar, als die dat niet meer zou zijn. Dan kan de 'privately owned' FED namelijk niet meer ongelimiteerd bijdrukken.
Lang stuk met veel linkjes. 

En een tekenfilmpje.zie ook:
The Geopolitics of Gas and the Syrian Crisis: Syrian “Opposition” Armed to Thwart Construction of Iran-Iraq-Syria Gas Pipeline, Dmitry Minin, Global Research, June 03, 2013

Syria, the center of the gas war in the Middle East , enricpatrick, 9 mei

Achtergrondinfo via mijn Engelstalig stukjesverzamelblogje met tag syria (44 artikelen)
http://fukislam.blogspot.nl/search/label/syria

Geen opmerkingen:

Een reactie posten