woensdag 14 augustus 2013

Obama: Christenen vermoorden is goed, maar van mijn moslimvriendjes moet je afblijven


Toen Morsi in Egypte aan de macht kwam dankzij Obama en daarop de christenvervolgingen explodeerden toen hoorden we Obama niet. Obama riep wel bij de verenigde nazi's op om niet een of andere denkbeeldige profeet te beledigen, nadat zijn moslimbroederschap- en al-qaeda-bondgenoten de Amerikaanse ambassadeur in Benghazi vermoordden. De kapo van het Europees parlement, Schulz, wist niet hoe snel die zich in soortgelijke bewoordingen uit moest laten.

Nu het leger in Egypte, op aandringen van het volk, Morsi afgezet heeft, huilt Obama bittere tranen; zijn Midden-Oosten en Afrika beleid heeft jammerlijk gefaald. De moslimbroederschap gaat nu nog harder tekeer tegen de Kopten in het land, want ze zien hen als medeverantwoordelijk. Kerken gaan in vlammen op, christenen worden vermoord en hun jonge meisjes ontvoerd, verkracht en gedwongen tot de islam bekeerd. Obama zwijgt. Wel veroordeelt hij de coup en het liefst zou hij Morsi weer terug aan de macht zien.

Boko Haram is in Nigeria al jaren bezig om op uiterst brute wijze het land te zuiveren van christenen. Obama zwijgt en weigert om Boko Haram op de lijst van terroristische groepen te plaatsen. Maar nu BH in een moskee 44 biddende moslims afgeschoten heeft, omdat ze kennelijk te gematigd, niet radicaal genoeg, waren. Nu zet Obama een prijs op het hoofd van deze terroristen.

NIGERIA: Barack Hussein Obama puts a $7 million bounty on the heads of Boko Haram terrorists who gunned down 44 Muslims in a mosque, Bare Naked Islam 13 aug 2013

The End of Obama’s Brotherhood Crush CommentaryMagazine 07-03-2013


zie ook
dossier Nigeria
dossier Egypte
dossier Obama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten